Pikkusen ostoksia

torstaina, toukokuuta 17, 2012

Voi kuinka kivaa olikaan olla ostoksilla :) Mä ihan ihmettelen, miten hyvälle tuulelle shoppailemassa voikaan tulla. Kurvailin siis eilen töitten jälkeen Jumboon ja tyhjin käsin ei tarvinnut kotiin tulla. Vaatteita olisin ehkä halunnut löytää enemmän, mut eipä onnistanut. Melkoisen meikki voittoiseksi jäi mun saalis.

H&M toppi 6,95€ ja kosteuspyyhkeet 1,95€

Hennesiltä löytyi yllättävän vähän mitään kivaa. Oikeasti pengoin oikein urakalla, sovituskoppiinkin vien vaikka mitä, mutta ainoastaan kivaksi yksilöksi ylty tuo ihana neon oranssi toppi. Tää näyttää niin herkulliselta ruskettuneella iholla! Toivotaan, et mun kalkkunaiho sais vähän väriä pintaan tänä kesänä ;) Ja tuollaiset kookos-ananas kosteuspyyhkeet. En mä noilla oikeastaan mitään noin niinkuin varsinaisesti tee, mutta tuo tuoksuyhdistelmä sai mut ostamaan noi. Paketti on vielä visusti kiinni, mut näitä vois kyllä kantaa laukussa mukana.

Tiimari lautasliinat 1,99€ ja salaatinottimet 4,95€

En vaan voinut vastustaa näitä ihanan kesäisiä juttuja Tiimarissa. Sinne jäi vaikka mitä muuta kivaa mitä vois ostaa meidän kesähuoneeseen. Onneksi meillä on Tiimari täällä pikkukylässäkin, nii voi käydä sieltä hakemassa.

Bijou Brigitte Kaulakoru 12,90€

Olen pitkään kaivannut pitempää kaulakorua. Olen penkonut vaikka kuinka monta korukauppaa, mutta joko kallis hinta tai huonot valikoimat on estäneet sen löytymistä. Eilen kuitenkin vihdoin sain etsintöni päätökseen tämän osalta. Bijou Brigittestä löytyi meinaan sopiva yksilö. Pitkään harkitsin tuon ostoa, mutta ketjua tutkaillessa huomasin, että siihen voi sopivasti kiinnittää vaikka jotain muita söpöjä roikkuvia, jos nuo sydämet alkaa kyllästyttää. Monikäyttöinen siis. Olisihan siellä ollut vaikka mitä muitakin kivoja juttuja, mutta melkoisen huonona korujenkäyttäjänä (lue: aina samat korut päällä) en viitsinyt ostaa mitään muuta.

Glitter hiusjuttu 2,50€

Tätä nutturadonitsiakin olen harkinnut jo kauan. En vain ole viitsinyt pulittaa siitä pyydettyä n.8€ vaan jättänyt kauppaan. Eilen se oli kuitenkin alennuksessa tai sitten siitä on kokonaan alennettu hintaa, joten raaskin ostaa sen. Mä olen kovin laiska tekemään mitään kampauksia vaan lähes poikkeuksetta mulla löytyy jonkinmoinen letti päästä, joten jos tällä sais vaikka vaihtelua aikaseks.

Citymarket Lumene meikkivoide -20% norm. 9,90€ Lumene ripsari 5€ tarjouksessa ja Rimmel kajali 5€ tarjouksessa

Ja sitten näihin kosmetiikka ostoksiin. Mä myönnän ja olen tainnut sen jo aiemminkin myöntää, että mä olen kauhia kosmetiikkahiiri. Mä tykkään, ei vaan rakastan kosmetiikkaa ja laittautumista ja kaikkia noita ihania puteleita. Nyt mä odotan niin tajuttoman paljon, että saataisi joskus meidän vessaremppa edes aloitettua, että  saisin mun ihanat putelit ja purnukat sinne kauniisti esille. Mut suurin osa ostoksista oli oikeasti tarvittavat-listalla. Miten ne peruskäyttömeikit loppuu aina samaan aikaan, tai ainakin alkaa tuntua huolestuttavan vajaalta? Sen ihmeemmin en esittele noita mun perustuotteita Lumenen Natural Code meikkivoidetta, Lumenen ripsaria ja Rimmelin nestemäistä kajalia. Ne on siis mun lempparit.


Mä olen käyttänyt jo pitkään kulmakarvojen värin parantamisessa ja täyttämisessä luomivärejä, mutta matkalle lähtiessä on hankala kantaa niitä tarvittavia mukana. Päätin siis mennä kyselemään sopivaa kulmäväriä kynän muodossa Sokoksen Emotionista. Mä olen muuten tykästynyt noihin kosmetiikan "erikoisliikkeitten" palveluun. Aion ehdottomasti käydä niissä useamminkin. Ja samasta Emotionista hain siis hopeashampoon. Mutta pyysin myyjältä apuja sopivan värin ja kynän koostumuksen löytämisessä. Niin ja hintakin oli rajana. Ensin hän esitteli mulle Diorin kulmakynän ja kyllä näin jälkikäteen voin kertoa, et se on joskus tulevaisuudessa mun ostoslistalla. Eilen vaan kirpaisi korvia 27€ hinta. Musta se on liikaa kynästä, mutta se oli oikeasti täydellisen värinen ja koostumukselta täydellisen pehmeä. Erittäin hyvänä kakkosena tulee Goshin kynä. Tämä on aavistuksen ruskeampi ja hitusen kovempi entä Dior, mutta ajaa asian todella hyvin. En ole vielä päässyt testailemaan, mutta mukavalta tuntuu ainakin kädelle testattuna.

