Messuilua - Liikunnat vko 42

maanantaina, lokakuuta 19, 2015

Voihan väsymys! Messuväsymys nimittäin. Mulla oli ihan mielettömän kiva viikonloppu, mutta kyllä se vaan oli raskaskin. Perjantaina töiden jälkeen heti hilpaisin Annin kanssa Messukeskukseen tekemään ensimmäisen katsauksen tapahtumaan. Paikalla oli ihan vaan muutama muukin. Välillä ihan pisti ahdistamaan se ihmispaljous. Erittäin reipas kolme tuntinen katsaus. Käytiin maistamassa Magnumin jätskipisteellä ihanat herkut. Näihin jäätelöihin sai itse valita päälliset. Jalat olivat pikaisen reissunkin jälkeen jo aika uupuneet. Ja pää. Kotona vain pikaisesti nukkumaan, sillä lauantai aamuna kello soittaisi jo kuudelta.




Lauantaina olikin tiedossa työpäivä ja mut saattoi bongata Livboxin pisteeltä. Oli ihan mahtava päivä ja näin vaikka ketä ihania ihmisiä ja kiitos kaikille, ketkä tulitte moikkaamaan. Oli ihanaa! Ja työpäiväkin oli huippu, vaikkakin aika himputin raskas. Mulle meinasi pukata migreeni koko päivän ja illalla sänkyyn kaatuikin raato. Kurkkikin oli tullut kipeäksi paljosta puhumisesta ja vissiin messukeskuksen ilmastoinnista. Mulla on kurkku vieläkin vähän kipeä ja nuhainen olo. Toki tämä saattaa johtua väsymyksestäkin noin yleensä. Kiitos vielä mahtaville työkavereille Nellille ja Tuulille, Aika kului siivillä.


Ja eihän näitä messuja nyt voinut tähän jättää. Suurin osa oli vielä kokonaan näkemättä ja pitihän meidän tyttöjen porukalla vielä lähteä tonkimaan tarjontaa. Minna, Reetta ja Skeit pysyivät hyvin mun tahdissa, vaikka siellä välillä suhailinkin ihan miten sattuu.



Me pällistelijät :D Pakko muuten antaa Saarioiselle peukkua! Oli ihan hitsin kiva, että heidän pisteellä pääsi maistamaan uutuusruokia ihan vain somepäivitysmaksulla. Eikä siinä, että maksu oli mitä hauskoin, oli uutuusruoatkin oikein maittavia. Harvemmin sitä saa valmisruoassa niin hyvää lohta. Suosittelen uusia Balanssi annoksia. Tai ainakin sitä kalaversiota.



Tietysti piti osallistua myös instagramkilpailuihin ja selfieitä tuli napsittua sitten pari lisää. Päivän jälkeen oltiin kyllä ihan loppu. Siis todellakin aivan totaalisen loppu. Mun päätä oli jomottanut jo kaksi päivää ja jalat siihen samaan syssyyn, tuli sunnuntaina illalla kotiin oikea zombie. Joskin iahn onnellinen sellainen. Oli ihana viettää aikaa tyttöjen kanssa ja nähdä muitakin ihania blogikollegoita. Halitukset vielä tätäkin kautta teille ihanille <3


En ole jaksanut vieläkään pureutua tuohon messusaaliiseeni. Odotan jo innolla huomista, josko sitten ehtisin purkaa nuo ja kuvata teillekin, mitä kaikkea sitä tarttuikaan mukaan. Niskat ja kädet olivat kyllä näistä kantamuksista ihan poikki, mutta oli kyllä silti sen arvoista. Tänäänkin olen ollut ihan kuollut, enkä ole tainnut herätä tänään vielä ollenkaan. Koomassa kulkenut ympäriinsä. Nytkin suuntaan ihan juuri untenmaille.


Viime viikosta sen verran vielä, että tosiaan astuin pahimman kynnyksen yli ja palasin takaksin salille. Harmi, että viime viikko oli sen verran kiireinen, etten kahta kertaa enempää ehtinyt sinne mennä. Kayla-treeniä käytiin äidin kanssa taas tekemässä ja kettu soikoon, miten kipeäksi paikat tulikaan! Mutta siis vain hyvällä tavalla. Tiistaina lapioitiin Niksun kanssa ihan hulluna meidän autotallin vierustaa, sillä sinne on saatava uuden styroxit routaeristeeksi. Eipä muuten ole mikään kevyt homma sekään! Menee ihan kunnon treenistä.


MA: Kayla-treeni 40min
TI: - (remppa lapiointi 1h30min)
KE: Kayla-treeni 40min
TO: -
PE: - (messuilua 3,5h)
LA: - (messuilua 8h)
SU: - (messuilua 7h)


Messuista myös sen verran, että kyllä tuo käppäily ja hilluminenkin menee ihan treenistä. Kaloreita varmasti kului ja mä vielä välillä pistin siellä tanssien, kun jalat ja kroppa oikein huusi muunkinlaista liikuntaa.


Näihin kuviin ja tunnelmiin kuittaan viime viikon. Nyt tää koomalainen lähee uinumaan. Josko huomenna alkaisin palaamaan pirteiden kirjoihin.

You Might Also Like

13 kommenttia

  1. Melkoinen messusissi! :) Odotan kyllä innolla mitä kaikkea nuo kassit pitää sisällään! Näytteitä oli jotenkin vähemmän kyllä mitä olisin odottanut, mutta kivoja juttuja tarttui kuitenkin mukaan. Ja jeee, mä voitin Fudgen selfiepisteen palkinnon, wohooooo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuntui kyllä :D Yritän ehtiä kuvaamaan kassit pikaisesti :) Kivoja juttuja kyllä tuli :)
      Ja onnea!

      Poista
  2. Mullakin vähän venähti kamojen purkaus! Oletpas kauniina muuten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vieläkin kamat purkamatta :P Aikataulut pistää vastaan :D
      Voi kiitos ihanainen <3

      Poista
  3. ♡♡♡Ihanaa♡♡♡ oli mutta eilistä aamua voisin kuvata kahella sanalla; messu krapula ;) ei vanha enää jaksa:P
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyh, tuo vanha ei enää jaksa ei päde, koska mulla sama fiilis! Messukrapula, sitä se todellakin oli!

      Poista
  4. Oli kyllä ihanat messut! Kiitos perjantain seurasta ja lauantain jonotus seurasta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messut oli kyllä niin mahtavat! Kiitos itsellesi ihanuus <3
      Ja hei tee, LIIAN HYVÄÄ :D Kohta lopussa jo :D

      Poista
  5. Huh, melkoisen urakan oot messuilla suorittanut! :D

    VastaaPoista
  6. Harmi ettei törmätty messuilla! Mie taisin koko pe-su aikana törmätä vaan noin kolmeen ennalta tuttuun bloggariin, vaikka olin joka päivä 4-6 tuntia messuilla. :D Ihanat messut oli ja varmaan ensi vuonnakin lähden, jos bloggaripassin saan taas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi ettei törmätty! Tuli suhailtua pitkin poikin, että hyvä kun välillä tiesi itsekään missä on.
      Ensi vuotta siis odotellessa :)

      Poista
  7. Oot Janet, niin kaunis näissä kuvissa, oikein jäin katselemaan toisenkin kerran. Kaunis nainen! :)

    VastaaPoista