Liikunnat vko 19

maanantaina, toukokuuta 13, 2013

Voi apua mitä vauhtia viikonloppu taas hurahti! Tuli ihan vahingossa taas pidettyä parin päivän tahaton tauko, sillä yksinkertaisesti en kaikelta touhulta tänne milläänsäkään kerinnyt. Tai siinä vaiheessa kun olisin, niin silmät luppasivat sen verran pahasti, ettei kirjoittamisesta olis varmasti tullut höikäsen pölähtämää. Mutta voi että kun on taas ollut niin ihanaa ♥ Ja mikä keli! Niin lämmintä, että vapaat tuli hihhuloitua pelkässä topissa ja capreissa. Very nice, sanoisinko :) Ja jäi niin hyvä mieli vapaista, että tämä päivä taitaa mennä hangon keksinä. Tai ainakin siihen asti, kunnes väsymys läimäsee avokämmenellä päin näköä. Vähän siitä on kuitenkin jo viitteitä.

Liikunnat jäi aikasta pitkälti kävelypainotteiseksi viime viikolla. Lentsunpoikanen kiusannut koko ajan ja vieläkin, joten päätin jättää salitreenin pikkuiselle tauolle. Kurkkukipu mua edelleen vaivaa aamuisin ja nokka saattaa vuotaa yks kaks, mutta muuten ei ole mitään ihmeellistä. Ei kuumetta eikä mitään ole enää ollut. Suurempana ärsykkeenä mulla on ollut taas harvase päivä päänsärky. Semmoinen inha jomotus aina aamusta alkaen eikä hellitystä oikein ole näkynyt. Kenties se liittynee tähän pikku pöpöön joka mut yrittää vallata, tiedä häntä. Mutta ne liikunnat.


Ma: tallityöt 1h, ratsastus 1
Ti: kävelylenkki 1h 10min
Ke: kävelylenkki 1h 10min
To: aamulenkki 40min
Pe: reipas kävelylenkki 1h
La: reipas kävelylenkki 50min
Su: kävely/hölkkä lenkki 50min


Eilisen lenkin vedin suurimmaksi osaksi hölkäten ja voi kuinka ihana olo sen jälkeen oli! Tätä juoksua pitäisi alkaa taas kunnolla treenaamaan, kun äidin kanssa se niin hienosti silloin viime syksynä aloitettiin. Ja uusilla kengillä juoksu luisti todella hyvin. Pakko myöntää, että jalat ovat tänään vähän kipeät, mutta eikö sen voi laittaa ihan vaan sen piikkiin, että ei ole pitkään aikaan juossut niin paljoa ja uusien kenkien sisäänajo kestää oman aikansa, eikö?

Mutta nyt mä taas koetan keskittyä työntekoon. Ihanaa alkanutta viikkoa! :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihanaa alkanutta viikkoa myös sulle :) Toivotaan että alat paranemaan pikkuhiljaa :)

    VastaaPoista