Kouluratsastuskisoissa

sunnuntaina, toukokuuta 05, 2013

Oli ehkä virhe lähteä tänään kekkuloimaan melkoisen kylmään ja sateiseen ilmaan, mutta olipahan sen arvoista. Tai kyllä se arskakin meille soi välillä ihanaa seuraansa, vaikkakin herra sade olikin tänään kovin dominoiva. Tällä hetkellä kurkku on niin kipeä, että tekisi mieli sylkeä entä niellä. Mä en enää yhtään kestäisi näitä kurkkukipuja, koska olen tervehtynyt niin rankasta nielurisleikkausesta kohta viisi vuotta sitten, että pienikin kipu kurkussa on jotenkin extra inhaa. No mutta joo, taas voisin pölistä ummet ja lammet asiasta ja sen vierestä, mutta tarkoitus oli tulla vilauttamaan mun upean hienosta hoitopollesta pari kuvaa. Kävin siis kuvailemassa, kun toinen ratsastaja kävi kouluratsastuskilpailuissa ja tiedättekö, he pääsivät kakkosiksi! Oltiin omistajan kanssa niin ylpeitä pollen sekä ratsastajan suorituksesta, ettei mitään rajaa. Mun sormi on kyllä ihan jumissa kun tuli räpsittyä ja videokuvattua pari tuntia tykittämällä. Mä menenkin sit huomenna maastoilemaan (pitäkää peukkuja, ettei kuume nouse!) ja mennään rennosti hienon suorituksen jälkeen :)


Joku yritti änkeä pienestä raosta ennen aikojaan ;DSuomipoika meni niin uljaasti :)


Näihin kuviin ja tunnelmiin onkin kiva päättää tämä päivä. Pidän kovasti peukkuja, ettei tästä nyt tauti enää pahenisi vaikka pahoin pelkään. Toppatakki olisi ehkä ollut ihan hyvä varustus tänään ulkoiluun, mutta mennyt mikä mennyt. Nyt mä taidan lähteä tonne punkan puolelle, vaikka koko illan mä tässä sohvalla olenkin köllinyt. Päikkäritkin vetäisin, joten toivottavasti saan unta vielä. Se on taas tää kirottu sunnuntai maanantai välinen yö. Jaahas, ja taas mä lörpöttelen. Nyt mä sit meen. Hyviä unia teillekin ja mukavaa alkavaa viikkoa. :)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Oijoi, ihania kuvia. Mä olin nuorempana ihan heppahullu ja onhan noi sulosia vieläkin vaikken niiden kanssa ole ollutkaan vuosiin tekemisissä. Nyt ensi kesälle suunnittelin vähän vierailua heppatallilla ja T:n tottakai raahaan mukaan vaikka se kuulemma on allerginen hevosille :D Tuskimpa koskaan on hevosta nähnytkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Nyt äkkiä tallille, jos ei muuta, niin tervetuloa tänne! Ja tietysti otat T:n mukaan tallille. Pitäähän senkin tietää mistä hommassa on kyse ;)

   Poista
 2. On se hevonen vaan komia eläin ♥ Vaikken ikinä oo mikään heppatyttö ollu (eli siis en ikinä oo ratsastan) ni välillä kyl tekis miel mennä kokeilemaan. Eihän se vieläkään oo myöhästä, et ehkä joskus vielä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, sitten kun olet ensimmäisistä synnytyksen jälkeisistä kuukausista toipunut ja raaskit jättää pikkuisen miehen vaikka isän hoiviin, niin sä tuut tänne kokeilee ratsastusta! Mä opastan sua turvallisella hevosella :) Sovittu? :)

   Poista