Natural Code by Lumene - Eye Intensifier

torstaina, elokuuta 20, 2015

Kuinka moni on joutunut pettymään tuotteen vedenkestävyys lupauksiin? Mä ainakin olen. Monen monta vedenkestävää ripsiväriä onkin pettänyt mut rankan sateen yllättäessä. Hirmuisen moni vedenkestävä rajaus on ollut pienen silmänvuodon jälkeen pelkkä muisto vain. Sekös muuten pistää harmittamaan. Mä rakastan meikkaamista ihan tajuttoman paljon, mutta olen päivän aikaan ihan himputin laiska korjailemaan sitä. En viihdy kamalan paljoa peilin edessä, joten meikin tulisi olla melkoisen kestävä kun liikenteeseen lähden. Sitten kun vielä on tällainen vaikea naama, että meikit sulaa päivän mittaan ihan kiitettävästi pois ja ei jaksa korjailla, ei lopputulos ole aina ihan miellyttävän näköinen. Joten mikäli löytyy tuotteita, jotka oikeasti on vedenkestäviä ja kestäviä noin muutenkin, niin mä kotiutan niitä mielelläni.


Kesän alussa (tai joskus silloin, mulla kun ei ole tarkkaa aikataulua muistissa) alkoi joka paikassa näkymään upeita turkooseja rajauksia. Mähän menin ihan sekaisin ja mun oli saatava tietää tuosta rajauksesta. Selvisi, että ne on Natural Code by Lumene rajauskyniä ja niitä on neljässä eri sävyssä. Perus musta, kullanhohtoinen taupe, ihana nude ja tuo upeaakin upeampi turkoosi. Moni hehkutti näiden vedenkestävyyttä ja mun kiinnostus sen kun lisääntyi. Pakko oli päästä testaamaan.


Perus mattamusta rajauskynä kuuluisi mielestäni löytyä jokaisen naisen meikkipussista. Ja mikäli vielä kynä on vedenkestävä, sitä parempi. Jos et muuten osaa mustaa rajausta käyttää, pieni hyvä kikka, jolla saa ripset näyttämään paljon tuuheammilta, on laittaa mustaa rajausta tuonne ihan ripsen tyveen silmän ylävesirajaan. Se tekee ihan mielettömän muutoksen ripsiin. Kokeilkaas joskus. Varoittan silti, että alkuun värin laittaminen sinne tuntuu todella oudolta ja silmä räpsii ihan viimeistä päivää, mutta se on kuulkaas vaivan väärti. Ja silmä tottuu siihen pian. Tämä Natural Coden 1 Intense Black on todellakin intensiivinen ja todella musta. Ehkä yksi parhaimmista mustista rajauksista mitä olen koskaan kokeillut.
Mikäli musta tuntuu muuten liian rankalta rajaukselta, voit aloittaa rajauksen käytön 3 Pearly Nudella, joka antaa ihanaa hohtoa silmiin. Harmaa 2 Pearly Taupe onkin upea sumusilmiin, siinä missä 4 Intense Tuquoise antaa kunnon väripilkahduksen katseeseen.


Päätin antaa noiden swatchauksien olla kädessäni koko päivän. Halusin nähdä mitä viivoille tapahtuu päivän aikana. Pesen paljon käsiäni ja muistaakseni tuona päivänä vielä siivosinkin. Kovassa testissä rajaukset siis olivat. Ja ne pysyi matkassa ihan mielettömän hyvin! Heiman tapahtui suttaantumista, mutta värit oli ja pysyi. Eikä tavan saippua liikuttanut niitä sitten mitenkään. Meikinpoistoaine oli ainut, jolla sai pois. Aika mieletön lopputulos, vai mitä sanotte? Kuvasinkin Instaan lopputuleman päivän päätteeksi.


Tässä silmämeikissä käytin vesirajassa ja alapuolella tuota upeaa turkoosia 4 Intense Turquoisea. Mulla välillä vuotaa silmät herkästikin ja saa rajaukset aina katoamaan. Tämän kanssa ei onneksi käynyt sellaista. Rajaus meinaan pysyy ja pysyy! Vesirajasta alkoi kyllä illan hämärtyessä hissuksiin katoamaan, mutta silmän alle vedetty rajaus pysyi kuin tauti. Meikinpoistoainetta tarvittiin avuksi, ettei silmänaluset jäisi sinisiksi. Ihan mahtavat rajauskynät! Todellakin vedenkestävät, joten en voi muuta kuin suositella!


Mikäli siis kaipaat kokoelmiisi kunnon rajausta, niin näitä voin suositella ihan kympillä.

*tuotteet saatu blogin kautta testattavaksi

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. No wau, melkoinen pysyvyys. Ihan mielettömät rajaukset vikassa kuvassa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä mieletön pysyvyys! Ihan mahtia :)
   Ja kiitos ihana ♥

   Poista
 2. Oon pitkää ihaillu tollast meikkiä, että käyttää sinistä rajausta alaluomella! Pitääpä käydä ostamassa itellekki tollanen kynä, näyttää sen verran hyvältä:)

  VastaaPoista