Isadora Urban Green makeup

perjantaina, syyskuuta 04, 2015

Oonko mä ihan mummoutunut? Mun perjantai illan kuumimman puuhat on ollu lenkillä käynti ja pyykkäys. Ja nyt tää blogissa pyöriminen. No, johan mä taas kuukauden päästä vanhenen ihan numeron verran, joten kai sitä tässä saa jo olla vähän vanha :D

Kun sain Isadoran syyskokoelman testattavaksi, mun oli ihan pakko pitkän päivän päätteeksi vielä heittää meikki naamaan. Vaikka illalla ei ollut mitään sen kummempia suunnitelmia kuin tänäänkään. Olin aamulla käynyt uimassa ja sen jälkeen olin pihalla monen monta tuntia ja se näkyi kasvoilla. Olin sitten ruskettunut kertaheitolla ihan jäätävän paljon. Punainen rusketus näkyi kasvoilla ja rinnalla tosi hyvin :D Ei ehkä parhain hetki meikata, mutta riipaisin kuitenkin menemään.

pohjustus // MAC Paint Pot Soft Ochre
kulmat // luomiväri Inglot matte 360
luomivärit // Isadora Urban Green, Too Faced Chocolate Bar vaaleaa häivytys ja kulmaluu
rajaus + vesiraja // Isadora  Smoky Eye Urban Green
ripsiväri //  Isadora Grand Volume Lash Styler



Vakuutuin kertaheitolla Isadoran Urban Green paletin laadusta. Värit toistuivat yhtä upeasti luomilla kuin olivat swatchautuneetkin. Häivyttäminen oli miellyttävää.

meikkivoide // L'oréal True Match 04
silmänaluspeiteaine // Rimmel 
puuteri // MAC Mineralize Skinfinish natural
varjostukset // Make Up Store luomiväri Smog
aurinkopuuteri // Lumene Arctic Sun
poskipuna // MAC Light Year
huulipuna // Isadora 176 Bohemian Rose

Se miksi mietin pitkään, että kehtaanko julkaista näitä kokokasvokuvia lainkaan, kun olin sitten sekoittanut itselleni meikkivoiteen poskien sävyäni katsoen, enkä yhtään ajatellut että mun kaula oli pihalla olessa jäänyt ruskettumatta. Mun naama on ollut sen auringon edessä :D Kalkkunakaula jäi jäljelle. Ja mikä amatöörivirhe meikatessa! Mutta mitäpä siitä, nyt kävi näin ja pistän kuvat silti eetteriin. Ja mä kun en todellakaan ole mikään ammatilainen tässä hommassa niin sallittakoon se minulle? ;D Ja enpä ollut ihmisten pällisteltävänä tämän näköisenä ulkona niin eipä tuo haitannut. Paitsi tietty nyt te näette :D Ja olihan tää tosiaan pitkän päivän päätteeksi aika nopeasti sutaistu meikki.


Muuten tykkäsin meikistä kovasti. Vaikka silmät olivatkin tummat, halusin niille kaveriksi hyvin punatut huulet. Tämäkin puna siis nyt uudesta syyskokoelmasta. Olen näille tuotteille nyt menettänyt sydämeni täysin <3 Ihania! Näillä pitää ehdottomasti tehdä meikkejä enemmänkin ja laittaa paremmalla pohjalla teillekin näytille :)

Huomenna on tiedossa ihana, kosmetiikantäyteinen päivä. Pitänee tästä lähteä siis mummoilemaan oikein urakalla ja mennä nukkumaan ;) Ihanaa alkanutta viikonloppua <3

You Might Also Like

12 kommenttia

  1. Upea silmämeikki! :> Mä olin ihan innoissani, kun pikkusiskoni meikkasi mut toissa lauantaina. Sain ihanan pronssinhehkuisen meikin! Hän ei mikään ammattilainen ole, mutta rakastaa meikkejä ja meikkaamista. Se kai se tärkein varmaan onkin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Milla :)♥
      Mä veikkaan, että se oma into ja rakkaus onkin se tärkeämpi juttu. Jo sillä pelkästään päästään pitkälle :)

      Poista
  2. Höh no todellakin kehtaat julkaista, minä en näe mitään vikaa! Sulle sopii tosi hyvin Urban Green ja nuo huulet viimeistelevät kaiken. Todella kiva kokonaisuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen ♥ Tulipa hyvä mieli kommentistasi!
      Mä oon kyllä niin tykästynyt noihin puniin :)

      Poista
  3. Upea silmämeikki! Ihanaa päivää! :)

    VastaaPoista
  4. Ihana meikki, sopii sulle tosi tosi hyvin! :)

    VastaaPoista