Älä rakastu mekkoon, jota ei löydy mistään!

tiistaina, toukokuuta 21, 2013

Jos rakastut palavasti johonkin vaatekappaleeseen ensisilmäyksellä, älä vaan tee sitä virhettä, että jättäisit sovittamisen ja mahdollisen ostamisen seuraavaan kertaan. Sitä seuraavaa kertaa kun ei varmasti tule! Siinä vaiheessa saat metsästää kyseistä riepua kissojen ja koirien kanssa kääntäen kaikki kivet ja kannot, eikä tulosta tule siltikään. Sitten alat nähdä tuota ihanaa vaatekappaletta miljoonakalojen tavoin jokaisella vastaantulijalla ja menet hakkaamaan päätäsi seinään. "Oi miksi en ostanut sitä heti?" Surkuttelusta ei ole mitään hyötyä. Kuka nyt haluaisi omasta upeudestaan luopua juuri sinulle? No ei kukaan! Etkä tietysti alennu niin alas, että soittelisit lähes Suomen jokaisen liikkeen läpi siinä toivossa, että jossain hyllyn välissä olisi mahdollisesti juuri se sinun kokosi ihan vahingossa jäänyt muilta huomaamatta. Olisit valmis lähtemään hakemaan sitä vaikka vähän kauempaakin. Parempi vaan, että unohdat koko rievun ja nielet tappiosi. Ihailet vaan muiden päällä ja toitotat itsellesi, ettei se kuitenkaan olisi sopinut päällesi. Josko sitten ei harmittaisi niin paljon. Ai ei vai!? No kyllä muuten harmittaa ja niin vietävän paljon. Olisin valmis polvistumaan jonkun eteen ja anelemaan riepua itselleni. Palavaa rakkautta ei saa sammutettua, ei sitten millään.

kuva: hm.com/fi

Koskaan, älä koskaan tee samaa virhettä kuin minä. Manaat sen päivän alimpaan jorpakkoon, mutta eihän siitä voi syyttää ketään muuta kuin itseään. Olen henkisesti piiskannut itseäni tämän mekon takia. Näin tämän ensi kerran silloin eräs lauantai, kun tulimme äidin ja Anne ystäväni kanssa messuilta Jumboon pikaisesti shoppailemaan. Siis kirjaimellisesti rakastuin tähän maxiin ensisilmäyksellä, mutta ajattelin jättäväni sovituksen ja ostamisen seuraavaan kertaan, sillä olin niin uupunut. Voi pyhä Sylvi mikä idiootti olen! Seuraavan kerran kuin menin, mekkoja ei ollut missään eikä enää nettikaupassakaan. Se oli sit siinä. Mun unelmien kesämekko jäi nyt sitten saamatta. Ja tietysti tätä näkyy nyt joka toisella ja monella bloggaajallakin. Kääntäkää vaan veistä haavassa. Ja hintakin oli vain 19,95€. Mä olen tyhmä, tyhmä, TYHMÄ! Tolla rahalla olisi oikeasti voinut ostaa sovittamattakin. ÄÄÄÄÄ! Menen hakkaamaan päätäni seinään. Suututtaa ja harmittaa...


p.s. jos siellä nyt kuitenkin olisi joku ihana, joka tästä upeudesta kuitenkin raaskisi luopua minulle, niin saa ottaa yhteyttä! Kiitos mielellään vaikka heti :) s.posti näkyykin tuossa oikeassa sivussa. Koko 38 olisi varmasti tosi jees :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. No voi eiiii :D Älä vielä luovuta, kyllä ihan varmasti jossain vaiheessa jostain löytyy ja ihan bloginkin kautta voi aina välillä sattua ihmeitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän olla luovuttamatta :) Josko se vielä löytyisi :)

      Poista