Indiedays Inspiration Blog Awards ehdokas

keskiviikkona, lokakuuta 30, 2013

Ovatko maailmankirjat menneet sekaisin? :o

Sain sähköpostia Indiedaysin päätoimittajalta, että blogini olisi ehdolla heidän Inspiration Blog awardsien kauneus-osiossa. SIIS MITÄH?!?! Hei hetkinen hei, kelataas taaksepäin. Postia Indiedaysilta, mun blogille, joku awards ehdokkuus....öö... mahdoton yhtälö. Hieraisin pari kertaa silmiä, luin postin uudelleen ja niin siinä kovasti väitettiin. Meinasin jo naurahtaa, että onpas hauska roskaposti, mutta kyllä allekirjoitus vaan oli päätoimittajalta. Päätin uskaltaa avata sähköpostissa olleen linkin ja sieltä tosiaan paljastui ID:n awards sivu.
Siinä mä sitten pällistelin sivua ja kyllä siellä alaspäin rullaamalla vaan alkoi lukemaan moooonia blogeja. Kunnes silmäni nauliutuivat kauneusblogi ehdokkaisiin.


MITÄ IHMETTÄ?!? Tuollahan lukee mun blogin nimi. Ei. Ole. Mahdollista. Pyörryn. 
Kai se on tässä vaiheessa sitten vain uskottava, kun on mustaa valkoisella. Miten ihmeessä mun blogi voi olla tuolla keikkumassa nooooiiin kovien blogien rinnalla? Jotain on tapahtunut. Sain vihiä, että joku teistä ihanista saattaa olla tämän takana ja käynyt ehdottamassa blogiani. Jos sinä joku uskaltaudut, niin ilmianna itsesi ;) Siis kuka kumma pitää mun blogista niin paljon, että antaa äänensä mulle? Siis oikeasti, mä tykkään teistä jokaisesta lukijasta ihan hirmuisesti ja nyt lähetänkin virtuaalihalit jokaiselle <3 Olette todellakin parhaita. :* Te teette tästä hommasta täydellistä :)

Mutta jos siis joku tahtoo, niin äänensä saa antaa mulle, mutta en pety kyllä yhtään jos ääni meneekin Saara Sarvakselle, Nudelle, Own Special Placelle, Karkkipäivälle jne. Noi kaikki on kuitenkin niiiiin törkeen hyviä, etten edes osaa verrata mun pikkuista blogia heidän mahtaviin tuotoksiin. Kiitän ja kumarran kyllä jokaisesta annetusta äänestä. <3

Eli käykäähän äänestämässä upeita blogeja voittajiksi. Itsekin olen käynyt äänestämässä ja jokaisesta kategoriasta oli niin vaikea päättää vain yhtä. Upeita blogeja aivan liikaa. Tekisi mieli antaa ääni jokaiselle <3


You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Jenna ♥ Tosi kiva kuulla :)

   Poista
 2. Wau, onnea! Huikee homma!! :)
  Olet kovassa seurassa, mutta ehdottomasti paikkasi ansainnut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihunainen ♥
   Voi apua sun kanssas, vai ansaitsen? Olet liian ihana ♥

   Poista
 3. Mä kävin äänestämässä sua jo ajat sitten tohon kauneusblogisarjaan, ehkä mä oon se "syyllinen" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Milmuska ♥ Sinäkö se "syyllinen" olitkin.
   Kiitos ihanainen, tää on kyllä järjetön kunnia ♥

   Poista
 4. Hahaa, sinuu äänestin<3

  -Skeit-

  VastaaPoista
 5. Mun kommentti vissii hävis jonnekkin :o
  Mutta siis onnea! Ihan mahtava homma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näkyny ainakaan roskaposteissa. Mulla on kyllä kans kommentit välillä hävinnyt ku pieru saharaan. En tiedä miten aina onnistun.

   Mutta kiitos ihanainen ♥

   Poista
 6. Todellakin saat ainakin meikän äänen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ansku, kiitos ihan miljoonasti ♥

   Poista