Clarins Joli Rouge Brilliant huulipunat

keskiviikkona, helmikuuta 24, 2016

Osa teistä varmasti muistaa, kun olen joskus kirjoittanut häpeileväni huuliani. Suurin syy häpeilyyn alkoi ala-asteella, kun mun huulia haukuttiin. Ne oli monien mielestä aivan liian isot. Sittemmin olen tietysti itse alkanut katsomaan niitä entistä kriittisemmin ja itseäni todella häiritsee se, että ne eivät ole symmetriset. Tai ainakin häiritsi. En tässä kolmenkympin rajamailla ole enää oikeastaan jaksanut ajatella asiaa sen ihmeemmin. Aina tällaisella hetkellä se tulee mieleen, kun on tekemässä huulipostausta. Varsinkin kun niitä omia huulia on tässä viimeisen pari tuntia katsonut ruudulta. En nyt kuitenkaan anna asian sen enempää häiritä, sillä nämä huulipunat todella ansaitsevat tulla päivänvaloon. Nimittäin mun tämän hetken yhdet lempihuulituotteista! Clarins Joli Rouge Brilliant- huulipunat, hoitavat ja kauniin kiillon antavat.


Sain testattavaksi nyt helmikuussa myyntiin tulleista 12 huulipunasta kuusi sävyä sekä pohjustustuotteen. Clarinsin ominainen punainen pahvipakkaus sai sydämeni läpättämään ja odotin sisuksiin tutustumista kuumeisesti.


Instant Light Lip Perfecting Base on pohjustus, joka estää huulipunan karkailun huulten rajojen ulkopuolelle sekä hoitaa samalla huulia. Vaniljamainen makeahko tuoksu on erittäin miellyttävä ja tuote on helppo levittää huulille. Pohjustajan koostumuksen sisältämuien mikrohelmien sanotaan häivyttävän hyylen pieniä ryppyjä. Itse en osaa ottaa tähän asiaan vielä kantaa, mutta toivon tämän ominaisuuden toimivan tuossa toivon mukaan muutaman vuoden päästä. Mielestäni tämä lisäsi punan kestoa huulilla, mutta tuosta karkailusta en osaa sanoa, kun sitä ei minulla yleensä pääse käymään muutenkaan. Erittäin hyvä tuote varsinkin juhlahuulien alle, ettei punasta tarvitse huolehtia niin kovin koko iltaa.


Joli Rouge Brilliantin uuteen värikokoelmaan kuuluu tosiaan yhteensä 12 uutta sävyä ja minulle niistä tule kuusi aivan järisyttävän ihanaa sävyä. Varmasti kuusi muutakin on ihania, mutta nämä kolahti minuun ainakin ihan täysiä. Äärimmäisen kauniit kultaiset hylsyt on mun mäkuun täysi kymppi. Pientä luksusta jokaiseen päivään. Hylsy on myös todella jämäkkä ja korkki pysyy tiiviisti kiinni meikkipussin pyörteissä. Mikämä meinaan yhtä kamalaa kuin auennut puna, joka on sotkenut kaikki muutkin meikit. Ja sanon tämän ihan kokemuksen syvällä rintaäänellä :D Vaikka näitä kaunokaisia tuijottaisikin mielellään, niin onhan se puna itse nyt kuitenkin ehkä se pääasia. Tässä siis kaikki punat sävyineen swatchattuna kädelle.


Huulipunat antavat kauniin läpikuultavan sävyn huulille sekä upeaa kiiltoa. Eikä siinä vielä kaikki! Hah, tulipa muuten ostos-tv tuosta lauseesta aina mieleen :D Näiden kahden ihanan ominaisuuden lisäksi punat tosiaan hoitavatkin vielä huulia. Punissa on luomusuolayrtin uutetta, joka kosteuttaa huulia tehokkaasti ja parantaa niiden muotoa ja saa huulet tuntumaan joustavilta sekä pehmeiltä. Ja huulet tosiaan tuntuvat äärimmäisen pehmeiltä ja hoidetuilta.

Vaikka mulle mun huulet onkin sellainen issue, niin parhaimman kuvan niistä saa silti huulilla. Joten tässäpä nyt vielä kunnon näkymä kaikista.







Eikö olekin ihania sävyjä! Mä en todellakaan osaa sanoa, mikä näistä olisi paras, kun jokainen on ihan täydellinen ja jokaiselle löytyy oma hetkensä. Nämä ovat mielestäni todella hyvä vaihtoehto sellaiselle tymäkämmälle ja peittävämmälle huulipunalle, jos on vähän arempi käyttämään niitä. Nämä oli niin helppo levittää ja sävyä tulee silti ihan riittämiin. Jos on enemmän huulikiiltojen fani, niin nämä ovat hyvä vaihtoehto niille kiiltonsa ja koostumuksensa vuoksi. Ja siis täällä puhuu entinen huulikiiltofanaatikko. :D


Tässä vielä kooste kaikista punista. Mikäs teidän mielestä olisi kaunein sävyistä? En voi oikeasti muuta kuin kehua näitä täydestä sydämestä. Ehkä yhdet miellyttävimmistä punista, mitä olen ikinä testannut!


Ja voih, olen ehkä vähän materialismionnellinen tällä hetkellä, mutta tuo ihana Clarins huulipunien yhdeksikkö tuossa telineessä on vain niin kaunis :D Kolme muuta punaa ei siis kuulu tähän settiin vaan on muuttanut mulle jo viime vuonna. Tämä on vain ensimmäinen täysin samaa sarjaa oleva yhdeksikkö ja olen siitä super iloinen. Ehkä seuraava on MAC ;D

*tuotteet saatu testattavaksi

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Watermelon on sellainen oma himotussävy näistä. <3

    VastaaPoista
  2. Hot fuchsia tai Rose Blossom näyttävät ihan minun sävyiltäni :D
    P.s. Mä en sun huulissa edes mitään epäsymmetriaa näe, upeat huulet! :)

    VastaaPoista
  3. Kaikki näyttävät kauniilta ja mukavan tuntuisilta huulilla :) minusta sulla on kauniit huulet, ikävää että kouluajan traumat vaikuttavat vaikkei niiden pitäisi antaa häiritä ❤️

    VastaaPoista
  4. Ooh, näyttävän upeita kaikki! Omat suosikit on ehdottomasti Water Melon & Tea Rose <3

    VastaaPoista
  5. Ihana kokoelma! :) Ja sun huulet on kauniit! Itelläkin todella epäsymmetriset, mutta harvallapa on, ainakaan luomuna ;)

    VastaaPoista
  6. Nää on kaikki tosi kauniita värejä ♡ Mun mielestä sun huulet on ihanat!

    VastaaPoista
  7. Kaikki sävyt ovat aivan mahtavia ja tykkään itse just huulikiiltomaisesta koostumuksesta :). Hot Fuchsia olisi mun valinta.

    VastaaPoista
  8. Vesimelooni ja cherry on ehdottomasti ihanimmat!

    VastaaPoista