Synttäreitten utusilmät

tiistaina, lokakuuta 08, 2013

Olen täällä kokenut hieman kauhukuvia viime syksystä. Jotenkin pahasti nyt tuntuu samanlaiselta, mutta samalla erilaiselta. Siis päänsärystä on taas kyse. Jos joku uusi lukija matkassa, niin pikainen info vaan, että mulla särki päätä viime vuonna kesästä talveen, sillai kivasti puoli vuotta. Kävin magneettikuvat ja kaikki. Onneksi mitään pahempaa ei löytynyt, mutta kallonpohjan lihakset olivat tuolloin ainakin ihan juntturassa. En tiedä missä tällä kertaa on vika. Nykyään kuitenkin venyttelen päätäni huomattavasti enemmän kuin ennen, mutta nyt on tullut taas monen päivän pääkivut takaisin. Täällä mä pidän tällä hetkellä etäpäivää töistä. Eilen se järkyttävä kipu taas tuli, eikä yön aikana suostunut häipymään. Nytkin tää koneella oleminen on yhtä tuskaa. Tää on vaan niin turhauttavaa, kipu tekee useimmiten ihan toimettomaksi ja paras vaihtoehto on siirtyä pimeään ja viileään tilaan. Toivottavasti tää nyt vain on joku hetkellinen häiriö. Ja kaiken kukkuraksi kun mulla ei ne lääkkeet näihin kipuihin tehoa :(

Siirrytään mieluummin kivempiin juttuihin. Taas vaihteeks meikki juttuihin. Viikonloppuna tuli taas meikattua pidemmän kaavan mukaan ja kokeilin utusilmiä vähän erilaisella taktiikalla. Mitäs tykkäätte?


Työskentelin luomella mustasta vaaleampaan ruskeaan vahvasti häivytellen ja tein pienen ja pehmeän rajauksen ihan vain  luomivärillä. Ihan hauska tehdä utuiset silmät näinkin. Näillä silmillä oli ihan jees käydä syömässä :)


p.s. Ai että mua suututtaa tuo googlen "valokuvien automaattinen parannus". Kuvista tulee paljon huompia sen kanssa ja en tiedä miten sen saa kytkettyä pois päältä, ettei jokaista kuvaa tarvitse erikseen käydä muokkaamassa "poista automaattinen parannus". Onko teillä tietoa, mistä sen saisi kokonaan pois päältä? Yritin bongailla asetuksia, mutten löytänyt mitään sellaista. Ei ole kivaa käydä jokaista kuvaa muokkaamassa erikseen :( Nyt oli tyhmä uudistus google!

edit 10:45 : löysin kohdan mistä automaattisen parannuksen voi poistaa! Eli itse menin google+ tiliini ja sieltä vasemmasta yläkulmasta kun aukeaa se "valikko" tai mikä lie ja sieltä alimmaisena 'asetukset' kohta. Sieltä sit vaan rullaati rulla alas ja tulee kohta, jossa voi poistaa automaattisen parannuksen pois päätä :) Jee!

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Voi sun päätä :/ Toivottavasti menee pian ohi.
  Kivat utusimmut :)
  ja mä en oo ees huomannu että kuvissa on joku automaattinen parannus :D Täytyypä katsoa mikä mulla siellä on ruksattuna..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin tällä hetkellä onneksi tuntuu olevan melko hiljaista päässä. Pitää koputella puuta, ettei nyt vaan kovenekaan. On tää taas kyllä sellainen möh juttu :(
   Kiitos ihana ♥
   En mäkään olis varmasti huomannu sitä automaattista parannusta, ellei noi yksittäiset silmäkuvat olisi muuttaneet värejään niin oudosti. Siinä parannuksessa kuvassa oli kohokohdassa mun ihohuokoset, jotka muuttuivat mustiksi ammottaviksi aukoiksi. Enhän mä sellaisia kuvia olis voinu laittaa. Kaikki olisitte vielä karanneet :D

   Poista
 2. No voi harmi, tsemppiä sinne päänsäryn kanssa! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen ♥ Toistaiseksi täällä on ihan hyvä olla :) Pitää pitää peukut ja varmaan pystyssä, ettei muutu tästä :)

   Poista
 3. Voi eiiii ! Toivotaan että se päänsärkykierre ei ala uudestaan. Venyttele nyt vaan ahkerasti, vaikka varmaanhan teetkin jo niin. Mulla oli tässä syksyllä pahasti jumissa noi kallonpohjanlihakset ja niiden jumin poistaminen ( ei ne kai ikinä tässä duunissa kokonaan pois mene ) vaati aika monta venytys kertaa päivässä. Pakollisia oli aamu ja ilta ja muut siihen päälle plussaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Pelottaa jo valmiiksi pikkasen. En todellakaan jaksais sitä uudelleen. Vaikka kuinka sitä mukamas muistaa venytellä, niin silti se aina välillä tuppaa unohtumaan. Pitää ehdottomasti tehdä sitä silti enemmän.

   Poista
 4. Joo, mä niin ymmärrän sua. Mulla oli kans pää yhtämenoon varmaan vuoden kipeä. Mikään, siis mikään ei auttanut. Kipukynnystä nostettiin lääkkeillä tms... Mut tosiaan tulehtuneesta viisaudenhampaasta oli kyse. Oon ehkä saattanut mainta ennekin, en ole varma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamala, onko sullakin särkenyt niin pitkään?! Todella kamalaa. Et ole aiemmin kyllä maininnut. Vai että tulehtunut viisaudenhammas. Ohhoh! Olis nyt saanut ilmoitella itsestään mieluummin hammassäryllä. Multa kun on nekin kaikki nyhdetty, niin ei voi niitäkään syyttää.

   Poista
 5. Mitä teet työksesi tai paljonko käytät tietokonetta päivisin? Mun on ainakin pakko istua näytön edessäkin lasit päässä, jos aikaa meinaa vierähtää yli kolmisen tuntia (vaikka siis näen lähelle hyvin). Hyvä, kun opiskelen vielä mediaa... Mietin, että voihan se tulla esim. siitä, että katsoo tietokoneen näyttöä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mähän käytännössä asun tietokoneessa :D Teen päätetyötä ja sen lisäksi vielä tätä kotona hengailua, joten koneella tulee oltua ihan liikaa. Mulle kans määrättiin lukulasit, vaikka näenkin ihan hyvin, mutta pää kipeytyi tosiaan niin paljon ilman laseja. Pikkutehoiset tarttee siis olla päässä. Varmasti tietokone edesauttaa päänsärkyä, mutta toisinaan ei tule mitään vaikka koko päivä menisi koneella. Olen kyllä niin hukassa tän nuppini kanssa. :(

   Poista