Insjö - täydellinen BagINbag

torstaina, elokuuta 06, 2015

Voisin väittää, että mussa on joissain asioissa ehkä hieman perfektionistin vikaa. Mulla on tarve laittaa kaikki tavarat aina omille paikoilleen ja jokaisella tavaralla on oma paikkansa. Meinaan saada aina pienen hermoromahduksen, jos jokin tavara on hukassa eikä siellä missä sen pitäisi olla. Ja tämä pätee siis kaikkiin tavaroihin. Joten olinkin ehkä eniten innoissani, kun kuulin ensimmäisen kerran Insjö - bagINbag laukusta. Lokerikkolaukku, joka sujautetaan toisen laukun sisälle ja tavarat pysyvät täydellisessä järjestyksessä. Mikä täydellinen kumppani!


Meinasinkin tikahtua ilooni, kun sain ihanan Insjö Saimaa Graphite Grey (linkki vain teidän helpotukseksi, en saa tuloja klikkailusta) laukun blogin kautta. Mun oli halattava tätä ihanuutta ensimmäisenä. Heti sen jälkeen laukku vaan tyhjäksi ja tavaroiden asettelua Saimaaseen.


Saimaa Graphite Grey on sävyltään ihanan harmaa. Sisus on vaalea rosa ja näin ollen tavarat löytyvät sävyn ansiosta laukusta hyvin. Tuotahan voisi kantaa jo ihan sellaisenaan mukana! Kangas tuntuu helposti puhtaanapidettävältä ja on hieman liukasta. Lokerikkoja löytyy niin sisältä kuin ulkoakin ja niitä on niin monta että varmasti jokainen tavara saa sen oman paikkansa. Sisältä löytyy myös vielä yksi vetoketjullinen tasku, että kaikista tärkein voi olla vielä sen takana turvassa.


Sain myös ihanan pinkin avaimenperän (linkki vain teidän helpotukseksi, en saa tuloja klikkailusta). Saimaasta löytyy parin lokerikon sisältä myös avainrenkula, johon tämän ihanan avaimenperän saa kivasti kiinni ja avaimet pysyy varmasti turvassa. Mä laitoin välittömästi autonavaimiin tuon kiinni, koska olen hieman hätäilijä mitä avaimiin tulee. Tarkistan ehkä joku sata kertaa että onhan ne mukana kun poistun kotoa.


Ja sitten vaan kamat järjestykseen ja avot! Näin upeasti Saimaa imaisi mun pienen omaisuuden jota kannan aina mukanani. Meni vielä vetoketjukin hyvin kiinni, vaikka sisuksiin hävisi tavara jos toinenkin. Kuinka helppoa jatkossa on laukkujen vaihtaminen! Mulla on arkisin työlaukkuna sellainen jättimäinen säkkikassi, kun taas viikonloppuisin tahdon ulkoiluttaa noita pienempiä kavereita. Ja Saimaa mahtuu useimpiin laukkuihini muitta mutkitta.


Eikös olekin paljon tavaraa? :D Sivulokerossa oleva kalenteri kulkee mukana yleensä vain arkisin, mutta sekin mahtuu hyvin mukaan.Näiden kaikkien lisäksi saattaa aina eksyä muutamia lisätavaroitakin ja tilaa siis on edelleen niillekin. Ei  mitään ongelmaa :)
Olin juuri lähdössä viikonlopun viettoon ja Michael Kors Hamilton Satchel lähti pitkästä aikaa olalle mukaan. Eli tämä on niistä Hamiltoneista se pienempi ja Saimaa mahtui sisälle ongelmitta. Oikeastaan se vaikutti ihan siltä, kuin se olisi suunniteltu Hamiltonin mittoihin.Tämä on ehdottomasti uusin rakkauteni laukkurintamalla. Nyt kaikki pysyvät täydellisessä järjestyksessä ♥

Onko Insjö teille tuttu?

*Insjö Saimaa saatu blogin kautta

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Herranjumala miten hyvin se natsaa tuonne Korsiin! Ihan mahtava yhteensopivuus, upeaa :) Tälläiset on kyllä käteviä, itelläni löytyy melkeen joka laukusta aina samat asiat ja ainoo mikä vaihtelee on kaletneri, lompakko jne. Yleensä käytössä on vaan pari arkilaukkua, joten punat sun muut aina pysyy näissä 'vakkarituotteina' :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Se on kuin Korsiin mitoitettu :D Mut joo, mä kannan monesti sitä yhtä ja samaa laukkua just sen takia, kun en jaksa vaihdella aina sisuksia :P

   Poista
 2. Mä oon niiiin ihaillu näitä muilla. Hitto kun olisi rahaa ostaa. Taas yks päivä meinasin lähteä kotoa avaimet toisessa kassissa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä niin suosittelen tätä! Ihan mahtava tuote :)

   Poista
 3. Hei aivan mahtava! Tämä ei ole ennestään tuttu tuote, mutta on ihan kuin mulle tehty. Mulla kun on aina kaikki tavarat laukussa sekaisin ja häviksissä. Ihan Loistava juttu! :)

  Milla
  helmiaisenhohteessa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää bagINbag on kyllä huikea keksintö. En voi muuta kuin suositella lämpimästi :)

   Poista
 4. Tämmöinen olisi kyllä tosi kätevä :) ja kauniskin vielä.

  VastaaPoista