Kosmetiikkahöperö taas asialla

torstaina, toukokuuta 23, 2013

En tiedä, onko vähän uhkarohkeaa tilailla sähköpostiin kaiken maailman uutiskirjeitä, sillä ne aiheuttaa useasti melkoista ostohimotusta. Varsinkin jos uutiskirjeessä on jotain itseään äärimmäsen paljon houkuttavia juttuja. Kuten esimerkiksi pretty.fin uutiskirje. Aaaah, kosmetiikkaa! Pakko myöntää, että saatan harrastaa paljon jonkun verran "ikkunashoppailua" nettikaupoissa ja joskus sorrun. Ihan van joskus ;D Prettyllä olen harrastanut ikkunashoppailua nyt jo pidemmän aikaa yksien siveltimien vuoksi ja nyt lopulta kun tarjoukseen tuli pari himoitsemaani luomiväripalettia, päätin tilata myös ne siveltimet. Ja yhden kynänkin, jota on kehuttu paljon. Ihan vahingossa vaan. Oikeesti ;)

PRETTY.FI Real Techique by Samantha Chapman siveltimet 10,90€/kpl
Sleek luomiväripaletit 10€/kpl
NYX meikkikynä 10,90€

No tota... ei kai näiden ostoa voi oikein perustella mitenkään muuten kuin niin, että mä vaan halusin. Kosmetiikkahullu mikä kosmetiikkahullu :D Siveltimet on käsitykseni mukaan suunnitellut ja teetättänyt PixiwooYoutube-kanavaa siskonsa kanssa pitävä Samantha Chapman. Seuraan melkoisen orjallisesti heidän videoitaan, sillä heiltä saa upeita vinkkejä ja he ovat mielestäni todella taitavia hommassaan. Voin kevyesti viettää aikaa heidän seurassaan useammankin hetken, mutta kohta taitaa olla kaikki videot jo katsottuna :D Heidän videoitaan katsellessa olen vaan kehittänyt itselleni obsession noista siveltimistä. Ja nyt vihdoin omistan ne :) Kokeilemaan en vielä ole kerennyt, sillä vasta tänään sain paketin kotio.


Tuota NYXin valkoista jumbokynää on myös moni suositellut ja näkeehän sen vaikutuksen videoilla ihan selkeästi. Kirkkaat värit toistuu vaan tuhannen paljon kirkkaampana ja vähemmän pigmenttisetkin värit näkyvät. Pikainen testaus kädelle ainakin sai mut ihastumaan tuotteeseen jo nyt. Ja taas luomivärejä...hups! Ne ovat vaan mun heikko kohta. Toinen toistaan ihanempia värejä ja ihanat pakkauset. What else can you say? Lovetan. Mun piti ostaa vain tuo tummempi Sleek Ultra Mattes V2 darks, mutta kun kerran paletit olivat tarjouksessa (ja ovat muuten toukokuun loppuun) päätin tilata myös tuon kirkkaat värit paletin Ultra Mattes V1 Brights. Meikkauskilpailuun osallistuessani huomasin parin kriittisen värin puutuvan, kuten kunnon oranssin, oli mun mielestä tän kirkkaankin paletin osto perusteltua. Jos vaikka joskus vielä osallistuisin, niin löytyisipä enemmän värejäkin. Ja voi noita ihan hyvin yhdistellä normaaliinkin meikkiin. Multa kyllä taitaa löytyä luomivärit loppu elämäkseni :D

Tämmöisiä ihania aarteita taas tällä kertaa. Ja tätä postausta kirjoittaessa muistui taas mieleen, että olen luvannut esitellä kaikki kosmetiikkani jo varmaan sata ja yksi kertaa, mutta jotenkin se taas on päässyt unohtumaan. Nyt oikeasti yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä sen. Ihan omankin mielenkiinnon vuoksi. En mä ees tiedä kiinnostaako se teitä :D Koskaan kun ei ole tullut laitettua niitä yhteen kasaan. Voisi olla ihan järkevää katsoa määrä konkreettisesti yhdessä kasassa, josko se vaikka saisi näitä himotuksia hillyttyä. Epäilen kyllä...

