Messuilta Jumboon ja kasseja kotiin

lauantaina, toukokuuta 04, 2013

Täällähän mä köllöttelen sohvalla viltin alla. Lämpöä pitää edelleen yllä. Niskat on kyllä aivan juntturassa tai sit tää tauti tekee vaan sellasen olon, että olisivat. Oli miten oli niin kivaa tää ei ole. Toivottavasti menis vaan nopiasti ohi. Nyt mulla kuitenkin oli tarkoitus tulla vihdoin ja viimein näyttämään viikko sitten haalitut jutut niin messuilta kuin Jumbosta. Me kierrettiin messut melko nopeasti läpi, mutta kyllä sieltä jotain tarttui matkaan. Olin hieman pettynyt tämän kertaisiin messuihin. Outlet puoli ei ollut niin iso kuin viimeksi ja tarjonta ei vaan tällä kertaa kolahtanut muhun niin hyvin. Lapsimessu puoli oli tänä vuonna kyllä ehdottomasti isoin, mutta meillä ei ollut tarvetta mennä suhailemaan edes sinne tungokseen. Mutta tällaista siis jäi haaviin messuilta.

Saippua 6,50€

Ihan ensimmäiseksi kantamuksiin pääsi hurjan hyvän tuoksuinen saippua. Mulle tulee ihan mieleen My Little Ponyt tästä ja saippua on kovin samantyylinen kuin Lushin saippuat. Lushin piste se ei kyllä ollut, mistä tämän saippuan ostin, mutta en kuollaksenikaan edes muista mistä kaupasta oli kyse. Itse kuitenkin tekevät saippuat ja kuulemma luonnontuotteista. Samalla periaatteella kyllä myös saippuan hinta määräytyi kuin Lushissa, eli painon mukaan. Tää pääsikin heti käyttöön :)

Roberts Hillot 3kpl 5€

Ullan Pakari leivät 3kpl 5€

Messujen lähiruokapuoli oli kyllä ehdottomasti parhain. ;) Siellä sai maistella herkkuja ja halvalla sai vaikka mitä hyvää. Mä ostin luomuhilloja sekä herkullisia leipiä. Leivät puputtelinkin muutamassa päivässä, mutta hillot odottelee edelleen käyttöä. Hilloista tulee ihan mieleen mummola, jotenkin niin "aidon" makuisia.

Tefal wokki-pannu 21€ 

Seuraavaksi kantamuksiini pääsikin painavin, mutta ehkä yksi parhaimmista ostoksistani. Olen pitkään haaveillut wokki-pannusta, kun jotenkin taitavasti saan sohellettua ruoat aina pitkin hellaa. Olin varma, että tämmöinen Tefalin pannu maksaisi ihan maltaita, mutta ei! Messuilta sai ihan hirmuisen halvalla mukaansa ja nyt jäikin harmittamaan paistokasari, kun jätin sen ostamatta. Yhtään enempää en kyllä olisi jaksanut mukanani edes kantaa.

Lumene kulmakarvageeli 6€, luomiväri 6€, parranajovoide 1€

Jotenkin oletin itsestäni, että olisin mennyt aivan sekaisin Lumenen pisteellä ja haalinut vaikka ja vallan mitä meikkejä kotiin. Kuitenkin joku ihmeen järjen ääni taisi mua puhutella, kun pääsin vain kolmen tuotteen kanssa pois isolta messuosastolta. Jotenkin en sitten vain halunnutkaan mitään. Tai olisin ostanut toisenkin luomivärin, mutta kaikki vaaleat joita himoitsin oli kuitenkin harmillisesti jo loppu. Olen ihan ylpeä itsestäni, kun en turhaan kiikutellut kamalasti lisää meikkejä kotiin. Ne kun ovat mun todellinen pahe.

Ibero aurinkolasit 4€, rannekorut 3€ ja panta 2€

Iberon pisteeltäkin sai vaikka mitä ihanaa ja halvalla. Mulla on kyllä arskojakin ihan tarpeeksi, mutta nyt sai halvalla kivan näköiset, joten pakkohan ne oli ostaa. Suloisia käsikoruja ja ihana sulkapanta. Enpä mä oikein muuta osaa sanoa :D Tykkään :) Pakko mainita, että esim tuossa pannassa oli alkuperäinen hinta 10€, joten ihan kivalla alennuksella sai messuilta.

Chispters lastut näytteitä

Pakko myöntää yksi asia. Näitä Chipstersin luomu lastuja me käytiin nappaamassa matkaamme muutaman kerran, että saatiin kotiin viemisiä ;D On meinaan hurjan hyvän makuisia! Näitä vaan maistateltiin siellä eikä saanut ostaa kotiin, mutta suosittelen ehdottomasti käydä kaupasta hakemassa maistiaisiksi. Juures lastut, jossa siis ainakin punajuurta, oli myös hirmuisen hyviä. Niitä tarttee varmasti käydä ostamassa kotiin. Vielä mulla näitä odotelee tuolla kaapissa. :)

Enkeli Werstas Tarra 14€

Vielä viimeisenä ostoksena nappasin äidille äitienpäivä lahjaksi ihan äidin tyylisen tarran. Katselin näitä tarroja jo heti alkuvaiheissa ja jätin yhden tarran ostamatta. Sitten kun tämän menin hakemaan ja mietin tarran ostoa myös kotiin, niin se olikin jo mennyt. No, se ei ollut tarkoitettu nyt saatavaksi. Mutta äidille sain kiva tarran. Kyselin kyllä vielä varmistukseksi, että tykkää, ettei tule sitten hutiostosta.

