Paino alas yhdeksässä päivässä?

torstaina, elokuuta 27, 2015

Mä en ole koskaan perustanut dieettailusta. Se on yleensä vain hetken huumaa ja sillä saa tuloksia hetkellisesti. Mutta mitäs sitten kun alat taas syömän normaalisti? Jep, puhun kokemuksen syvällä rintaäänellä. Olen meinaan kokeillut, mitä on olla mahdollisimman niukalla ruokavaliolla ja sopivalla liikunnalla. Kyllähän se paino putosi, putosi kuulkaas hitsin hyvinkin. Lopulta palattuani tavalliseen ruokailuun, paino alkoikin nousta. Toki, mulla on tässä ollut aina sellainen pikku mutta, että se mun ruokavalio ei palaamisen jälkeen ole ollut kovinkaan terveellinen. Tällä hetkellä teen koko ajan elämäntapa remonttia, parempia valintoja kaiken suhteen. Vielä tömähtelen kompastuskiviini, mutta samaan aikaan olen itselleni paljon armollisempi kuin ennen. Ei yksi jäätelöannos tule kaatamaan koko projektia, eikä pizza silloin tällöin oikeasti ole mikään maailmanloppu. Me eletään täällä kuitenkin vain kerran ja haluan yrittää pitää kehoni kunnossa siihen asti kun täällä saan olla, pienillä herkuilla varustettuna ;)

Kun muhun otettiin yhteyttä, josko olisin kiinnostunut testaamaan pakettia joka olisi vähän tällaisen dieetin tapainen setti, olin alkuun ja olen siis vieläkin aika skeptinen. Sain testattavaksi Forever F.I.T. CHANGE 9, joka on siis yhdeksän päivän kuuri kohti hoikempaa ja terveellisempää elämää. Nooo, mikäs siinä, kyllähän mä nyt ihan mielenkiinnolla voin sen testata. Foreverin aloe huulirasva on kuitenkin ollut yksi lempi huulirasvoistani ikinä, joten siinä mielessä luotto tuotemerkkiin kuitenkin oli. Mutta että yhdeksässä päivässä muutoksia. Katsotaas.


C9 sanotaan olevan alkuboosti terveellisemmän elämäntavan tavoittelussa. Paketti sisältää tuotteet ja ohjeet, joita seuraat yhdeksän päivän ajan samalla itseäsi mittaillen. Vimeisenä päivänä sitten vielä ynnätään ohjelma loppuun ja katsotaan tulokset. Ohjelman aikana sinun tulee siis syödä näitä paketissa tulevia tuotteita määrätyn verran sekä vain tietyt ruoka-aineet ovat sallittuja tämän yhdeksän päivän aikana. Hedelmiä ja kasviksia, joiden GI-arvo (arvo, joka kertoo kuinka nopeasti ruoka-aine nostaa verensokeria) on mahdollisimman pieni, alle 55 kuitenkin. Mukana tulee siis ohjevihkonen, jossa nämä sallitut aineet lukee. Tietysti alkupaino ja alkumitat tulee ottaa ja tässä matkan varrella niitä otetaan myös.


Paketti sisältää 2 purkkia Aloe vera juomaa, Forever fiber kuitujauheen, Forever Therm kofeiini-guaraana-vihreätee kapselit, vaniljanmakuisen proteiinijauheen ja tietysti mittanauhan ja pikku ohje/päiväkirja vihkosen. Näit tuotteita tulet nauttimaan yhdeksän päivän ajan joka päivä ja kirjaat päivittäin vihkoon, että onhan kaikki hoidettu. Ohjelman aikana pitää harrastaa myös liikuntaa, juoda paljon vettä sekä välttää turhia suoloja. Kalorit ovat ohjelman aikana myös hyvin minimissä. Johan maalaisjärki kertoo, että pelkästään sen avulla kropalle pitäisi tapahtua jotain. Nämä tuotteet kuitenkin antavat sinulle tarvittavia ainesosia ja tekee kalorivajeesta helpompaa.


Alkumitat on nyt siis otettu ja tänään olen ohjelman aloittanut. Kaksi ensimmäistä päivää ovat kuulemma ne kaikkein haastavimmat ja se mikä mulle on tänään haastavinta ollut, on noiden tuotteiden maku :D Ei voi kehua, että ne maistuisi mansikoilta, mutta kyllä ne maut sietää. Mielenkiinnolla siis odotan viimeistä päivää, onko mun kroppa ottanut askeleen kohti pienempää vaakalukemaa, vai mikä on fiilis. Mitä te luulette? Kiinnostaako teitä nähdä, mikä on mun lopputulema yhdeksän päivän päästä?

Mikäli te kiinnostuitte tästä jo nyt, niin vinkkaan jo tässä vaiheessa, että syyskuun loppuun asti tehdystä tilauksesta saa toisen proteiinijauhe pussin kaupanpäälle.

*tuote saatu testiin

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Ei miten voikaan sattua näin, mä sain tiistaina ton loppuun tehtyä! :D Piti ihan hieraista silmiään pari kertaa. Myyn siis itsekin Foreverin tuotteita ja päätin testata ton C9 :) Lähti 3,1 kg ja senttejä 13! Vyötäröltä 5 cm eli eniten xD Olen kyllä tyytyväinen, toivottavasti pidät itsekin :) Auttoi makeanhimoon kyllä mulla ainakin tuo ohjelma, noudatan jälkikäteenkin mutta vähän ns rennommin :) Tsemppiä, tulet olemaan tyytyväinen kun noudatat sitkeästi ja saat hyvän alun syksyyn <3

  Terkuin Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora tsempeistä ♥ Aika hauska sattuma :D

   Poista
 2. Kiinnostaa kyllä! Tsemppiä koitokseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen :) Juttua siis todella luvassa.

   Poista
 3. Kyllä itse uskon, että tällaisilla saa aineenvaihduntaan buustia ja nesteet liikkeelle, nesteillähän voi saada useamman kilon pois kropasta. Mutta muuten en kyllä tällaisiin usko. Iloista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuota buustia ja nesteiden liikkeelle saamista mäkin tällä eniten toivon saavani. Muuten kaikki dieetit ei kyllä ole mun mielestä järkeviä. Kokonaisvaltainen parannus parempi :)

   Poista
 4. Juu, tottahan toki täällä jo odotellaan tuloksia ja kokemuksia! Oli kiva taas nähdä, muiscelis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Katotaan mitä lopputulos on.
   Oli todella ihana nähdä taas ♥

   Poista
 5. Kuullostaa kyllä mielenkiintoiselta, innolla odotan millaisia tuloksia kuuri tuo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla että muitakin kiinnostaa :) Katsotaan miten käy.

   Poista