KKK = kolmen kengän kilpailu

sunnuntaina, lokakuuta 06, 2013

Hellurei ihanaiset!

Täällä on kuulkaas miehet pistäneet hippulat vinkumaan. Kylppäri alkaa pikku hiljaa näyttämään siltä miltä kuuluukin, vaikka vielä lattialla on kuivuri. Kaiken hauskinta tässä on se, että remppamiehet olivat jättäneet kuivurin kaivon ympärille vielä kuivattamaan viimeisiä kosteuksia, että lattiakin saataisi pian laatoittaa, mutta eivät sitten olleet kuitenkaan testanneet tuleeko kuivarista lämpöä. Se himputin vehje ei ole siis ollenkaan ollut edes päällä :D Sulake oli palanut ilmeisesti jo aika päivää sitten niiden isompien kuivareiden aikaan ja nyt kun tämä yksi pieni vielä jätettiin, niin eivät sitten tienneet sulakkeen palaneen. No, Niksu pisti uuden sulakkeen ja kuivarin päälle, josko nyt sit ens viikolla viimeistään olisi täysin kuiva. Mutta laattaa siis on jo seinissä. Yhdestä enää puuttuu :) Ja se mitä minä olen kunnialla hoitanut, olen pysynyt poissa jaloista xD Äidin kanssa ollaan pyöritty kaupoilla ettei vaan häiritä noita meidän armaita miehiä työnteossa ;P

Koska meidän piti äidin kanssa tosiaan kehitellä tekemistä, niin saatiin sopivasti kuvattua lauantain asu ja kuinka ollakaan, päällä oli juurikin ne vaatteet, joista vähän aikaa sitten postailin kenkäongelmalla. Eli nyt ihunaiset sitten saa vapaasti kertoa, että mitkä kengät nyt virallisesti sopii :)


On siis saappaat, nilkkurit ja kiilakorot. Väri jokaisella ihan eri, eikä lopulta yksikään kenkä ollut samaa väriä mun liivin kanssa. Niin se mieli tekee tepposet, kun jokin vaate on kauan käyttämättä. Muistelin liivini olleen paljon vaaleampi. Mutta tässä siis asukuvat eri kenkien kanssa.


Saappaat olivat tummuuden takia lähimpana liivini väriä. Ruskeaa laukkua multa ei sitten löytynytkään. Pelkkiä konjakkisia vaan. Onko tämä tarpeeksi hyvä syy uuden laukun ostoon? Kun mikään laukku ei sovi ruskeiden kenkieni kanssa?


Nilkkurit mulla olisi ollut ollut konjakkisinakin, mutta nämä syksyisemmät nilkkuritkin pitää saada käyttöön. Näissä on kiva karvareunus.


Ja viimoisena kiilat. Nämä passaavat laukun kanssa yksiin parhaiten. Eli onko kiilat voittajat sitten ihan näin livenäkin?

Eli kysymys siis kuuluu, mitkä kengät sopivat parhaiten?


Mites asu, olikos tämä yhtään kiva?

Nyt mä lähden hippulat vinkuen pyyhkimään TAAS pölyjä. Miten sitä voikin tulla niin kamalan paljon?

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Noi nilkkurit on ihanat ;__;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne kyllä on ihanat :) Sopii syksyyn ja alkutalveen oikein sopivasti :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Saappailla mä viihdyinkin koko päivän ;)

   Poista
 3. Täältä ääni nilkkureille ! Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanainan ♥ Nuo nilkkurit on kyllä kivat!

   Poista
 4. Kiilakorot on ihanat! Mistä olet nuo löytänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin nuo kiilakorot Curiouser & Curiouser- blogin pitäjältä Nooralta, kun piti pientä "kirpparia" blogissaan. Mutta hän oli ne ostanut Spirit Storesta. Näin moisia vielä Vantaan Jumbon Spiritissä kesällä. Olivat alennuksessa silloin. Ne on kyllä ihanat! :)

   Poista
 5. Ei viude, en osaa valita! :D Ehkä nuo saappaat sitten kuitenkin :)
  Heh, kaivelin tuossa yks päivä kenkälaatikoita ja ihmettelin mitkä kummat sieltä yhdestä laatikosta pilkotti, yhtään muistanut noiden nilkkureiden olemassaoloa :D Voiskin kohta jo ottaa käyttöön ne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kai nuo kaikki jollain tavalla kuitenkin sit sopii kokonaisuuteen? Mut saappaissa mä koko päivän itse kyllä viihdyin.
   Jaahas nainen, mihis syvyyksiin olit nuo piilottant ;) Nyt vaan käyttöön :)

   Poista
 6. Siis aivan ihania kenkiä nuo kaikki! Muutenkin tosi ihana asu :)

  VastaaPoista
 7. Saappaat sopii tyyliltään jotenkin paremmin, mutta koska kiilat ja laukku matchaa keskenään, niin se taitaa olla sääntöjen mukaan oikein ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saappaat tuntuu omiinkin silmiin jotenkin sopivimmilta. Mut niinhän se kai on, että noi kiilat matchaa paremmin. Mut mä en ookaan niin muotitietoinen ;P

   Poista