Newbies

tiistaina, syyskuuta 04, 2012

Ei voinut paremmin sattua, kun puhelimeen pamahti sekä Hennesiltä että Ellokselta samana päivänä viestiä, että paketit on noudettavissa. Ei siis muuta kun noutamaan paketit kotiin ja sovittelemaan.

Hennesiltä tuli siis sievä paitapusero ja upea niittilaukku.


H&M paita 17,95€ norm. 19,95€

Tykästyin tähän paitaan Hennesin nettisivujen kuvista niin kovasti, että pistin tilaukseen kahdessa eri värissä, korallista vielä siis odotellessa. Mä tykkään tuosta kyllä ja ehdottomasti pidän sen toisessakin värissä, mutta silti peilikuvani tämä päällä näyttää mielestäni hassulta, melkein kuin olisin raskaana. Mä kokeilin tätä kyllä kovassa päänsäryssä, joten toivottavasti mun silmät huijasi mua, mutta mikäli ilme on samanlainen ens kerralla, niin kyllähän asiaa voi helpottaa laittamalla helma housujen sisälle. Nyt mulla on kuitenkin nätti pitkähihainen paituli. :)

H&M laukku 29,96€ norm. 39,95

Ja sit tämä niittilaukku. RAKKAUTTA ♥ Toi on niiiiin ihana, magee, rock jne. paras :)


Sisäpuolelta löytyy punainen liukas kangas, lokeroita puhelimelle yms. ja vetoketjullinen pikkutasku.


Vetoketju jatkuu vähän pidemmälle ja tästä tykkään. Auttaa huomattavasti laukun sisällön etsimisessä tai vaikka pakkaamisessa. Ja nuo kultaiset niitit, me likey ♥ Ja laukkuun mahtuu reippaasti mukaan koko elämä :D Ja laukun keinonahka tuntuu hyvältä. Tästä tuli heti mun uus lempparilaukku. Heidi, suosittelen siis tilaamaan ;)

Ja sit se Elloksen paketti. Mä odotin kenkiä kuin kuuta nousevaa ja mä saan aina ylimääräisiä sydämentykytyksiä upeista kengistä. Heti ensin kyllä Ellokselle vinkkinä, tehkää tekin yhtä ihanat kenkälaatikot kuin Nelly. Nämä kengät tuli ylisuurissa pahvilaatikoissa ja näyttivät jo valmiiksi niin käytetyiltä ja rupusilta, että yöh.

ELLOS kiilakorkonilkkurit 12€

Vaalean beiget kiilakorkonilkkurit, LOVE ♥ Niin ihanat, niin hyvät jalkaan, ihanan sirot, ihanaa materiaalia. Onneksi tilasin :) Eikä näitä kyllä oltu hinnalla pilattu. Arvatkaa vaan raaskinko käyttää, kun pelkään, että likaantuvat käytössä. Pitäisköhän sitä ostaa vitriini kauniille kengille ja pitää niitä vain esillä ja sipsutella vain kotosalla :D Ei varmaan, käyttöön vartenhan näitä tehdään. Mutta nää on ihan parhaat :)

ELLOS korkokengät 21,60€ en siis ostanut
kuvat: Janet

Joko mä en osaa lukea tai osaan lukea mutten ymmärrä lukemaani tai osaan lukea ja ymmärrän lukemani mutten halua uskoa, en sit tiedä mikä niistä. Mä jotenkin olin siinä uskossa, että näiden korkkareiden korkeudeksi jäisi 8cm ja se on sellainen korko, jonka mun nilkat ja päkiät just ja just vielä jaksaa. Kuitenkin nämä jalkaan laittaessa huomasin karun totuuden, mun jalat ei vaan kestä. Korkoa olikin 10cm. Sipsuttelin näillä hetken kotona, kokeilin josko sittenkin, mutta ei. Mun oli siis pakko palauttaa nämä upeudet :( Pitää siis vieläkin metsästää upeita "perus" korkkareita, sellaset multa meinaan puuttuu.
Nii, ja tilasinhan mä ne lappuhaalaritkin. Ne oli muuten tosi kivat, mut anteeks, onko mulla kenties pitkät koivet vai miksi haalareiden lahkeet oli naurettavan lyhyet? Ei nettisivuilla ainakaan ilmoitettu, että ne olis ollu 3/4 lahkeet tai caprit. Mallinkin päällä ne näytti kuitenkin ihan pitkiltä. Tämän vuoksi en sitten pitänyt niitä. Mua häiritsi lahkeen pituus tai siis lyhyys ihan hirveesti ja toivoin niistä syyshaalareita. Ei mee aina ku elokuvissa ja taashan se huomattiin. Vaikka piti palauttaa niin olen silti hurjan iloinen noista sopivista yksilöistä.

Tänään mä menen vähän koettamaan mun pään kanssa touhuamista hevostellen. Pitkästä aikaa siis hepan selkään. Pitäkää peukkuja, että se vaikka laukasis mun pääkivut pois :D Toivossa on hyvä elää ;)

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Voi ei, joudunko mä nyt kuitenkin tilaamaan ton laukun myös? :) tosin just tollaselle ois kyllä tarvetta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sä varmaan joudut :D Se on niin ihana. Ja nythän Hennesillä on sopivasti menossa tarjous, kaikista -10% ja ilmaiset toimituskulut. Eli meehän klikkailee kaikkee kivaa kotiin, varsinkin laukku ;)

      Poista
  2. Oijoijoi, ihanat nuo nilkkurit :) Väri näyttää ihan täydelliseltä vaalean beigeltä! Kivoja muutkin ostokset, valitettavasti itsekin huomasin tuon uuden ilman postareita tarjouksen, joten pakettia taas odotellaan. Tosin, edellisestä laitoin KAIKKI takaisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä kans tosi hyvän väriset nuo nilkkurit :)
      Joo, arvaa vaan hypistelenkö mä ajatusta, että pistäisin jotain taaaas tilaukseen Hennesille. Hyi hyi mua :D Mut sä olitkin vikkelä ;)

      Poista
  3. Ihania ostoksia, kaikki :) Harmi noiden korkkareiden kanssa, nekin olis olleet mageet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun säkin tykkäät :) No sanos muuta! Harmitti ihan hurjasti, ku eivät passanneet näihin koipiin. Mä jouduin miettimään kahteen otteeseen, että pitäisinkö vai en, mutta käyttöön ne ei kuitenkaan olis päässeet. Parempi siis luopua ja ostaa jotain muuta :D

      Poista