C9 ohjelma, päivä 3 - paino tippunut

lauantaina, elokuuta 29, 2015

Mun piti niin eilen kirjoitella teille ihanista syksyn kosmetiikkauutuuksista, mutta kroppa olikin ihan totaalisen eri mieltä asiasta mun kanssa. Mulla alkoi aamuyöllä ihan jäätävän kova migreeni. Pariin kertaan ehdin jo ajatella, josko kävisin halailemassa valkeaa posliinia. Tai meillähän se on sellai ihme beige. Kipu yllätti kovuudellaan ja olin ihan varma, että päivästä tulisi paha. Ja niinhän siitä tuli. Selvisin töiden teosta onneksi kunnialla, vaikka välillä pitelin päätäni vasten pöytää. Auton rattiin en todellakaan uskaltanut edes haaveilla, kolarihan siinä olis vielä sattunut. Iltapäivästä vetelin sitten päiväunet ja ne ihan vähänä kohensi oloa. Ei sitä silti kehua voinut. Aika lamaannuttava päivä, sanoisinko. Laskin päivällä yks plus yks ja tulin siihen tulokseen, että kroppa on ottanut nokkiinsa tästä äärimmäisen pienestä ruokailusta ja hiilareiden puutteesta. Enhän mä siis varma voi olla, mutta vahva veikkaus. Forever C9 kuurissa on mulla tänään siis menossa kolmas päivä ja nyt se pahin on jo ohi. Kaksi ensimmäistä päivää piti meinaan mennä niin pienellä ruoalla, sallittuja aineitakin sai syödä kohtuudella. Eipä ne lopulta musta niin kamalilta tuntuneet. Olin asennoitunut, että ruokaa on nyt niukemmin ja olenhan mä kuitenkin paastonnut, niin tiesin jo entuudestaan mikä se tunne on mikä mahdollisesti tulee.


Eilisestäkin selvittiin ja tänään sai siis syödä ensimmäisen isomman aterian. Tiedättekö, mä tulin täyteen ihan naurettavan pienestä annoksesta. Hämmästyin itsekin, miten vähästä maha tuntui jo poksahtavan. Kahden ensimmäisen päivän jälkeen saa siis lisätä 600kcl:n annoksen joko lounaalle tai päivälliselle. Mä valitsin lounaan, käytiin meinaan ystävän kanssa aamulla lenkillä ja uimassa. En olisi kestänyt iltaan asti ruoan kanssa. Ruoan tuolee olla proteiinipitoista ja vähähiilihydraattista, valitsin siis lounaakseni kanasalaatin, jossa hieman täysjyväpastaa. Ja voi mun maha, se kyllä ihmetteli mikä tilanne nyt on, kun syönnin jälkeen otti ja turposi. Tunnetta ei onneksi kamalan kauaa kestänyt ja kyllä se nälän tunne sieltä taas palasi.


Päivä kolme ja tänään piti jälleen punnita itsensä. Mun paino oli tullut alas kilon verran, näissä kahdessa päivässä. No, olisin kyllä ollut ihmeissäni jos ei olisi tullut, syöntiä kun on ollut niin niukasti. Pelkkä maalaisjärki kertoo, että näilllä syömisillä pitäisikin tulla alas ja entiset paastoilutkin ovat tehneet mulla saman. En siis hämmästynyt painoa. Kiva vaan, että on tullut alaspäin. Senteissä ei mitään muutosta. Päiviä on tietysti vielä jäljellä, joten toivon vielä niissäkin tapahtuvan jonkinlaista muutosta.


Juomien makuun en pääse kyllä vieläkään sisään. Vaniljan makuinen proteiinijauhe on äklömakeaa. Sen kyllä vielä pystyy juomaan sinällään, mutta tuo kuvassa piemessä lasissa oleva aloe vera juoma on jotain niin kamalaa, että mulla meinaa aina potkasta se ylöspäin. Jatkossa aion ehdottomasti sekoittaa sen smoothien joukkoon, mä en meinaan pysty vetämään sitä tuollaisenaan. Annoin Minnalle ja äidille myös juomasta ihan pienet maistiaiset. Minna oli kanssani samaa mieltä, ihan kamalaa kuraa, mutta äiti taas sanoi sen olevan ihan hyvää. Mut mein äiti tykkäänkin aika happamista juomista, joten luulen hänen suun tottuneen tällaisiin ötkyihin.

Heikkottava olo mut on yllättänyt aina aika ajoin. Ensimmäisenä päivänä mulla välillä humisi päässä ja tänään sitten tuli niin heikko olo, että ihan oksetti. Niistäkin onneksi on selvitty ja paremmalla fiiliksellä jälleen huomiseen.

Ja ainiin, liikunnat. Ensimmäisenä päivänä mulla tosiaan pohkeet kramppasi ihan jäätävän pahasti ja pelkkä rauhallinen lenkki tuntui todella suurelta suoritukselta. Eilen en sitten todellakaan voinut haaveillakaan liikkumisesta migreenin kanssa, mä oisin varmaan jäänyt sinne lenkkipolun varteen jonkun löydettäväksi. Tänään onneksi olo oli kohentunut ja kävin aamulla lenkillä, jonka jälkeen lähdettiin vielä uimaan. Ja loppupäivä meni vielä pihahommissa. Tänään oli liikuntojen osalta siis oikein hyvä päivä. Toivon, että huominen jatkuu samalla boostilla eteenpäin.

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Hui! Tsemppiä koetukselle!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa samalta kuin Nutratessa :) paino tuli pari kiloa alas parissa päivässä. Mutta oli se ihan hirveetä kun ei saanut syödä ja nälkä oli kamala :) migreeniä ei tullut, sympatiat on kyllä sun puolella; migreeni on ihan kamala kun se pääsee iskemään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vähän samaa meinikiä tässäkin. Äiti on vetänyt pari nurtikuuria, tiedän siitä.
      Joo, on tuo migreeni niin pepasta, mutta onneksi siitäkin taas selvittiin :)

      Poista
  3. Voin yhtyä tohon, ekat päivät on kauheimmat :s Ton 600 kcal voi muuten jakaa kahteen osaan, oon kuullu että kaikki ei jaksa kerralla vetää sitä niin mun tuttavamyyjä neuvoi jakamaan. Pääasia et on yhteensä se ateria sen 600 eli kalorit pysyy per päivä tietyissä lukemissa. Sallittujahan kannattaa syödä aina kun tulee ihan kamala olo :D Niissä on kumminkin aika vähän kaloreita. Ite jaoin just kahteen kun en kerralla jaksanu vetää koko annosta. Mut senhän takia on suositus että vaan 9 pv, koska toi on keholle ns uusi alku. Tsemppiä vaan ja sulla on itelläki niin hyvä liikuntarytmi että tuskin tarviit ohjelmaakaan sitä pitämään yllä! <3
    - Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora ihana :) Joo, ei kyllä tuota 600kcl nyt ihan kaikilla aterioilla pysty vetämään. Tein siitä vihkosta nyt sen hamppariohjeen ja sillä sain sen kerralla täyteen. Ja oli ihan ok makuinenkin :D
      Joo, liikunnat mulla on sujuneet jo ihan mallikkaasti, ruoka se pahempi onkin :)
      Ihana kun oot niin ahkerasti kommentoinut ♥

      Poista