Vuoden 2013 Livbox lempparit

torstaina, tammikuuta 09, 2014

Vielä ennen tammikuun ja vuoden 2014 ensimmäisen Livboxin esittelyä, halusin käydä läpi vielä vuoden 2013 Livboxit ja boixeista tulleet löydöt ja lempparit. Livbox on mulle ehdottomasti aina yksi kuun kohokohdista, tällainen kosmetiikkahörhelö kun olen. Reilu vuosi siis jo takana tilaamista ja tätä tulen kyllä ehdottomasti jatkamaan sinne hamaan tulevaisuuteen. Mutta mennään asiaan :)


Tammikuun boxi oli sisällöltään ihan huippu, nyt kun näin jälkikäteen miettii! Boxi, jonka joka ikinen tuote pääsi kovaan käyttöön ja ostoslistalle. Boxin ehdoton ykkönen oli Dermalogican Daily Microfoliant, heti hyvänä kakkosena Moroccanoil ja loput hyviä kolmosia :) Kuorinta on ostettu täysikokoisena, vaikka honta kovasti kirpaisikin. Tämä on vain tuote, joka teki mun kasvoille taikoja ja tästä syystä olin valmis pistämäänkin siihen rahaa. Täysikokoinen puteli kestää kyllä varmaan ikuisuuden. Samoin Moroccanoilia tuli täysikokoinen ostettua. Se tuoksuu ihanalle ja saa hiukset pehmeiksi ja helposti selvitettäviksi. Isadoran kynsilakkoja on tullut ostettua tämän jälkeen, mutta niiden toimivuus oli todettu jo ennen boxiakin. Louisia on vielä jäljellä samoin Rimmelin punaa. Tämä boxi oli ehdottomasti yksi lemppareistani!


Helmikuun boxi olikin sitten vähän hiljaisempi. Boxista ehdoton suosikki oli Essien lakka. Niitä olenkin ostanut jo toisen kynsilakkakokoelmiini. John Gallianon tuoksukin oli ihana, mutta lopulta sain siitä yliannostuksen. We Care Iconin vartalovoi on vieläkin käyttämättä, mitä nyt sitä vain testasin. Ei siis innostanut ihan niin kovin. Olayn tuotteet olin jo unohtanut. Ne siis boxin turhakkeet.


Maaliskuun boxissa pääsinkin tutustumaan luonnonkosmetiikkaan, joka olikin mulle ihan uusi tuttavuus. Boxista ehdoton suosikki oli Laveran eyeliner, jota olen käyttänyt ihan kiitettävästi. Onneksi ihana maisamiisa myi mulle omansa, etten ole joutunut lähteä vielä etsimään, mistä niitä saa. Toinen lemppari oli Burt´s Beesin käsirasva. Tymäkkää tavaraa ja hoiti kuivat kädet kuntoon. Korresin saippua oli herkullisen tuoksuinen, mutta palashampoo ja Ziajan vuohenmaito päivävoide olivatkin vähän njääh.


Huhtikuun boxissa saatiinkin Paesen luomivärejä, joista olin hurjan innoissani! Harmi vaan, ettei värit olleet ihan omiani eikä pigmenttisyyskään ihan täyden kympin sarjaa, mutta pidin siitä silti! Silti boxin lemppariksi ohittaa Cliniquen rispari. Tykkäsin tästä arkikäytössä paljon. Simplen silmäpuhdistuspyyhkeistäkin tykkäsin, mutta tuo Avéne käi mulle vielä vähän kaukaiseksi. Katsotaan kun kesä taas saapuu.


Toukokuun boxi sisälsi vaikka mitä kivaa, mutta lopulta en oikein mistään saanut kunnolla kiinni. Laveran käsivoide tuli käytettyä nopeasti loppuun, mutta ei se sytyttänyt tunteita juur ollenkaan. Ciatén lakka oli vähän pettymys, joskaan en ole sitä kunnolla vielä edes kokeillut. Ykköseksi tästä boxista nousi lopulta tuo Moan voide, josta oli hurja apu kuivuneen räkänenän kipeyteen. Dr. Hauschkan puna on kerran käytetty. En oikein osannutkaan käyttää tuota sävyä. Eyluren ripsetkin jääneet käyttämättä, mä kun en vieläkään hallitse noita tekoripsiä. Boxin ehdottomasti turhin juttu oli Lash Cardit.


Kesäkuun boxi sitten sisälsikin rasvoja ihan riittämiin. Molemmat Clinidermin että Olayn päivävoiteet lähti jakoon, eivät oikein iskeneet mua. Sebamedin After sun odottelee seuraavaa kesää, oli ihan kiva voide. Clarinsin BB voide oli ihan kiva, harmillisesti vaan aivan liian tumma jopa mun kesäiholle, joten sen vuoksi ei päässyt ykköspallille. Tällä kertaa sinne pääse Clarinsin huulikiilto. Ihanan tuoksuinen ja huulet tulee pehmeiksi. Dependin lakastakin kyllä tykkäsin. Rasvat siis tylsin juttu.