Sit messut olikin aika pitkälti jo suhattu läpi. Eikä meillä kauhean kauaa siinä edes mennyt. Lähdettiinkin ajelemaan pois päin. Mutta kun meille jäi sen verran sopivasti vielä aikaa koukata Jumbon kautta kokeilemaan mulle niitä Stadiumin tarjouksessa olevia Niken kenkiä, niin päätettiin tehdä pikku koukkaus sitä kautta.

STADIUM Nike Free lenkkarit 47,90€

Ja niin musta tuli sitten lenkkaripari rikkaampi. Tallustelin Stadiumissa pitkät tovit ja koetin tunnustella, että onko nämä nyt varmasti mun krattujaloille sopivat. Kyllä ne tuntuivat ihan kivoilta ja kevyiltä ainakin. Myyjäpoika oli vaan sitä mieltä, ettei näistä kunnon juoksukengiksi olisi. Kuulemma ei tarpeeksi tukea turhan ohut pohja. Minä kun en niistä muutenkaan tiedä juuta enkä jaata niin paha mennä sanomaan. Mutta hyvältä tuntuivat jaloissa ja ehdottomasti plussaa siitä, ettei kantapäissä ollut ylimääräisiä vahvikkeita. Luulen, että se ainakin auttaa rakkojen estämiseen. Nyt näillä onkin sitten jo viikko lenkkeilyä takana. Kyllähän mun jalat hieman aristelee, muttei kantapäistä :D. Tämä on sellainen sukka-malli, mutta yt on pakko sanoa, ettei se ole kauhian mukava. Kengät on vaikea saada jalkaan ja olen onnistunut saaman kantapään jo melko linttaan. Eniten kuitenkin nämä painaa pottuvarpaan tyveen ja pikkuvarpaan ulkosyrjässä olevaan päkiä kohtaan, mikä lie siis onkaan. Muuten ovat kyllä hyvät.

Ja sitten, koko päivän ehkä ihanin ostos. Mut kyllä yllytettiin, mutta eikös heräteostokset ole useasti todella ihania? Vai mitä sanotte näistä?

Bianco korkkarit 59,90€ kantasuojat 3€

Anne ystävä halusi menna käymään Biancossa. Mä siellä harvemmin käyn mitään edes katselemassa, kun se on mun mielestä melko kallis kauppa. No, mulle välähti ensin mieleen, että käyn kyselemässä noita kantalappujasuojia mitkä nimeltänsä nyt ovatkaan. Mä olen kaivannut näitä testiin, kun mulla monesti korkkarit klonksuu jaloista ja olinkin iloinen, että vihdoin löysin ja muistin ostaa moiset. Anne siinä sitten sovitteli kenkiä ja myyjä tuli vinkkamaan mulle näistä ihanista korkkareista. Ihailin niitä ensin hetkisen ja päätin etten testaa, kun jalat on ihan nihkeät päivän kävelystä. No, pitihän sitä ensin kokeilla pikaisesti toista sukka jalassa. Hitsi että tuntuikin hyvältä. Lopulta myyjän painostuksesta yllytyksestä testasin molempia kunnolla ilman sukkia. RAKKAUTTA! Mä en muista milloin mulla olisi ollut jalassa näin hyvän tuntuiset korkkarit. Vaikka näyttävät kuolettavan korkeilta ja olinkin varma, etä mun jalat sanois itsensä irti kahdessa minuutissa niin ei. Nää on niin ihanat! Kesä, voitko tulla nyt heti, että pääsen näillä sipsuttelemaan pitkin poikin katuja? Mä olen niin rakastunut noihin!

Mutta mitäs mieltä olette päivän haalinnoista? Rahaa saa kyllä kulumaan nopeasti jos vaan sille päälle sattuu ja niin mulle nähtävästi pääsi käymään :D

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Ihan mahtavat korkkarit ! Mulle kans samanlaiset ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on oikeesti unelmat jaloissa! Käy koklaa. Mut varoitan, et välttämätä voi lähteä ilman niitä ;D Ja noita oli monissa väreissä sekä korkkiruuvi pohjalla :)

      Poista
  2. Hyvä saalis! Ihanat noi korkkarit, johan sä oo joku kaksmetrinen ne jalasaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun sanoit, niin kyllä mä aika pitkä olen nuo jalassa. Jos omasta takaa on 171cm ja siihen lisäks tuo kenkä, niin taidan olla aika kirahvi :D

      Poista