Livbox - toukokuu

maanantaina, toukokuuta 13, 2013

Nyt vauhdikkaasti toukokuun Livboxin kimppuun. Mä olen tämän julkaisussa niin jäljessä kuin vain olla ja voi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Vaikka kuinka odottelin boxia saapuvaksi viime viikon tiistaina, kun etäpäivää tein töistä ja huomasin muiden postailevan kilpaa uusimmasta boxista, ei boxia koskaan saapunut. Olin kyllä niin harmissani. Siitä olin kyllä jo aivan sata varma, että keskiviikkona se tulisi, mutta mulla oli tiedossa synttärilahjan metsästystä, että en pääsisi heti sitä noutamaan. Päätin olla etsinnöissäni nopea, että kerkeän boxin hakemaan kotiin, sillä en olisi mitenkään malttanut odottaa perjantaihin asti. Löysinkin veljen pojalle lahjat melko nopeasti ja lähdinkin hyvissä ajoin ajelemaan kotiin päin. Tai mikä siinä tilanteessa laskettiin hyvissä ajoin. Jos mulla normaalisti menee kotimatkaan sellainen 50 minuuttia niin oletin kaksi tunti riittävän vallan mainiosti. Niin, luulo ei ole tiedon väärti. Siinä vaiheessa kun jonot kotiin päin alkavat jo alkumetreillä, ei loppukaan näytä kovin lupaavalta. Kaiken kaikkiaan mulla meni kaksi tuntia kotiin pääsemikseksi. Meidän posti menee jo kuudelta kiinni ja jos hyvissä ajoin neljältä lähdin niin summa summarum, en meinannut keritä postiin. Kaasujalka saattoi painaa ehkä siinä vaiheessa melko kovaa, kun lopulta tyhjä tie valkeni edessä päin. Mutta mitään en myönnä! Ylinopeutta ainenkaan. ;D Nii-i, tässä vaiheessa voitte vaan kuvitella kuinka kamalasti halusin boxin saada. Jouduin vielä koukkaamaan kodin kautta hakemaan pakettikortin. Mulle jäi aikaa tosiaan sen kolme minuuttia ennen sulkemisaikaa, mutta senhän mä teille jo kerroinkin. Mutta pidemmittä jaaritteluitta, nyt sisältöön!


Ensimmäisenä mut valtasi suuuuren suuri ihastus! Paketista kuoriutui upea punainen rusetti ja silkkipaperi. Tosi kivaa, kun näitä värejä vaihdellaan, vaikka kovasti siitä limetin vihreästä tykkäänkin. Toisena hämmästyin siitä, että paketista pujahteli ulos tuotteita yksi toisensa jälkeen ja lopulta niitä oli kuusi!

Ensimmäisenä mielestäni paketin turhakkeeseen. Ei sillä, että tämä olisi ollut tyhmä lisä paketissa vaan turhake siinä mielessä, ettei tämmöisiä varmaan kovinkaan moni oikeasti käytä. Lash Card on kuulemma apu ripsivärin paakkuuntumisen estämiseksi. Mä ajattelisin tuotteesta ennemminkin kuvan perusteella, että sen olisi tarkoitus suojata luomia rötvääntymästä ripsiväriin, mä kun olen siinä hommassa aika taitava. Pakkohan mun on näitä silti kokeiltava saadakseni käsityksen niiden tarpeellisuudesta, mutta epäilen.

Jes, jes ja jes, ripsitupsuja! Eylurea olen monen kuulleen kehuneen, mutta koska olen kokenut omat ripseni oikein riittäviksi, en ole koskaan opetellut käyttämään irtoripsiä, en nauhana enkä tupsuina. Edelleenkin kauneusmessuilta ostamani irtoripset ovat kiltisti paketeissaan, sillä en haluaisi pilata niitä osaamattomuudellani. Onneksi maailman ihanin Saara on tehnyt niin kattavat ohjeet, että kai mäkin sit osaisin noita laittaa. Eli ehdottomasti kokeiluun nämä :)

Kynsilakka hullulle yksi lakka lisää, olen todella tyytyväinen :) Ciatén lakkoja meinasin silloin kauneusmessuilta myös ostaa, mutta kova hinta sai mut silloin vielä katoamaan paikalta. Todella todella ihanaa päästä siis kokeilemaan onko lakka niin hyvä kuin olen kuullut sen olevan.

Mulla juuri sopivasti alkaa töissä vetelemään viimeisiä pikkuinen käsirasvatuubi, joten tämä Laveran Basis-handcream tuli täydelliseen aikaan. Tätä suositellaan myös käytettäväksi tehohoitona yön yli, joten testailu alkanee enste kotoa.

Paketin omituisin tuote oli Móa The Green Balm minikokoinen purnukka. Ei pienintäkään käryä koko merkistä tahi tuotteesta. Se on 100% luonollinen hoitava balsami ja on antibakteerinen. Sopii kuulemma myös ihon pesuun. Mietin vain, että miten tuollaisesta minikokoisesta tuotteesta saa juuri mitään irti, kun se tuntuu muutenkin olevan niin pehmeää kamaa. No, ei tuomita ennen kuin ollaan kokeiltu.

Viimeisenä sitten huulipuna. Minä, joka ei vielä jokunen aika sitten olisi suostunut punia käyttämään, olen haalinut niitä jo ihan kiitettävän määrän. Dr. Hauschka alkaa olla jo tuttu merkki ihonhoitotuotteiden osalta, mutta nyt pääsin ensi kertaa kosketuksiin heidän meikkien kanssa. Innolla siis odotan tämänkin kokeilua oikein tosi toimissa. Vielä en siis ole yhtäkään tuotetta kerinnyt kokeilemaan.


