Liikunnat vko 43

maanantaina, lokakuuta 28, 2013

Hellurei ja mukavaa maanantaita!

Täällä mä taas kotosalla työskentelen. Sain vaivoikseni jonkun ihme vatsataudin. Heräsin keskellä yötä ihan kamalaan etovaan oloon ja vatsakipuun eikä se ole vieläkään lähtenyt pois. Ei kiva yhtään :( Tiedä häntä, mikä örkkipöpö tuonne vatsaan hyppäsi. Mitään erikoista kun en ole syönytkään. Tässä siis tuoreimmat kuulumiset.
   Viikonloppu olikin taas ihan touhun täyteinen ja tällä kertaa en välttynyt vahingoiltakaan. Kivaa oli, mutta kyllä mulla itkukin pääsi. Kaikein tän touhuilun vuoksi on blogikin jäänyt taas hiljaiseksi, pahoittelut tästä. Perjantaina töiden jälkeen Meli-serkku tuli meille. Meli oli päässyt karaoken MM-kilpailun finaaleihin ja hänellä oli perjantaina oma lauluvuoro. Me siis lähdettiin äidin, naapurin tytön kanssa tsemppaamaan Meli jatkoon. Valitettavasti jatkopaikkaa ei tällä kertaa enää tippunut, mutta luoja kuin kova taso kisassa olikaan. Johan hän oli kuitenkin sadan parhaan joukossa. Ei siis yhtään huonompi suoritus! Me siis perjantai ilta kuunneltiin mielenkiintoisia lauluesityksiä. Kivaa oli ja voitas millon vaan mennä uudelleen.

Lauantaina sitten menin minäkin kylppäriremontin kimppuun. Tähän asti on vaan nuo miehet oikeastaan töitä voineet tehdä, mutta nyt vihdoin sitten minäkin pääsin hommiin. Tai paremminkin sanottuna räveltämään. Mun hommaksi tuli saunan sävyttäminen. Hommahan ei itsessään ole vaikea lainkaan, mutta meidän homma meni suoraan sanottua ihan päin sitä itseään. Meille selvisi vasta homman puolivaiheessa, että edellinen omistaja olikin lakannut saunan panelit eikä sävyte siksi tarttunut paneleihin kunnolla. Ketuiksi meni siis koko homma. Saunan paneleitahan ei saisi edes lakata, mutta meidän edellisten asukkaiden touhut ei kyllä oikeastaan enää tässä vaiheessa yhtään ihmetytä. Heidän jäljiltään on saanut korjata vaikka ja vallan mitä. No mutta ei siinä, että seinät oli lakattu eikä väri kunnolla tarttunut, mutta kun mä vielä onnistuin omalta osaltani pilaamaan homman entisestään. Seisoin sellaisen pienen pallin päällä, kun maalailin ylimpiä paneleita ja yks kaks palli päätti kadota altani. Seisoin siis ihan paikallani ja sitten yks kaks lähdin kaatumaan. Yritin parhaani mukaan pitää kädessäni ollutta maalipurkkia pystyssä, ettei sitä olisi joka puolella, mutta huonoin menestyksin silti. Tulin sitten pää edellä alas ja kalautin pääni melkoisella voimalla toiseen seinään ja vielä niin, että se koko maalipurkki levisi lattialle. Samalla satutin vasemman käteni ja lapani. Ei siis todellakaan mennyt putkeen omalta osaltani. Lattian puhdistaminen maalista oli ihan syvältä ja varsinkin kun sain sitten hommattua itselleni pienen aivotärähdyksen. Ja maaliroiskeet seinissäkään eivät lähteneet enää mitenkään. Sitten tuli epätoivo. Miten kaikki voi meidän osalta mennä just sitä vaikeinta kautta. Sitten tuli itku. Harmitti niin vietävästi, että vielä omalta osaltanikin onnistuin pilaamaan remontin. Kyllä pää voi sentäs nyt hyvin, mutta harmittaa vieläkin vähän.

Onneksi hionta laitteet on keksitty. Sunnuntai päivä menikin sitten saunaa hioessa ja sain itselleni edes hitusen paremman mielen aikaseksi. Toivottavasti en nyt onnistu tässä hiomisessakin vielä pilaamaan jotain. Jotenkin usko itseeni on ihan hukassa tällä hetkellä. Koko päivän Niksu hioi, me äidin kanssa välillä siivottiin meidän kotia ja loppu illasta sitten kaikki oltiin hiomassa. Tänään koetan jatkaa heti kun olen saanut työt hoidettua. Jos siis vaan tää vatsa antaa periksi. Mutta että sellainen kiva touhuviikonloppu takana.

kuva: google.fi

Viime viikon otinkin sitten liikuntojen suhteen kevyemmin. Niistä ei oikeastaan mitään sanottavaa tällä kertaa. Edelleen tunnen olevani todella uupunut, mutta nyt veikkaan tän remontin vieneen musta viimeisetkin mehut. Nää vastoinkäymiset meinaan ei tunnu loppuvan sitten millään. Miten se sanonta meni? Leuka pystyssä kohti uusia pettymyksiä? No, josko nämäkin vaikeudet jossain vaiheessa loppuisi. Toivottavasti!


MA: Kävely 30min
TI: Kävely 45min
KE: Kävely 20min
TO: Tallityöt 1h, ratsastus 50min
PE: -
LA: - (kylppärin remontointi)
SU: - (kylppärin remontointi ja siivous)


Nyt mä sit jatkan taas töitä. Myöhemmin tänään tulossa vielä toinen postaus :)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Joo tollaset remppahommathan on sairaa stressaavia juttuja. Anna vaan itelles armoo liikunnan suhteen. Kehonhuoltoo, ja sillee niin rempan jälkeen on taas puhtia painaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää remppa on ollut kyllä ehdottomasti yksi epäonnisin ja stressaavin mitä ikinä olen tehnyt.
   Kiitos Ansku sanoistasi, helpottaa jotenkin kun toisetkin sanovat levon olevan ihan sallittu <3

   Poista
 2. Voih kun teitä nyt koetellaan :/ Luulis jo riittävän yhden rempan osalta, toivottavasti loppu sujuu ongelmitta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta. Meijän rempat ei mee koskaan niinku elokuvissa. Toivottavasti vielä nää viimeiset hetket tosiaan sujuu ongelmitta!

   Poista