Kullalla höystetty koralli

sunnuntaina, toukokuuta 19, 2013

Ehkä mä vihdoin taas selvisin. Taas siitä migreenistä. Meni taas viikonlopun suunnitelmat ihan plörinöiksi tämän takia. Tuli taas vaan nukuttua. Kyllä voi taas ärsyttää olla minä!


Semmoisia fiiliksiä täällä ollut. Enkös mä perjantaina teille kirjoitellut, että taistelen kovasti jomotusta vastaan? No ei riittänyt pelkkä jomotus. Mulla piti perjantaina olla tallipäivä ja töissä jomotus koko ajan vaan muuttui pahemmaksi ja ajattelin, että jos käyn kotona vetäisemässä tunnin päikkärit niin jaksaisin talleilla. Kotimatkalla olo muuttui radikaalisti pahempaan ja meinasin lopulta nukahtaa jo rattiinkin. Oli pakko jättää kauppareissukin väliin ja suoraan vaan punkkaan. Uni tuli samantien kun kävin nukkumaan, mutta tunnin unien jälkeen olo ei ollut helpottanut, päinastoin vaan. Pakko oli perua tallipäivä. Harmitti niin vietävästi. Jatkoin sitten unia ja heräsin lopulta siihen kun Niksu tuli töistä kotiin kuuden hujakoilla. Sit mä jaksoin olla koko loppuillan hereillä, joskin tekemättä yhtään mitään. Kunhan möllötin.

Eilen aamulla heräsin jo ennen  kahdeksalta soivaa herätyskelloa, 7:40, kun päätä jomotteli taas aika lahjakkaasi. Meillä on Annen kanssa suunnitelmissa vaikka mitää kivaa koko päiväksi, joten lähdin heti reippain askelin lenkille ja venyttelemään. Ajattelin tällä kertaa vain niskojen olevan jumissa ja venyttely auttaisi asiaan. Puol tuntia aamulenkillä ja olin valmis sahaamaan pään irti. Ei muuta kuin Annelle viestiä, et tilanne on taas tämä, että jos vaikka ottaisin lääkkeen ja nukkuisin hetken. Katsotaan sitten jos musta olisi lähtijäksi. Lääke ja tunti unta...ei auttanut sit höikäsen pölähtämää. Pakko siis taaaas perua menot :( Ja lisää unta palloon. Heräsin puoli kahdelta ihan järkyttävää vessahätään, joten parempi kai välillä olla hereillä. Sohvalla vaan köllöttelin ja kattelin  Emmerdaleja koneelta. Sit oli pakko soitella jo äiti apuun. Josko mun niskat vaan olis niin jumissa, et hieronta auttaisi. Äiti tulikin melkein heti, mutta väärin luulin. Niskat eivät olleet kuulemma yhtään jumisen oloiset, kipu siis tulee jostain aivan muualta. Laskeskeltiin siinä sit 1+1 ja jotenkin vaikuttaisi siltä, että migreenin laukaisi Detox-kuuri. Jotenkin se ainakin kävisi järkiinsä, kuonat poistuu ja jotain. Pitkään aikaan en ole kuitenkaan ihan näin pahoista kivuista taas kärsinyt.


Tosi kivat päivät siis on takana. En mä vieläkään ihan täysin kunnossa ole, mutta nyt kuitenkin jaksaa taas vähän edes touhuta. Harmittaa vaan niin vietävästi. Kaikki kivat menot siirtyi ja kauaksi siirtyiväkin. Aikataulut kun ei natsaa niin ei vaan natsaa. Tän takia migreeni ja päänsärky on niin syvältä, kun se tulee yleensä aina silloin kun olisi jotain suunnitelmissa. Ja reissunpäällä. Vaikka kateellinen ei saisi olla, niin kyllä mä vaan olen niille, jotka päänsäryistä eivät kärsi. On tää kyllä niin ärsyttävä vaiva ja kaiken lisäksi kun nuo lääkkeetkään ei auta, ole auttaneet moneen vuoteen. Ehkä onneksi nyt edes tää kipu on takana päin, joten uutta sit vaan odotellessa.

ISADORA 193 Pure Coral, H&M Stay Golden 3,95€

Tehtiinpä muuten hups! taas porukalla tilausta Hennesille. Äiti ja Anne on niin mukavia, kun aina lähtevä shoppailuun mukaan ja sit me pidetään porukalla shoppailuhetki aina täällä meillä. Ei tartte mennä kauppaan hikoilemaan :D Harmillisesti mä en saanut tällä kertaa yhtään vaatteita, mutta ihanaakin ihanamman kynsilakan kyllä. Pakko oli heti pistää lakaten. Rakastuin ihan vietävästi tämmöiseen kultahilelakkaan jo silloin, kun tilasin elämäni kalleiman lakan loveit.fistä. En vaan raaskinut pistää toista samanlaista summaa pelkkään lakkaan. Onneksi Hennesiltä löytyi varmasti lähes samanlainen lakka ja pääsinkin ihan hirmuisen paljon halvemmalla. 


Harmillisesti tässä kultaglitter lakassa on vaan yksi huono puoli. Noita glittereitä kun ei meinaa saada kynsille millään ilveellä. Jouduin kerrostamaan ja kikkailemaan, että sain noita edes tuon verran kynsille. Jos meinaa koko kynnen saada glitteröityä, niin voin vaan kuvitella kuinka paksut kynnet sen jälkeen on. Muuten on kyllä erittäin ihana lakka ja tykkään tästä ihan kympillä. Mitä te tykkäätte kynsistä? Onko nää yhtään kesäiset?

Nyt mä lähden nautiskelemaan auringosta tuonne takapihalle ja koetan saada vaikka vähänb rusketusta pintaan. Mukavaa sunnuntai päivää ihanat <3

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Onpas hienot kynnet, vau!

    Harmillinen toi päänsärky :/

    VastaaPoista
  2. Ihanat ihanat kynnet!

    Mutta ei yhtään ihana päänsärky :/ Onks sulla muuten ollut semmosta (nenä?)suihke-migreenilääkettä? kaverilla semmoinen ja kertoi sen olevan ainoa millä päälle tullut kohtaus helpottuu. Tosin ei taida sopia ihan jatkuvaan käyttöön. Entäs miten sen jatkuvan estolääkkeen kanssa kävi, onko vielä harkinnassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva kuulla, kiitos :) ♥

      Juu, Imigrania on tullut vedettyä, se on se nenäsuihke. :) Ei wörkkaa meikällä. Tai on se pari kertaa kunnes lakkasi toimimasta. Estolääkkeen jätin edelleen harkintaan, sillä ne kivut kuitenkin väheni niin radikaalisti salille palaamisen jälkeen. Jotenkin en vaan haluiaisi alkaa niitä popsimaan ja onhan nyt pitkän aikaa mennyt ilman noita tosi isoja kipuja. Katotaan nyt mihin tässä lopulta päätyy :)

      Poista
  3. Wau, onpas hyvän näkönen toi Henkkamaukan lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! Suosittelen, kun ei edes ole kallis :) Saa tavan lakkaan piristettä hirmuisesti :)

      Poista
  4. Ihanat kynnet ! Mä odotan kamalasti kuukauden päästä starttaavaa kesälomaa kun pääsee itsekkin ensinnäkin kasvattamaan jonkinlaiset kynnet ja vielä lakkailemaan niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihuna ♥ :) Oo, sulla enää niin lyhyt aika PITKÄÄN lomaan :) Vähänkö kivaa :)

      Poista