Sokos Emotion Gosh kulmakynä 9,90€

Kynän toisessa päässä on vielä kiva harja, jolla varmasti saa kulmat näyttämään pehmeimmiltä eikä niin piirretyiltä. Ja mikä siis mukavinta, niin tämä mahtuu helposti meikkipussiin. Ja taas mun on kyllä kehuttava myyjiä. Erittäin mukava ja hänestä huokui sellainen lempeys. Kyselin häneltä myös Lumenen (arvatkaa vaan muistako kuollaksenikaan sen tuotteen nimeä...) hohtojokumeikkivoidesysteemiauringonsävyäjne. tuotteen toimivuudesta ja hänen mielipiteestä tuotteesta ylipäätään. Ensin hän kertoi todella hyvin käyttökokemuksista ja kuinka hän oli sitä käyttänyt ja lopunkaiken kun olin maksamassa kynää hän pisti mulle pienen näytteen tuotteestä mukaan. Kiitos siis taas sinne Jumbon Emotioniin :)

Sokos Emotion Lumene hohtomeikkisysteemi näyte

Kerron teille kyllä tuotteesta lisää, jos joku kaipaa ja varsinkin voin selvittää tuon tuotteen nimen jos jotakuta nyt ehdottomasti se kiinnostaa. Mutta katsotaan käynkö kokeilun jälkeen ostamassa koko tuubin. Sillä koko tuubilla on hintaa n.10,90€

Stockmann L'oréal aurinkoposkipunapuuteri 15,60€

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä L'oréalin aurinkoposkipunapuuteri. Mä menin ihastumaan tähän tuotteeseen, kun Kosmetiikkaobsession Annie esitteli tämän. IHANAA HOHTOA :) Mun siis oli ihan pakko saada, vaikka tiedän etten tätä olisi edes tavinnut. Mutta silti, pakko mikä pakko tai siis halu mikä halu. Mä olen fiilistellyt tuota rasiaa jo siitä asti, kun sain sen käsiini ja nyt odottelenkin, että pääsen kokeilemaan sitä ihan konkreettisesti meikkiini. Kiertelin Jumbon kaikki kaupat, missä tätä oli myynnissä, että löytäisin sen halvimman. Enpä olisi ikinä uskonut, että hinta olisi pienin Stockmannilla. Jep, olisitteko te arvanneet? Puolestaan kalleimmalla myytiin Anttilassa ja Cittarissa  18,50€. Niin ja Stockalta sai vielä kivana lisänä tuollaisen mini kabukin. Mikä parasta, sekin vie hyvin vähän tilaa meikkipussista.


Hipaisin sormillani pientä näytettä noista sävyistä ja pigmettisyys on todella hyvä. Nuo viivat siis ovat oikeasti todella hennosti otettu. Ja noiden sävyjen yhteensekoitettu värikin on ihana. Eli niitä voi käyttää miten tykää.


kuvat: Janet

Ja tämä on erittäin ihanassa rasiassa. Puuteri on tuossa päällä ja alta löytyy vielä peili ja pieni sivellin. Eli joko hoksasitte, että mä tykkään meikkien rasioistakin :D Mut tää oli ihan vaan tunnepohjalla ostettu tuote.

Tällasia ostoksia siis eilen. Tai kyllä mä löysin jo veljenpojallekin synttärilahjoja, mutta enhän nmä niitä voi vielä esitellä, ettei joku käy täältä utelemassa ;)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kivoja ostoksia :)
    Mustakin on ihana ostella kosmetiikkajuttuja, välillä saattaa mennä pieni ikuisuus kun pyörin kosmetiikkaosastolla ja tutkailen joka purkin läpi :D Tosin, usein jää ostamatta kun tiedän etten kuitenkaan tule käyttämään, ja hintaa niillä kuiten tuppaa olemaan lähemmäs kymppiä (tai ylikin) niin ei ihan kauheesti ns. turhuuksia viitsi ostella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 :)
      Miten sä raaskit olla ostamatta? No okei, kyllä mäkin raaskin, mut mä kyllä oikeesti noita kaikkia tuotteita myös käytän. Vaikkakaan en joka päivä todellakaan meikkaa. Mut purnukat on niin ihania, niitä voi hypistellä vaik kuinka paljon ;) Nyt mä ymmärrän miks esim. Niksu tykkää räpeltää kaikkea elektroniikkaa verkkokaupassa... ;D

      Poista