Painajasmainen pää

torstaina, toukokuuta 30, 2013

Pitihän se arvata, onhan tää jo niin tuttu juttu. Täällä mä nyt olen, kotosalla. En mä silti saikkua viettänyt, vaan etäpäivää. Auttoi asiaan, kun sai samalla köllötellä sohvalla, kun olo on mikä on. Ystäväni päänsärky kun tietty tuli taas jäädäkseen. Onneksi työpäivä on nyt jo takanapäin ja kuulostelenkin tarkasti, että miten käy sitten huomisen. Voi olla, että pitää pitää toinenkin etäpäivä. Tää särky oli kyllä niin odotettavissa. Mulla kun todella paljon vaikuttaa nää niin ihanat naistenpäivät migreeniin. Yleensä aina silloin pukkaa jonkinmoinen särky. Tällä kertaa se oli taas kovempi. Tekisi vaan mieli koko ajan käydä nukkumaan, mutta samalla pelottaa, että menetän yöuneni kokonaan. No joo, taas turhaa valittamista, anteeksi. Mä taidan jatkaa Salkkareiden katsomista netistä, kun olen jäänyt vähän jälkeen. Mutta pakko laittaa teille pari kuvaa, mitä nää meidän höntit tänään oikein tekivät. Onneksi nää kyllä piristää huonoakin oloa :)

Meijän taistelevat Virtaset :D Ei näille voi kun nauraa, kun ne aloittaa yhdessä riehkamisen. Ihan hassuja :) Mut nyt mä taidan mennä syömäänkin. Josko ruokakin vähän jeesais oloa.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Voiii, toiset vähän painii <3 :D

  Mulle lääkäri joskus sanoi että jos vaan pystyy eikä ole paha olo niin syöminen helpottaa migreenikohtausta ja erityisesti pitäisi olla jotain hiilaripitoista ruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne saa aina välillä tuollaisia ihania leikkikohtauksia keskenään :)

   Joo, jos vaan pystyy syömään, niin se saattaa välillä helpottaa. Monesti olo on vaan niin kuollut, ettei ruoka vaan maistu. Onneksi tuostakin kivusta taas selvittiin :)

   Poista
 2. Ei vitsi, ihanat!

  Tsemppiä tyhmien särkyjen kanssa. KOvasti toivon että helpottavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3 Kyllä ne onneks vielä aina ovat menneet ohi :) Vaik kyllä välillä tuntuu, että niihin kuoleekin.

   Poista