Lumene CC-voide

perjantaina, toukokuuta 31, 2013

Toista päivää kotosalla töissä, en valita, päinvastoin. Olen todella tyytyväinen. Ergonomia tästä omasta sohvasta kyllä puuttuu täysin, mutta ei anneta sen haitata. Ja vaikka päätäkin jomottelee vielä hiljakseen, olen jotenkin tuhannen paljon pirteämpi kuin aikoihin. Sai nukkua 45 minuuttia normaalia pitempään, joten kai se sit vaikutti asiaan. Ja vaikka olo ei ole kaikista parhain, niin silti fiilis on tosi hyvä. Se olis niinku perjantaikin vielä :) Töiden jälkeen olisi sit tarkoitus mennä viimeiselle kunnon ratsastukselle ja sit lähdetään viemään polleja kesälaitumille. Kivaa touhuamista siis tiedossa tälle illalle. Ja ihan kohtahan viikonlopun saakin jo aloittaa. Enää puol tuntia :)

Olette varmaan kaikki jo kuulleet uudesta päivävoide villityksestä. Ensin tuli BB-voiteet ja nyt uutuutena CC-voide. Näinköhän noita kirjainyhdistelmällisiä voiteita on tulossa enemmänkin vai jäädäänkö tähän CC-buumiin? Oli miten oli, niin kyllä mä ainakin näistä kirjainyhdistelmävoiteista olen tykännyt. BB-voiteista eniten Lorèalin Nude Magiquesta vaikka eipä Garnierkaan muuten huono ollut, mutta se teki mulle finnejä kamalasti. Kuitenkin todella moni bloggari alkoi kehumaan Lumenelta tullutta CC-voidetta ja hehkutuksien uhrina minä myös halusin päästä testaamaan uututta. Ei muuta kuin kauppaan ostoksille.

CITTARI Lumene CC-voide 16,50€

Vaikka hieman kalvakka vielä olenkin, niin halusin kuitenkin tuon medium sävyn, sillä rusketustahan tässä olisi kesän aikana tarkoitus saada. Eikä tuo medium mitenkään todella tumma ollut. Sävy light sopii varmasti monelle vaaleaverikölle. Minullekin talviakaan varmasti parempi. Mitä tämä CC-voide sitten lupailee? Yhdestä tuotteesta löytyy niin

  • meikkivoide
  • peitevoide
  • pohjustaja
  • valoistuttaja (nyt karkasi parempi sana tälle mielestä)
  • pitkää kestoa
  • aurinkosuoja SPF 20


Hienoja lupauksia kyllä. Ja sanoisin, että tämä tuote kyllä lunastaa lupauksensa. Vai mitä sanotte?


Mun iho tarvitsee melko paljon peittoa näyttääkseen hyvältä. Iho punoittaa, siinä on paljon näppyjä ja muutakin korjattavaa. Tykkään siis meikkopohjassa peittävyydestä, mutta samalla haluaisin, että pohja olisi kuitenkin kevyt, että iho saa hengittää. Nyt musta tuntuu, että löysin vihdoin sellaisen meikkipohjan. (Bare Minerals oli kyllä kanssa sellainen)


Kasvoilla ei tosiaan ole mitään muuta kuin tuo CC-voide. Sanoisin, että se peittää todella hyvin. Poskessa oleva todella kirkkaan punaisena loistava finnikin katso lähes olemattomiin. Tummat silmänalusetkin katosivat jo melko hyvin. Uusi kosmetiikkarakkaus on syntynyt. Tämä tuote saa myös kasvot hehkumaan nätisti vaikka lopputulos onkin melko mattainen. Se todellakin sopii hyvin mun melko rasvaiselle iholle. Mitäpä muuta tästä sanomaan, tää on todella huippu tuote! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Ja jos ette ole vielä kokeilleet niin nyt kiireen vilkkaan testailemaan. Ja jos olette jo testanneet, niin mitä te tykkäsitte?

Niin se aika sit hurahti ja työpäivä ohi. Mä suuntaan nenun kohti tallia. Mukavaa viikonlopun alkua <3

You Might Also Like

19 kommenttia

  1. Kyllä on hyväksi havaittu tuo cc- voide.

    VastaaPoista
  2. Tekisi mieli kokeilla, mutta pelkään, että koen sen liian tuhdiksi tavaraksi.
    Löysin blogisi sattumalta äsken ja olen ihastellut silmämeikkejäsi. Voisitko aina laittaa tarkemmin postauksiin, mitä luomivärejä olet käyttänyt ja mihin kohtaan luomia? Etenkin tällä hetkellä kiinnostavat Inglotin upeat silmämeikkikuvasi. Kiva, että löysin blogisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en kyllä koe sitä paksuksi. Tykkään käyttää sitä näin kuumallakin eikä ahdista :) Voi toki olla niinkin, että olen vaan tottunut, kun aina ollut sen verran paksu ja peittävä pohja.
      Toki voin alkaa laittamaan tarkemmin, mitä on meikissä tullut käytettyä. Jotenkin musta on vaan tuntunut siltä, kun sen verran päiväkirjamaista blogia kirjottelen, ettei niitä kukaan jaksa lukea. Mutta toki nyt pyynnöstä alan laittamaan :) Ja voi miten kiva kuulla, että blogini kelpaa :) Tervetuloa vaan joukkoon <3