Heinäkuun boxissa tuli muutakin kuin kosmetiikkaa. Hiusjutut olivat tosi kiva yllätys ja tällaisia voisi joskus tulla lisääkin. Herbinan kuivashampoo oli vanha tuttu ja pidin siitä jo ennen boxista ilmeistymistä. Carmexin huulirasva, nam, edelleen käytössä. Schwarzkopfin tehohoito oli jees, mutta Sunsilkin lämpösuihke oli ihan nou nou juttu mulle.


Elokuun boxissa ehdoton suosikki oli Bernard Cassieren suklaa kuorinta. Vieläkin herahtaa vesi kielelle kun miettii. :P Burt´s Beesin huulivoide oli myös ihana ja Niksu tykkäsi eniten hierontaöljystä :D Clarinsin kasvopesu oli myös kiva ja se todella pesi natisen puhtaaksi naappelin. Tämän boxin tylsin tuote oli Ahavan voide, vaikka ihan ok se oli käyttää. Tässä vaiheessa vain nämä kasvovoiteet alkoivat vain jo tulla korvista ulos. Ei edellisiäkään ole kerinnyt mitenkään käyttämään, hyvä että edes testaamaan.


Syyskuun boxissa meitä hemmoteltiin taas luomiväreillä. Tulin siitä todella iloiseksi ja se oli myös ehdottomasti boxin paras tuote. Toisena pidin Clarinsin Beauty voiteesta, mutta muut boxin tuotteet eivät olleetkaan mun juttuja. Äiti siis sai itselleen Bossin tuoksun ja voiteen, Louisin puhdistusmaidon sekä Dr.Bonnierin saippuan.



Lokakuun boxissakin tuli meikkejä ja tällä kertaa kiitoksen muodossa MsChicin poskipuna. Oli kyllä todella ihana ja kovassa käytössä on. Kuitenkin boxin lemppariksi nousi Favoran käsirasva. Se vaan saa kädet täydellisen pehmeiksi. Sain boxista toistamiseen Louisin kuorinnan, mutta eipä tuo haitannut, hyvää tavaraa kun oli. Tylsimmäksi tuotteeksi taisi jäädä tuo hiusöljy, koska tuoksunäytteistä tykkäsin tuosta Honeystä. Espritin olisi voinut heittää suoraan roskiin.


Marraskuun boxissa ehdoton lemppari oli Cailapin meikkisieni. Hiuslakka mulla vähiten käytetty, mutta boxin tylsin tuote ehdottomasti Academien naamio ja lahjakortti. Vaikka naamio oli ihan jees, se ei silti voittanut boxin muita tuotteita. Vichyn kasvovoide oli ihanan tuoksuista, mutta edelleen voiteiden paljous ärsyttää...


Joulukuun boxissa hemmoteltiin herkkusuitakin. Ihana suklaalusikka hemmotteli makuhermoja, mutta kyllä sen ohitse kiilasi MsChicin huulterajauskynä ;) Boxin tylsin tuote oli Nivean vartalorasva.


Vuosi 2013 sisälsi siis paljon ihania tuotteita ja uusia tuttavuuksi. Vaikka hutejakin tuli, niin tietääpähän ainakin jatkossa, ettei ne ole itseään varten. Ainut pieni miinus tulee vain noista kasvorasvojen paljoudesta. Niitä saa kyllä tulla, mutta jos vähän vähemmän. Kerkiäisi vanhojakin käyttää pois alta. Äiti on kyllä varmasti iloinen, kun lahjoittelen niitä hänellekin :D Vuoden 2014 Livboxeista odottelen siis paljon uusia ihania tuttavuuksia ja toivon, että meikkejä tulisi vähän viime vuotta enemmän. ;)

Mikä oli teidän vuoden 2013 Livbox lemppari? Nousiko joku ylitse muiden?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kiva postaus! Enää muistanutkaan mitä kaikkea kivaa sitä vuoden aikana ehti tulla. Näistä sun kuvista kun nyt kattelen niin tuo elokuu on varmaan se kivoin paketti, monta mieluisaa tuotetta samassa. Vähiten kivoja heinä- ja syyskuun paketit.. Koko vuoden ykkönen taitaa olla tuo favoran käsivoide, ainakin sitä on käytetty eniten ja uusia tuubejakin jo ostettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli itsekin kiva katsoa koko vuoden boxit näin yhdessä postauksessa, niin sai kunnon käsityksen, mitä kaikkea sitä on tullut. Kivoja juttuja kyllä ollaan saatu :)
      Favora on mullekin uusi lemppari, tekee kädet niin huippupehmeiksi :)

      Poista