Ja jeee! Enää yksi ainakinen herätys tälle viikolle. Nyt ollaa jo todella voiton puolella. Viikonloppu, here we come!

You Might Also Like

11 kommenttia

  1. Ihanat noi Sleekin paletit, uuuuh! Multa meinas lähteä järki kun pääsin Helsingissä käydessäni Inglotille, ihme kyllä vaan kahdella napilla täydentyi paletti ja toisen sai vielä puoleen hintaankin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miks mulle tuli tuosta Uuuh-sanasta mieleen Karim Z. ? :D
      Joo, noi Sleekit on niin ihania :) Oikein himoittais tehdä sellainen väripläjäis silmiin noilla :) Inglot on kyllä paha. Saa sellaisia sydämentykytyksiä ja himotuksia et ei rajaa. Mulla on tällä hetkellä mietintämyssyssä, josko kävisin tekemässä poskipunapaletin siellä. Varmaa on, että luomiväripaletteja tulen siellä vielä tekemään :D

      Poista
    2. Uuuuuuh, ihanat paletit! :)
      Mulla on mietinnässä sellanen kompakti matkapaletti. En uskalla noita 10-paletteja ottaa mukaan mihinkään kun pelkään et särkyvät. Ja muita luomivärejä en enää osta :)

      Poista
    3. Ooo, onko sulla montakin niitä 10-paletteja? Mulla on vasta yks, se 5-paletti. Totta, pitäis sellainen kompakti matkapaletti tehdä, niin ei tartteis kaikkia aarteita kuljettaa pitkin poikin. :) Inglotit on kyllä sairaan hyviä. Mut pakko saada muitakin :D

      Poista
    4. Mulla on niitä kymppejä kaks, toisesta on tulossa musta-valko-harmaa paletti ja toinen on violetti, eivät siis ole vielä ihan täynnä, mut pikkuhiljaa... :) Seuraavaks alan kerätä sini-turkoosia palettia. Sit ennestään löytyy vielä yks vitonen ja yks sellanen kolmen paletti pyöreillä napeilla.

      Poista
  2. Ei oo hetkeen tullu tilailtua tai ostettua meikkejä, muutenkin oon tilaillut aika vähän viime aikoina. Vasta tilasin kahdet kengät ja kummatkin piti palauttaa, kun eivät passanneet. Nyt tilasin jostain syksystä asti haaveilemani tekosekoittimen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä niin harmi, jos ei oo sopivia. Kengät on mullekin usein vaikeimmat tilata. Otankin usein kaks kokoa samantien ja palautan toiset, pahimmassa tapauksessa molemmat. Tehosekoitin on kyllä hyvä :)

      Poista
  3. :D Kosmetiikkahullu, todella ! Mun meikkipussi näyttää niin ankealta varsinkin kun lukee näitä sun postauksia että huh. Olishan se kiva jos sieltä löytyisi jotain kivaa ja jos vielä osaisi niitä käyttää.

    Musta tuntuu kyllä että jos esittelet sun kosmetiikan niin ihan yksi postaus ei taida riittää ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllähän mä taidan olla :D Oikeesti, osta joku halvempi luomiväripaletti ja joku päivä vaan repäiset :) Se voi kuule olla, että jäät sille tielle ;D

      Joo, mä kans ajattelin, että postailen sillee osissa. Voi olla vähän puuduttavaa lukemista puteli putelin perään sata tuotetta :D Kuhan saan vaan otettua projektiksi :)

      Poista
  4. Ihanat nuo luomivärit! Tosi herkku tuo kirkas, muttei kyllä mun tylsällä meikkauksella pääsisi varmaan yksikään väri käyttöön. Tuosta tummasta saattaisin uskaltaa käyttää jopa vaikka joka väriä :D

    Mä ainkain haluan nähdä sun KAIKKI kosmetiikat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on oikeesti niin ihanat, että sullakin varmasti pääsisi käyttöön :) Pitää vaan uskaltaa repäistä. Varsinkin ruskettuneella iholla kirkkaat värit näyttää niin herkuilta :)

      Kiva kuulla :) Siinä menee kyllä tovi, kun saan sen homman tehtyä :D Yritän aloittaa pikaisesti :)

      Poista