Kylpyhuoneremontti - kuiva ja eristetty

torstaina, lokakuuta 17, 2013

Voi apua kun mulla on kylmä! Tulin reipas tunti sitten ratsastamasta ja sain kaverikseni kylmän tuulen ja vielä kylmemmän sateen. Kivaa silti oli :) Mutta tiedättekö mikä muu on kivaa? Meidän kylppäri alkaa olla valmis laatoitettavaksi! :) Nyt on lattia kuivanut kokonaan ja kylppäri on kokonaan vesieristetty. Kosteus pysyi kaivon ympärillä todella pitkään ja välissä työmiehet kävivät vesieristämässä seinät, että homma saataisi edes jollain muotoa eteenpäin. Tää odottaminen on tuntunut kyllä ihan järkyttävän pitkältä ajalta. Tai oikeasti pitää odottaa vielä huomiseen, kun vesieristäjä tulee vielä mittaamaan eristeen paksuuden, että saadaanko aloittaa laatioitus.


Työmiehet joutuivat tosiaan tekemään vielä lattian kaadot ihan uusiksi, kun saunassa kaato oli peräseinään päin. Mitä lie mömmöä joutuivat paksun kerroksen laittamaan, että kaato saatiin oikeaan suuntaan. Pidetään nyt siis vaan peukut pystyssä, että saadaan huomenna vihreää valoa työn jatkamiselle.


Lauantai taitaa olla rautakauppojen kiertely päivä. Saunaan pitäisi käydä ostamassa uusi kiuas sekä ovi. Kiuas on alkuperäinen ja toimii vähän miten sattuu. Tai oikeastaan se toimii liiankin tehokkaasti. Meillä on löylyt valmiina alle puolessa tunnissa ja vähänkään pidempään päällä olleena siitä tulee tuskaisen kuuma. Joku sievä kiuas siis pitäisi löytää. Saunan uusi ovi on oikeastaan jo tiedossa, kunhan saadaan vain se ostettua. Sitten se taitaakin olla siinä. Mua jännittää jo ihan hirmuisesti, että miltä lopputulos tulee näyttämään. Toivottavasti on esittelemisen arvoinen.

Tämmöinen pieni remonttipäivitys tähän väliin. Pitäisittekö tekin peukkuja, että huomenna saadaan vihreää valoa jatkolle? :)

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Sairastuvalta peukut sinnepäin=) vähänkö tullaan koeajamaan uus sauna kuhan valmistuu.... :P
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tulette saunan avajaisiin ;)
   Mikäs pöpönpälliäinen teillä nyt jyllää :( Voi kurja. Kamalasti paranemisia ♥

   Poista
  2. Saatiin viime viikolla kylään enterorokko joka kävi ensin luksulla sitten lipsulla ja nyt se pirulainen on mulla:( minä ikuinen lapsi kun kaikki lasten taudit saan;)
   -Skeit-

   Poista
  3. No voi skiggeböö :( Niin sä joo laitoit muuten viestiä silloin ennen ku me mentii messuille. Saitko koskaan mun vastausta takaisin? Vai tuli se vielä sullekin. On siinä kyllä viheliäinen pöpö :(

   Poista
  4. Jäi viesti johonkin talkin syövereihin:( eip oo eka kerta x)
   -Skeit-

   Poista
 2. Hitaasti hyvää tulee! Kyllä se uusi kylppäri sieltä valmistuu ja vähän ku oottelee ni ai vitsit kun sit vasta onkin mukavaa. :)

  Kivaa viikonloppua Janet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hiljaa hyvä tuloo, hosuminen ei avita :) Lopputulosta siis odotellessa :)

   Kiitos ihanainen ♥ Sinne kans kivaa alkanutta viikkoa ♥

   Poista
 3. Peukut on pystyssä täälläkin :)

  VastaaPoista
 4. jeijei, paras osuus edessä kun nyt on nää ikävimmät hommat tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta :) Vielä se mun osuus, eli siivoominen :D

   Poista