      Poista
  3. Mä just viikolla ostin ensimmäisen BB-voiteeni, juurikin sen garnierin. Aattelin et kesällä ei ehkä niin jaksa tuohon nassuun panostaa niin tulee sitten kätevästi kosteutus ja aurinkosuojat ja bonuksena vähän väriä (ja ehkä kirkastustakin ;) ) samalla.. Pyörittelin joka merkin puteleita käsissä enkä yhtään muistanut mitä on kehuttu, mutta ihan hyvältä tuo on tuntunu, mitä nyt pari kertaa oon vasta käyttänyt. Ehkä ens tuubi sitte vaikka tätä Lumenen CC:tä, ellei taas tule jotan uutta sitä ennen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se Garnierin BB-voide on oikein käypää tavaraa myöskin. Mun nassulle se ei vaan sopinut, kun teki lisää finnejä. Joku tietty ainesosa taitaa aiheuttaa niitä. Ja kokeilemallahan sen löytää mikä on omalle nassulle paras. Koklaa seuraavalla kerralla CC:tä, kun BB on loppu :)

      Poista
  4. Oon tykännyt omastani kyllä ja mulla on myös tuo medium. Peittää ihan riittävästi ja tykkään kun on suojakerroinkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva kuulla että toimii myös siellä :) Joko nyt muuten on sun kasvot rauhoittuneet? :) Ihanan rohkeasti silloin bloggailit siitä :)

      Poista
  5. Eikö se garnierin bb ollut sävyttävä päivävoide, eikä meikkivoide niinkuin cc? :)
    Näyttää kyllä tosi hyvältä! Levitätkö sormin vai siveltimellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo :D Mikäköhän ajatuskatkos mulla on on ollut kirjoittaessa :D No joo, en mä kyllä ole mikään meikkailun ammattilainen, joten termitkin yms. on kaikki ihan hukassa varmasti :) Tässähän sitä samalla oppii kun toinen korjaa <3

      Poista
    2. Ja siis niin, levitin voiteen sormin kasvoille näissä kuvissa. Kannattais varmaan lukea koko kommentti aina ihan ajatuksenkin kanssa :D

      Poista
  6. Wow! Toi tuote menee niin mun ostoslistalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä ostaa :) Itse olen ollut ihan huisin tyytyväinen :)

      Poista
  7. Oho! Näyttää todellakin peittävän älyttömän hyvin! Ensialkuun repesin nauramaan, kun ensin tuli BB ja sitten yhtäkkiä jo CC, että huijataanko meitä naisia nyt taas jollain aakkosleikillä vai mitä ;D Tätä pitää ehkä kokeilla, mutta olen niin kovin ihastunut mineraaleihin, että en sit tiiä ;) Vähän sait kyllä jo ylipuhuttua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mineraali meikit on kyllä munkin mielestä ihania, joskin mun kasvoilta ne alkavat "sulamaan" päivän mittaan pois. Jos ei muuta, niin käyt pyytämässä jostain tätä testattavaksi pieni purkki, että tiedät soveltuisiko se sun käyttöön :) Mä kyllä edelleen vaan hehkutan tän puolesta. Tää on mun arkimeikin pelastus melko kevyen mutta peittävän koostumuksensa vuoksi :)

      Poista
  8. Mulla oli ennen tuo Maybellinen Dream Fresh BB voide ja kokesin sen olevan aika huono peittämään aknea. BB rupesi muutaman tunnin jälkeen punoittamaan ja taas sai olla uusimassa meikin. Nyt kokeilin tätä uutta Lumenen CC meikkivoidetta ja melkein koko päivän pysyy punaisuus poissa ja aknekin katoaa tuon alle. Tosin tämä CC on hiukkasen kallista, mutta kyllä mä kestän kun näin hyvin toimii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maybellinea mä en olekaan kokeillut. Kädelle kyllä testailin pienen määrän, mutta totesin heti, ettei peitto riitä. Onhan tää CC vähän kalliimpaa, mutta kyllä mieluusti sen maksaa kun on niin hyvä :)

      Poista
  9. Mulla repes melkein pee nää kuvat kun näin, nyt mun on viimeistään JUOSTAVA kauppaa hakemaan tää CC!!! Ihan mieletön peitto vaan yhdellä tuotteella, vau. Oon niin monesta paikasta nyt lukenut hehkutusta tästä, eikä näytä raportit olleen yhtään valheellisia... Ihanaa, että jaoit nämä ennen/jälkeen-kuvat tuotteesta, kiitos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että oli hyötyä näistä kuvista. :) En meinannut kehdata postata näitä, kun mun naappeli on vaan niin kurjan näköinen. Mutta mä itse aina kaipaan ennen ja jälkeen kuvia, että tuotteen toimivuuden pystyy toteamaan itsekin :) Suosittelen kyllä hakemaan ;)

      Poista