More shopping...

perjantaina, toukokuuta 04, 2012

Kuten arvasin, niin Hennesin paketti saapui eilen. Postitädit varmaan naureskelee, ku käyn joka päivä hakemassa jotain. Pitänee ens kerralla mennä ihan vaan kaupasta ostamaan vaatteita, ettei postissakin luulla mua shoppailuholistiksi. :D Vielä odottelen kuitenkin osaa vaatteista ja home-tuotteista Hennesiltä, kun ei niitä ollut varastossa tilatessa. Mut tällasta tuli eilisestä paketista.

Paituli alesta 9,95€


Toppi 9,95€

Tuubitoppi 4,95€
kuvat: Janet

Ihania kesävaatteita :) Mut ylimmäinen paituli oli ihan pakko ostaa värinsä puolesta ja mä olen muutenkin tykästynyt noihin ruutupaituleihin. Nythän niitä mulla on jo neljä erilaista. Sitten tuo musta toppi (samanlainen tulossa valkoisenakin) on vähän siistimpi toppi kesäksi vaikka jakun alle. Se on siis kyllä musta vaikka kuva taittaa hiukka siniseen. Mä kun olen niin ammatti valokuvaaja niin osaan laittaa nää valotukset kohdilleen... :D . Ja viimeisenä perus tuubitoppi. Nää on musta kesällä niin ihania, kun ei jää olkapäihin rusketusrajoja. Ja aika herkku väri :)

Tää viikko on vierähtänyt aika vaudilla, mikä on vaan positiivista. Tosi kiva kun on jo perjantai! Pitäis vaan tietty jaksaa tää työpäivä loppuun asti. Ja muistutukseksi, olettehan kaikki muistaneet jo tehdä veroilmoituksen, mikäli siinä oli jotain korjattavaa? Meillä äherrettiin eilinen ilta niitten kanssa. Tai siis jos ihan totta puhutaan niin mä olin ahkera ja tein meidän molempien, Niksu katteli samalla telkkaria. :D Palautuksia on luvassa jo entuudestaan ihan kivasti, mut katotaan miten muuttuu kun nää kilometrikorvaukset ja kotitalousvähennykset tulee lisäksi. Eli muistakaa tehdä mikäli on vielä tekemättä :)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Pomppasin tänne surffaillessa ja jään seurailemaan. Sinulle on kivan näköinen blogi. :)

  Mukavia ostoksia olet tehnyt. Tuon tuubitopin väri on herkullinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Furi ♥ Ja kovasti tervetuloa vaan seurailemaan. Todella kiva saada uusia lukijoita :)

   Ja kiitos! Mustakin toi on tosi herkullinen. Ruskettuneelle kesäiholle varmasti oiva valinta. (toivottavasti tää kalkkilaivankapteenikin sais väriä pintaan ;D)

   Poista
 2. Mäkin juts suunnittelin klikkailevani tonne H&M. comiin vähän shoppailemaan :D Kivoja ostoksia, katotaan saanko mä tilattua mitään kun oon vähän huono tossa nettiostelussa ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, musta tuntuu nykyisin, et löydän netistä paaaaljon helpommin vaatteita entä suoraan kaupasta. Kun pääset tohon nettiostelun makuun nii sieltä ei oo paluuta ;D Eli tsemppiä vaan osteluun :)

   Poista
 3. Kivoja kesävaatteita oot tilannu. Multakin löytyy toi keskimmäinen toppi, sinisenä ajattelin ostaa toisen jos tulee alennukseen.. ;) Tuubitopit on kyllä kivoja, mut aina ku on semmonen päällä vahtaan koko ajan ettei vaa putoa päältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi keskimmäinen toppi on kyllä kiva, ku se on vähän "siistimpi". Jos kesällä tulee jotain vähän juhlavampaa menoa nii musta toi sopii sellaseen menoon hyvin. Täällä kyllä huolehditaan samasta asiasta. Mä pelkään aina, et tuubi tippuu päältä :D Mut olen ajatellut satsata hyviin olkaimettomiin rintsikoihin, nii jospa ne vähän auttaisi asiaan :)

   Poista