Synttäri asu

sunnuntaina, toukokuuta 20, 2012

Tänään on ollut todellakin ihan sunnuntain fiilis. Sängystä ei olis mitenkään jaksanut nousta ja mitään ei oikein jaksaisi tehdä. Niksu on sentäs jaksanut räpeltää mopoa ja olenhän mäkin pessyt pyykkiä ja vaihtanut lakanat. Muuten olen vaan kökkinyt koneella ja tarkastanut eilisten veljenpojan synttäreiden tuhatta otettua kuvaa. Kuvasaldoa tuli siis ihan kiitettävästi :D En mä kaikkia sentäs yksinäni räpsinyt vaan Niksu tuli hyvänä kakkosena saldossaan ;) Mut oli kyllä niiiiin ihanat juhlat ja mä tunsin siellä olevani onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Kaikki rakkaimmat oli paikalla, mitä muuta ihminen voikaan tarvita? Toivottavasti meillä olisi taas pian yhteiset illanistujaiset ja veljen avovaimo puhuikin järjestävänsä lettukestit. En malta odottaa <3

Me käväistiin vielä ennen synttäreille menoa Jumbossa ja taaaaas ostin muutaman jutun, mitä jäi vaivaamaan edellisellä kerralla. Niistä tulossa juttua sit erikseen, mutta tällaisella vaatetuksella olin eilen liikenteessä. Tai no osa siitä asusta, sillä kunnon asukuvia ei tullut otettua... Näissäkin kuvissa mä vahdin lapsia trampoliinilla.


kuvat: Niksu
Toppi H&M
Farkut Vero Moda
Kaulakoru Bijou Brigitte
kengät veikan crocsit :D

Tätä mieltä olin :D Ihana ku ilma oli niin lämmin niin pihalla tarkeni erittäin hyvin pelkällä topilla. Oli mulla musta jakku takkina ja kenkinä ne Ellokselta ostamat kiilakorot. Mitäs tykkäätte?

Ja tänään ollaan naatiskeltu hyvä aamiainen vai voisiko tota sanoa jopa brunssiksi?

kuva: Janet


Kai mun on pakko mennä lööbailemaan tonne ulos ku ilma on niin lämmin :)
Mukavaa sunnuntaita teille<3

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Aijai, ihana toppi ! Kauniin värinen ja missä noi on siellä hennesillä aina piilossa kun mä en koskaan löydä mitään kivoja paitoja tai toppeja ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään tuota toppia löytänyt Hennesiltä kaupasta vaan netistä. Tuo oli vielä erikoistarjouksena, etä yhden sai ostaa hintaa 4,95€. Mäkin olisin halunnut noita enemmän, mut vain yks/asiakas. Nyt tollasii melkosamanlaisia, mut mulle "väärillä" väreillä on Hennesillä ainakin Jumbossa myynnissä. Mut toi on kyllä ihanan värinen ja kiva mallikin :)

      Poista
    2. Emmä löydä sieltä netistäkään ikinä mitään :D

      Poista
    3. Voi ei :D Miten toi on mahdollista :D Sä siis käyt niissä ihan liian vähän ;)

      Poista
  2. Tiedätkö, kun tulee sellainen fiilis jostain toisesta ihmisestä, että ajatukset synkkaisi kivasti yhteen?:) Oon miettinyt alusta asti, kun löysin blogisi, että olisit ihana ystävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tiedän :) Tervetuloa vaan teelle :) Voi että kun piristit mieltäni, todella kiva kuulla :) <3

      Poista
  3. Voi härregud tota sun tukkaa! Mistä sitä riittää?! Ihana ♥ Ja toi toppi ♥ Mulle tuli se kans mut siitä tilauksesta ei ois jääny mitään muuta ni toimituskuluilla topin hinta olis kivasti tuplaantunu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai sitä edes ole kamalasti? Näkisitpä mun serkkujen hiukset. Ne on tummat, pitkät ja vielä paksut! Niissä on ihmeteltävää :D Mut voi kiitos ihanainen<3 Toi toppi on kyllä niin ihana! Miten sä raaskit olla ostamatta? Olisit vaan klikkaillut sinne ostoskoriin muutakin. Mut ne toimituskulut on kyllä ihan tyhmiä!

      Poista