BID - Ulkoasu

perjantaina, toukokuuta 01, 2015

Mites teillä on vapun vietto mennyt? Täällä on ollut oikein rauhallista meininkiä. Aamupäivä kului kaverille juhlameikkiä ja kampausta tehdessä, iltapäivä salilla ja ilta sitten tuolla pihahommissa. Nyt ajattelin rauhoitua viinilasin kanssa telkkarin ääreen, josko vaikka silmät pysyisi jonkun leffan ajan auki :)

Siitäkin on kohta jo viikko, kun olin Indiedays Inspiration blogipirskeissä. Kuten teille olenkin jo kertonut, me treffattiin ihanaisen Annan kanssa jo hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua, että saadaan räpsittyä asukuvat. Annaa oli niin helppo kuvata, toinen on kuin luotu kameran eteen. Mä taas en taida olla ihan niin kameran rakastama, sillä joka toinen kuva on luokkaa "näette mun nielun syvyyksiin", "käteni on kumia" tai jotain muuta yhtä kummaa. Varmasti näitä imeotoksia tulette jossain vaiheessa näkemään, mutta nyt kuitenkin niitä vähän onnistuneempia kuvia. Koska muuten tästä postauksesta tulisi ehkä viis kilsaa pitkä, niin ajatelin laittaa kaikki asut omiin postauksiin. Nyt esille asu, jolla kuljeskelin pihalla. Trenssi pääsi ensimmäistä kertaa ulkoilutukseen tänä keväänä.



Olin vähän kahden vaiheilla, että kehtaanko pistää jalkoihini jo nilkkuris, joissa on peeptoe. Eikös tuo ole se sana, joka meinaa että kärjet on auki? :D Onneksi sää helli meitä juhlistajia, sillä meille Annan kanssa tuli oikein lämmin kuvaillessa. Trenssin ja sukkahousujen kanssa ei paleltanut ollenkaan.



Olen niin tykästynyt noihin Le Specsin laseihini. Ne ovat mielestäni niin ihanan naiselliset ja kissamaiset. Pakko myöntää, että pari vuotta sitten en olisi kuuna päivänä voinut kuvitellakaan laittavani kissamaisia laseja kasvoilleni. Ne olivat mielestäni jotekin niin oudon näköiset. Nyt mä sit kuitenkin haaveilen ihan lukulaseistakin tuossa muodossa. Sopiiko tuo edes mulle? Mutta miten ihana on omistaa yhdet oikeasti laadukkaat aurinkolasit. Sen kyllä tuntee käytössä. Vaikka noissa halpislaseissa sanotaan olevan hyvä UV-suoja, tuntuu näissä Le Specseissä olevan vielä parempi. Ja lasit tuntuvat muutenkin jämäkiltä. Ja hihii, tajusinpa vasta tuota ylempää kuvaa katsellessa, kuinka hyvin mun Michael Korsin kello sopii Le Specsien kanssa ;D
  Michael Korsin laukku on edelleen yksi laukkulemppareistani. Haluaisin Maikkelilta muutaman muunkin laukun kaappiini, sillä pelkään kuluttavani tuon loppuun :D Tuo on pieni tilaihme, sillä hyvin mahtui kamera, jättilompakko, varaobjektiivi, puhelin, avaimet ja muutama meikkikin.

trenssi // H&M
huivi // H&M
kengät // Dinsko
laukku // Michael Kors
kello // Michael Kors
aurinkolasit // Le Specs


Mä en muistanutkaan, että omistin tällaista kellohelmaista trenssiä. Olin työntänyt sen syvälle kaapin uumeniin, koska se ei mahtunut päälleni kunnolla. Kai multa sit on jostain vähän sulanut ylimääräistä, kun nyt meni niin helpostikin kiinni. Tuli hitsin hyvä mieli :) Entistä suuremmalla innolla käy salilla ja urheilemassa ja jättää ne herkut syömättä.

Mitäs sanotte tästä asusta? Oliko ihan hyvä kevät ulkoiluasu?

You Might Also Like

18 kommenttia


  1. Aivan mielettömän aurinkoiset kuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sää oli kyllä niin ihana tuona päivänä :)♥

      Poista
  2. Ihanat kuvat <3
    Kyllä kaikissa arskoissa on 100% UV-suoja, mut miksi liikkeestä ostetut lasit tuntuu erilaiselta on se optiikka. Merkkilaseissa on yleensä optisesti hiotut linssit, halpis arskoissa ei. Ja todellakin noin sopii sulle, ja hyvin voisin nähdä sulla lukulasit samantyyppiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ♥
      No sä oletkin ammattilainen, mä aattelin että se on UV-suojan paremmuudesta. Mutta kiitos, nyt mäkin olen fiksumpi :D Ja kiitos, ehkä pitää hankkia uudet lukulasit :)

      Poista
  3. Tuo takki sopii niin hyvin sinulle ja asu oli muutenkin todella kiva! Kuvatkin ovat loistavia ;) Ihanaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru ja kiitos kuvista. Ne oli niin hyvin onnistuneet :)
      Ihanaa viikkoa ♥

      Poista
  4. Ihanan aurinkoisia kuvia!
    Laukku ja kengät on tosi nättejä!:)

    Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keli oli kyllä niin ihana :)
      Ja kiitos, itsekin tykkään niistä :)

      Poista
  5. Ihanat arskat! Miten mä en huomannut sun kenkiä ollenkaan livenä! Ihanan pirtsakka olet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arskat on kyllä niin kivat :) Hih, keskityit myn pirtsakkuuteen :D

      Poista
  6. Tosi ihania kuvia :) Kaunis ja tyylikäs leidi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvista kiitos Annalle :) Ihana kun jaksoi ottaa. Ja kiitos sie tyylikkyys ♥

      Poista
  7. Oot niin hyvä meikkaamaan, että jos joskus sais kokeilla, niin ottaisin mielelläni sut tekemään silmämeikkiä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Enni muru, milloin pidetään treffit? Minähän meikkaan, jos tahdot :)

      Poista
  8. Oot niin kaunis! Ihana, aurinkoinen sinä! <3

    VastaaPoista
  9. Olet oikea suloisuus!
    ~elle~

    VastaaPoista