Livbox - huhtikuu arvostelu

tiistaina, toukokuuta 07, 2013

Bloggerin blogilistassa näkyi eilettäin Livbox päivityksiä. Havahduin siihen, että nyt on taas se aika kuukaudesta, Livbox aika! Edellisen kuun arvostelua siis äkkiä kehiin, sillä toivon kovasti, että saisin tänään aarreboxin hyppysiini. Ja se miksi odotan tänään enemmän kuin aiemmin on se, että mulla on tänään etäpäivä töistä. Toivottavasti postin lakkoilu ei ole vaikuttanut boxien toimittamiseen kenellekään. Mä meinaan ainakin haluan saada boxin heti kun mahdollista. Mutta asiaan.


Avénen terveyslähdevesi on mulle edelleen ihan mysteeri. Mä en oikein tiedä missä tilanteessa sitä olisi parasta käyttää. Ja ehkä vuodenaika on vähän väärä mun ihotyppille ottaa tällaista käyttöön. En tiedä. Kyllähän tuota ihan ihan hauska suihkia naamaan, mutta tarpeellisuudesta en sanoisi. Nytkin pullo nököttää vessan kaapissa miettien, että mitä sille tekisi. Mietin, että sopisikohan se vaikka noihin mun psoriasiksen valtaamiin kyynärpäihin. Voiskohan se auttaa niihin? Ehkä mä suihkin ihan suihkimisen ilosta pullon loppuun, mutta pakko sanoa, ettei tätä kyllä varmaan tule ostettua enää tämän kokeilun jälkeen.

Simplen silmänpuhdistuslaput on olleet tälle pandasilmälle oikein oiva lisäpuhdistusapu. Mä käytän yleisesti melko vahvaa meikkiä, ettei näillä pelkästään saanut paksua meikkikerrosta pois, mutta sopi täydellisesti loppupuhdistukseen. Mulla kun tuppaa usein jäämään kunnon meikkivana tuohon alaluomella ja alaripsirajaan, niin niiden puhdistamiseen nämä lappuset ovat oikein oivia! Ja jos swatchailee käsiin jotain, niin näillä on myös kiva pyyhkiä ne meikit pois. Nämä eivät myöskään kirvele, kuten on luvattu. Ihan hyvin olen pystynyt pyyhkäisemään silmät auki sisäluomelta pahimmat jäämät, mutta en liiaksi ole näitä kuitenkaan silmiin sörkkinyt. Voi olla, että näitä tulee ostettua kotiin tämänkin jälkeen.

Paesen luomiväritrio oli värimaailmaltaan oikein kiva. Odotin oikein innolla näiden kokeilua, mutta pakko sanoa, että multa löyty parempiakin luomivärejä. Siis kyllähän tämä toimi ihan mallikkaasti, mutta turhan suurihileistä glitteriä, varisee melko paljon ja pigmentti on sellaista keskinkertaista. Kyllä tämä silti käyttöön jää, vaikka luulen saman tyylisten värien kuluvan ensin pois muista paleteista ennen tämän kunnollista käyttämistä. En ole ensimmäisen kokeilukerran jälkeen enää tarttunut palettiin uudelleen, mutta toki siihen voi vaikuttaa sekin, että mielestäni minulle tulleessa paletissa on sen verran synkät sävyt. Tällaista kuitenkin sain paletilla aikaseksi.
Alaluomella käytin lilaa, mutta kuvissa se ei oikein erotu. Kyllä se oli selkeästi liila, harmi ettei tallentunut kameralle kunnolla. Tein tämän meikin Saaran ohjeita käyttäen, vaikka samalla tyylillä on kyllä tullut meikattua ennenkin ;D Miltä näyttää teidän mielestä smokey eyes by Janet?

Viimeisenä muttei vähäisimpänä Cliniquen High Impact mascara. Mä otin ripsarin heti käyttöön, kun sain boxin. Käyttelin sitä tyytyväisenä monta päivää, kunnes tajusin, että mun toinenkin näyte ripsari Cliniquelta oli tismalleen sama. Sen olen siis saanut aiemmin Stockalta näytepakkauksessa. Mä olen tykännyt tästä ripsarista. Se on sellainen aika perushyvä. Ei varise, erottelee ja tuuheuttaa ihan kivasti, pysyy ripsillä ohan hyvin ja on sellainen....no hyvä. Ei tämä kyllä voita mun tämän hetken lempparia YSL:llää, mutta arkiripsariksi mielestäni oikein passeli. Tuossa Paese meikissäkin olen tätä kayttänyt, mutta siitä ei taida saada oikein selvää.Tässä meikän ripset éau de naturell. Kovin ovat värittömät, mutta sellaiset semi pitkät ja melko taipuisat. En koskaan käytä ripsien taivuttajaa, vaikka niitäkin päiviä on, että kovin auttaisi asiaan.Yleensä saan pelkällä ripsarilla toivotun taivutuksen ja sen homman hoitaa hyvin myös tämä Clinique.Ja tosiaan kun arkiripsariksi tämän itselleni ristin, tykkään myös siitä, että tuote on helppo, nopea ja vaivaton levittää. Ja tämä on sitä! Ripsiväriharja on iso ja sillä saa ripset nopeasti lähtövalmiiksi ja se jos mikö on arkiaamuisin tärkeää.Mascarasta irtoaa väriä sopivasti ja mielestäni yksi kerros on oikein riittävä. Tulee melkoiset hämähäkkiripset kun kerrostaa ja se ei taida olla ihan se halutuin tulos.


Mutta että tällaisia mielipiteitä siis viime kuun boxin tuotteista. Nyt sit odottelenkin erittäin innolla josko uusi boxi ilmaantuisi pian :) Joko te olette saaneet?

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Mä kävin katsomassa LivBoxin sivuilla, että mitä siellä boksissa on tällä kertaa ja harmittaa ettei tullut tilattua sitä. Mullahan loppui blogipalkintona saatu LivBox tuohon huhtikuun boksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Tästä päätellen sieltä on tulossa varmaan jotain tosi kivaa ;) Voi kun tulisi pian. Kuin sä pystyt olla tilaamatta? :D Mä olen tähän niin koukussa, et mä taidan olla ikuinen kestotilaaja :)

   Poista
 2. wau mikä meikki! oon aiemminkin ihastellu sun silmiä, ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana ♥ Menee tässä ihan sanattomaksi :)

   Poista
 3. Vautsi mikä meikki!! Upea!!! :)

  VastaaPoista
 4. Huoh. Osaispa tehdä tuollaisen meikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Anskuliini, ihan varmasti osaat ♥

   Poista
 5. Jaksan aina vaan hämmästellä noita sun silmiä.. Miten jollain voi olla noin kauniit isot simmut?! Ja vielä osaat meikata ne niin kauniisti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi, paloautona täällä taas. Voi kiitos ihana ♥ Vetää taas ihan sanattomaks ♥

   Poista