Kerralla monta ku halvalla sai

keskiviikkona, toukokuuta 22, 2013

Siitä alkaa olla jo pieni ikuisuus aikaa, kun pohdiskelin uuden astiaston hankintaa. Tuntuu silti ihan siltä kuin olisin höpöttänyt siitä eilen. Uuden astiaston hankita on ollut mielessä oikeasti lähes koko ajan. Olen katsellut kaupassa koko ajan astioita sillä silmällä mikä silmä se nyt ikinä onkaan :D ja Iittalan Teemaan olen ollut todella ihastunut. Olihan niitä kaikenlaisia muitakin "merkittömiä" ihan kivoja astioita. Kuitenkin mieleeni juolahti, että jos astiastosta hajoaa yksi taikka kaksi astiaa, niin mistä sit löytäisi lisää jos eivät ole kovin tunnettuja. Villeroy & Boch jäi taka-alalle myös todella korkean hintansa vuoksi. Mun mielestä ne ovat jo oikeasti aika tosi ylihinnoiteltuja. Mulla olisi kestänyt ikuisuus saada täydellinen astiasto. Enhän mä ihan mielelläni lähtenyt noita Teemojakaan ostamaan. Nyt kuitenkin kevään kynnyksellä Cittareihin tuli ihan mielettömän hyvä keräyskampanja, joten enää ei tarvinnut miettiä kahteen kertaan.


Iittalan Teema astioista sai muutamia ostettua -50% kunhan oli kerännyt leimoja tarpeeksi. Onneksi äiti jelppasi ja mä kyllä ostelinkin Cittarista koko ajan ahkerasti kaikkea, että saisin leimoja tarpeeksi. Saatoin myös vinkkailla ihanilla kassatädeille, että saa lähtiä leimoja menemään ihan reippaalla kädellä. Ja lopputuloksena tuli yksi erittäin onnellinen hangonkeksi uuden astiaston kera :)

IITTALA Teema 
pikkulautanen 17cm 4,75€/kpl
lautanen 23cm 5,95€/kpl
syvä lautanen 6,67€/kpl
kulho 17,25€/kpl

Siinä se nyt sitten on, mun todella hyvin alkuun lähtenyt valkoisten Teemojen keräys :D Siis mullahan alkaa olla koko sarja jo siinä. No okei, haluan kyllä vielä kuppeja ja kulhoja lisää, mutta kyllä näillä alkuun pääsi oikein reippaasti. Pähkäilin Skeitille ääneen äitienpäivänä, että riittäisiköhän meille astioasto kuutena kappaleena. Kahdeksan tuntuisi jotenkin ehkä järkevämmältä. Skeit oli samaa mieltä ja oikeastaan hänen mielipiteensä vuoksi nuo lopulta kahdeksana kappaleena ostinkin. Mitä sitä pihistelemään nyt kun kerrankin halvalla sai. Periaatteessa mä maksoin vaan aina neljästä kappaleesta, jos sen niin haluaa ajatella. Ja kyllä se vaan niin on, että täällä on astiastorakkautta ilmassa :D Olen niin innostunut noista! Vielä en ole kyllä päässyt ottamaan niitä ihan tosi toimiin asti, sillä pitihän ne käyttää ensin pesukoneen kautta. Nyt kuitenkin olisi aika järjestää kaapista tilaa uusille tulokkaille. Hih, nyt voisikin järjestää jotkut illanistujaiset. Kuka tulee? :)

Teeman keräys siis kyllä jatkuu vielä. Ehdottomasti haluan täydentää sarjaa vielä kupeilla ja nythän niitäkin olisi ollut tarjouksessa, mutta en välitä tuon alkuperäisen kupin koosta. Perus muki on 3dl, mutta Teemaan tuli myös 4dl muki ja niitä mä ajattelin mieluummin hankkia. Meillä tykätään enemmän isoista kupeista. Meillä on kyllä tuo kuppiosasto ihan hyvällä mallilla tälläkin hetkellä, mutta haluaisin astiaston mielellään olevan yhteneväinen. Myöskin neliskanttiset kulhot on himotuslistalla. Ne on vaan niin ihanat. Ja sit olis kiva saada näiden valkoisten joukkoon joku piristeväri. Muutamia vaikka turkooseja tai joku toinen melko perusväri olisi mielestäni kiva lisä valkoisten joukkoon. Nyt kun vihdoin sain homman aloitettua, niin ei haittaa vaikka muita keräileekin sitten pikkuhiljaa. Näillä pääsi alkuun oikeasti paremmin kuin hyvin. Mitäs tykkäätte? Kävitteko te samaisen kampanjan kimppuun?

You Might Also Like

16 kommenttia

  1. Samaa sarjaa löytyy meidänkin astiakaapista :) Ruokalautaset löytyy vihreänä, jota ei enää valmisteta :( Ostin ne kaikki 12kpl kummitädiltä viime keväänä kun hän halusi vaihtaa väriä ;) Syviä lautasia on valkeana ja niitä ajattelin ostaa myös nyt sitä uutta celedonin vihreää lisäksi. Leipälautasia löytyy 10 kappaletta valkoisena ja neljä vihreänä :)
    Kahvikuppeina meillä on vain muumimukeja, käyvät hyvin teema-lautasten kanssa, kun ovat samanmallisia teema-kuppien kanssa... nyt tosin on alkanut kyteä ajatus, että pitäisikö hankkia sellaisia teeman kahvikuppejakin, niitä pieniä, juhlia ja muita juttuja varten, kun on enempi vieraita. Vetäisee nimittäin nuo muumimukit aika herkkään pannullisen kahvia jos on useampia vieraita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, sulla onkin jo paljon ja ihanaa kun erivärejä! Mun on kyllä kans saatava :) Se celedonin vihreä on kyllä tosi nätti, mutta ei ihan ominta väriä. Sulle uskoisin kyllä passaavan :) Susta tulee meinaan aina mieleen vihreä, tahi lime ♥
      Toi on kyllä totta, jos on paljon vieraita, niin pikkukupit on must! Yks pannu muuten hurahtaa kolmeen kuppiin ja sit muut saa taas odottaa. Meillä kun noita juhlia harvemmin on. Muumit passaa kyllä Teemojen kans vallan mainiosti :)