Tämä boxi on kyllä ollut ehdottomasti kaikista kovia kokenein. Ensin en meinannut ehtiä hakemaan sitä okei, olisin sitten toisena päivänä, mutten malta! ja kun loppu viimein sain sen haltuuni, näytti se olevan kuin pommin jäljiltä.


Tässä kohtaa olen paketin jo aukonut, mutta se oli todella lytyssä ja yksi kulma repeytynyt pahasti auki. Pelkäsin kovin, että multa olisi tuotteita tippunut paketista. Kenenköhän vastuulle se menee, jos paketti on rikki ja sieltä puuttuu jotain? Postiinko siinä pitää olla yhteydessä? Meidän postitädit eivät sanoneet mitään, kuulemma tullut heille jo tuollaisena. Mutta jos tämä on postin vastuulla, niin varmasti pistän vihaista reklamaatiota menemään. Tää on kuitenkin mun aarreboxi, joten haluan sen perille ehjänä, kiitos! Ja tosiaan, ei riitä, että pelkästään boxi olisi kokenut kovia, sillä yksi tuotteista pyöri avoimena laatikossa.


Kuvasta ei harmillisesti näe kovin tarkkaan, mutta nuo koloset aineessa on melko syviä ja tuote on mustan paperisilppunöyhdän vallassa. Harmi :( Kansi ei ilmeisesti ollut alunperinkään tarpeeksi tiukasti kiinni, kun se oli auennut tai sitten se oli kerennyt tippumaan boxista ja joku postilainen työntänyt sen vain takaisin sisälle. Tiedä häntä. Mua vähän harmitti tuotteen kova kohtalo, mutta kyllä sitä vielä kuitenkin pystyy testaamaan.

Ja ettei siihen vielä lopu tämän boxin kova onnisuus, niin onnistuin itsekin törttöilemään yhden tuotteen vähän tohjoksi.


Suosittelen erittäin lämpimästi kierittämään huulipunan kokonaan hylsynsä sisälle ennen kuin sen päälle laittaa korkkia. Muuten voi olla töpöpäinen huulipuna jäljellä. Että niin senkin kanssa sitten pääsi käymään. Onneksi vain pieni osa tuhoutui, mutta tietysti se tällaista "kosmetiikkaa aarteenaan pitävää" harmittaa.

Että sellainen kovia kokenut paketti tällä kertaa. Mitä tykkäsitte tämän boxin sisällöstä?

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Olipa ikävää kun paketti oli noin huonossa kunnossa tullut sinulle :/ Itselläkin on vielä nuo ripsitupsut testaamatta :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta. :/ No, josko ensi kerralla sitten ehjänä tulisi. Voih, niillä saa varmaan melkoiset räpsyttimet aikaiseksi. :)

      Poista
  2. Tee reklamaatio postiin, ja ilmoita myös paketin lähettäjäpoppoolle, ettäpakkaavat paremmin.

    Miksi et muuten tilaa sitä suoraan työpaikallesi? Niin minä tekisin, ellei sitten ole reissutyö eikä pysty varmistamaan, että on paketin ilmestymispäivän huitteissa maisemissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postiin pitää varmasti olla yhteydessä. Voisi Livbox tiimillekin kyllä esittää toiveen, että jos saisi vaikka vähän tujumman paketin :)

      Niin, olisihan tuokin toki vaihtoehto. Meillä on vaan sen verran iso tämä talo, etten kehtaisi tuolta pomojen tiloista omia Livboxeja hakea ;D Meillä kun postit toimitetaan aina vaan sinne.

      Poista
  3. Mullakin oli paketti vähän kolhuja saaneen näköinen, eikä se kiinnitystarra ollut kiinni! Olikohan pakkaajilla ollu kiirus kun on niin hutiloiden pakattu :/ tosi mälsä juttu kyllä tuo sun auennut purnukka :S
    Mulle oli tällä kertaa vähän epäsopiva paketti, ripsitupsut ja nuo lappuset jää käyttämättä (hitsi ku ois tullu aikasemmin ni oisin laittan samaa pakettii linerin kanssa ;), ja kynsilakkakin vähän niin ja näin ja huulipunakin saattaa etsiä itselleen uuden kodin. Käsirasva kyllä tuntuu hyvältä samoin tuo pikkupurnukan balsami.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi, että sunkin boxissa oli pikkuista vikaa :/
      Hei kiitos, lineri tuli eilen turvallisesti perille :) Tulihan maksu myös? Voi sä oot ihuna kun ajattelin mua noiden tuotteiden kanssa ♥ Minkä värisen lakan sait?

      Poista
    2. Nyt jos tulee tuplavastaus niin se on tää mun kone joka sekoilee, en minä ;) Eilen viesti vaan katosi jonnee enkä enää muistanu olinko jo julkaissut sen vai hävisikö se muuten vaan :D
      Mutta siis, maksu tuli perille :) Ja lakka on sävyä heirloom, tuommonen puna-kultanen (?). Aika tumma, ehkä sopii paremmin syksyyn..

      Poista
    3. Ei tullut kuin yksi vastaus :) Ja hyvä että rahat tuli :)
      Ääh, toi lakka kuulostaa just sellaiselta, mistä tykkäisin. Pistähän jonnee jemmaa, nii mä voin taas ostella ;D Mut kokeile silti, jos tykästytkin. Mulla käy monestikin niin, että vasta kokeilun jälkeen ihastuu :) Ja siis meikeistä kyse ;D

      Poista