Ostetaan: Uusi pää

torstaina, toukokuuta 02, 2013

Mun piti tulla postailemaan tänään vihdoin ja viimein messupäivän löydöksistä. Mutta kuinka ollakaan, olotila pakottaa mut tällä hetkellä vaakatasoon ja silmät kiinni. Jos pää voisi haljeta kivusta niin se tekisi sen nyt. Tää olo on aivan syvältä. Etookin niin kamalan paljon. Emmerdalet jaksoin puolella silmällä katsoa. Nyt pitäisi vielä pistää pyykit narulle ja tehdä huomisen päivän eväät ja sitten siirryn varmasti punkkaan. Toivottavasti vaan uni tulisi nopeasti. Ei tätä kipua jaksa Erkkikään kestää. Joten harmillisesti juttu jää tänään näin tyngäksi, vaikka pikä postaus olisi ollut tuloillaan. Kiitos vaan nupilleni. Jatketaan huomenissa toivottavasti paremmissa oloissa. Onneksi on taas perjantai :)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Tuo kuva sai repeämään.. :D

  Voi sinuuu.. :( Vielä se pirulainen vaivaa.. Luulis jo pikkuhiljaa lääkäreidenkin keksivän pysyvän avun..
  Veljelleni iski myös kuvailemasi pääkipu ja se kesti usean viikon, ennen kuin hän sai mitään apua lääkäriltä. Hänellä oli kaikki aivokuumeen oireet, mutta lääkärit eivät kuvanneet päätä koska hän on " niin nuori, että se on harvinaista..". Raivostuttavaa tuollainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kuva oli mun mielestä niin osuva :D

   Onhan veljesi nyt kunnossa? :O Hui kamala! On kyllä niin rasittavaa, kun välistä tuntuu siltä, että itse diagnosoi itseään paremmin kuin lääkärit :/ Se on kurjaa ja raivostuttavaa.

   Poista
 2. Voi sua :( Koitahan taas jaksaa <3

  Mä otan mielelläni uuden niskan ja olkapään. Oon taas saikulla kun ei niska kestä ja sängystäkään en päässyt aamulla ylös ilman että nostettiin. Pitäs kai tästä koneeltakin nyt poistua ettei rasitu enempää mutta ihan pakko oli mun lempi blogit käydä kurkkaamassa :) Kattelin eilen jotain mun vanhoja postauksia ja tuolla joskus 2011 ollaan sun kanssa alettu toistemme blogeja seuraamaan, eli pari vuotta on jo "yhteistä" taivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Joko siitä on niin kauan? Mehän ollaan siis jo vanhoja tuttuja ;) <3

   Nyt otat sä kans iisisti sen niskan kanssa! Toivottavasti se nyt paranis kans nopeesti. Niskasäryt on niin inhoja.

   Poista