      Poista
  2. Harmi kun Cittari ei kuulu mun yleisiin vierailukohteisiin, toi kampanja ois ollu kyllä niiin mun :) Mulla on valkoista ja mustaa Teemaa ja määkin rakastan niitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi! Tää oli kyllä niin huippu kampanja :) Mä pähkäilen kans koko ajan mustaa Teemaa. Se olis kyllä kans niin ihana. Katotaan miten käy :) Tällä hetkellä kirkkaat värit vaan innostaa :D

      Poista
  3. Mulla on ollut keltainen teema-astiasto, mutta valkoinen on alkanut miellyttää enemmän. Se on jotenkin raikkaampi. Vaan tulee aika kalliiksi vaihtaa astiasto ihan vaan tästä syystä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen on varmasti myös ihana, mut onhan se totta, et valkoinen on vaan valkoinen :) Tulee kyllä varmasti kalliiksi käydä vaihtamaan. Alat pikku hiljaa täydentämään vaan valkoista siihen keltaisen rinnalle. Sopivat varmasti hyvin myös yhteen :)

      Poista
  4. Itsekin tykkään kovasti teema sarjasta ja onkin melkein koko sarja jo koottuna. Kiitos siitä kuuluu kyllä äidille, joka vinkkasi sarjaa jo kun pääsin ripille. Hyvällä mallilla on myös sun keräys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, sä oot jo monta vuotta tajunnut kerätä :) Vitsi kun olis itekin silloin joskus jo tajunnut. No, on tuolla sekasikiö setilläkin saanut yhtä hyvin syötyä :D Tää kampanja kyllä sai keryksen nyt hyvälle mallille :)

      Poista
  5. No kävin:D pakkohan se oli täydentää noita 23 senttisiä 12 kappaleeseen, mikä määrä se 6 muka on?
    -skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks puhuit mulle järkeä ♥ Sit oltais kitkuteltu sillä kuudella. Kahdeksan uskoisin nyt kuitenkin riittävän kahden henkilön talouteen. Lisää sit vaan pikku hiljaa. 12 on kyllä kans järkevä :)

      Poista
  6. Itse olen tarrautunut samaan kampanjaan, meillä kun oli myöskin täydellinen astiasto tätä valkoista Teemaa, mutta kaikki meni puoliksi erossa - niin on täytynyt täydentää omaa kokoelmaani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, onneksi nyt saikin sitten halvemmalla uudet täydennykset :) Mut sä oot ollut kultainen kun olet antanut puolet. Mä varmaan veisin kaikki astiat, niin hartaudella kerännyt :D Haleja ihuna ♥

      Poista
  7. Ihana astiasto :) Kivat astiat on kyllä musta aika tärkeä juttu, kattaus on kuitenkin jo melkeen puoli ruokaa. Ja tosta on tosiaan hyvä lähteä keräilemään. Mä olen aina pyydellyt lahjaksi astoita eli juurikaan ei ole edes itse tullut ostettua mitään. Meiltä löytyy teemaa, sarjatonta, satumetsää ja vielä haaveissa olis paratiisi sekä kastehelmi. Niin ja origoakin on, meinasin unohtaa kun ne on vähän siirtyneet sivuun noiden muiden tieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) ♥ Niin on! Toi on kyllä niin totta. Kattaus tekee ruokailusta jotenkin... voisko sanoa juhlavampaa. Tavan arkiruokailukin voi tuntua kivalta ihanien astioiden vuoksi :) Toi lahjaksi pyytäminen on kyllä hyvä juttu ja samaan meinaan itsekin sortua ;D Sullahan on kunnon Iittala shoppi kotona ;D Varmasti ihania kaikki! Ja Teemaan on kyllä helppo yhdistellä vähän koristeellisempiakin asioita :)

      Poista
  8. Valkonen Teema olis kyllä ihana, katsotaan josko vaikka sitten joskus sadan vuoden päästä voisi laittaa ne häälahjalistalle :D :D Tuosta kamppanjasta ajattelin että olisi voinu noita isoja kulhoja kerätä, mutta onkin nyt tullut käytyä sen verta vähän sittarissa ettei taida ehtiä leimoja keräillä tarpeeksi. Mutta k-supermarketissa olevaa keräystä olen sitävastoin yrittänyt kartoittaa ahkerasti, josko saisi muutaman kastehelmi-tuikkukipon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaww, häät ♥ Joo, noi olis kyllä hyvä lahjaidea. :) Mä ajattelin kans vielä ehkä hakea yhden niitä kulhoja, et olis pari. Ne on kuitenkin ihanat. Tulee vaan hirmunen himo kerätä koko ajan lisää :D
      Hih, mäpä tiedänkin jo, mitä tuliaisia sulle tuon sit kun tuun joskus kylään ;D ♥

      Poista