Liikunnat vko 33

maanantaina, elokuuta 17, 2015

Niin se taas alkoi uusi viikko ja ihan hyvin muuten alkoikin. Mulla ei ollut tänään normaalia ihan jäätävää maanantaiväsymystä, vaan olen ollut oikeastaan aika pirteäkin. Veikkaan, että eilinen lepäily saattaa vaikuttaa jotenkin asiaan. Olin hissuksiin lähes koko päivän, mulla kun oli pitkästä aikaa niin ärsyttävä päänsärky, etten oikein jaksanut tehdä mitään. Sohva ja erilaiset tuolit tulivat eilen normaalia tutummiksi :D Illalla kyllä otin itseäni lopulta niskasta kiinni ja kävin heittämässä iltalenkin Taren kanssa. Päätä särki kyllä edelleen, mutta raitis ilma teki hyvää. Mutta tiedän tasan tarkkaan, mikä sen päänsäryn aiheutti. Me kun Taren kanssa käytiin pyöräilemässä lauantaina, Tare siis kulki mun selässä repussa, ja reppu painoi mun niskoihin inhottavasti. Siitä se särky sitten nousi. Tänään mulla onkin ongelmana huonosti kääntyvä pää :D Eipä se mitään, rapatessa roiskuu.



Lauantaina vietettiin veljen vaimon Skeitin ja heidän tyttären, mun nuorimman kummitytön, kanssa tyttöjen hetkeä Jumbossa. Oli ihanaa olla tyttöin kesken liikenteessä ja pyörittiin kaupoilla ja käytiin syömässä. Itselleni en ostanut sitten yhtään mitään, mutta tytsylle ostin Hennesiltä paidan ja housut, ne kun olivat niin näköiset. Jumbosta hurruteltiin vielä heille letuille. Muurikkaletut, nams! Siinä on yksi herkku, mistä en kyllä ikipäivänä suostu luopumaan. Vähintään kerran kesässä niitä on kyllä saatava. Letut nyt muutenkin on niin hyviä, mutta että muurikka. *kuola valuu*. Parempia asukuvia ei ole lauantain asusta saatavilla, joskin en mä nyt tiedä olisko tuo ollut kuvauksen arvoinenkaan. Kesäiset löllöpökät Seppälästä, pitsinen musta toppi Henkalta ja jakku Seppälästä sekin. Sandaletit oli kirppikseltä, mutta niitä tuossa ei nyt näykään. Itse pidin tuosta asusta kyllä, sama setti jo toistamiseen päällä.


Syömiset ovat olleet muuten ihan kohtalaisen ok, mitä nyt eilen vedin päänsärkyketutukseen jäätelöä, vaikkei herkkupäivä ollutkaan. Muuten olen onnistunut oikein hyvin siis palautumaan kunnon arkiruokailuun. Pakkanen on myös täyttynyt talven varalle ihan kivasti. Mansikat sain kummitädiltä, mustikoita kerättiin itse joskin ihan vähän ja mustaherukat sain omasta puskasta. Parisen litraa niitäkin. Ei niillä kyllä koko talvea pärjää, mutta on silti jotain :)



MA: Kävely/hölkkä 1h 6,5km
TI: Kävely/hölkkä 35min 4km, nurmikonleikkuu 2,5h
KE: Kävely 1h5min 6km
TO: Kävely 1h5min 6km
PE: -
LA: Aamulenkki tyhjällä vatsalla 55min 5,5km; pyöräily 1h10min 19km
SU: Kävelylenkki 40min 4km, kotivatsatreeni, (päänsärky)



Liikunta alkaa myös olla taas sillä mallilla, että lenkille on vähän niin kuin päästävä tai tulee ahditus. Tunti täysin omaa aikaa. Musiikki korvilla ja jalat tamppaa sen tahtiin. Meidän pururata on ollut kovassa käytössä ja ne tappomäet ei tunnu enää ihan niin pahalta kuin tuntui taas liikunnan pariin palatessa. On ne siis edelleenkin ihan tappavia, mutta nyt mieli tekee niistä mielekkäämpiä. Eilen tein pitkästä aikaa vatsalihaksia ja jumpe, miten nekin heikentyy niin nopeasti. Taas lähdetään liikkeelle melkein nollasta. No ei ehkä onneksi kuitenkaan. Tässä kypsyttelen edelleen ajatusta salille palaamisesta, mutta ihan vielä en taida mennä. Kelit ovat aivan liian houkutelevia ollakseen sisällä. Tää toimistotyökin tuntuu raastavalta, kun pihalla mollottaa aurinko siniseltä taivaalta. Ja kelit kuulemma taas lämpenee loppuviikoksi. Uijui, etäpäivä on pidettävä, että saan olla pihalla.


Mutta sellaiset pikaiset päivitykset. Mitäs teidän viikonalkuun?♥

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Tsemppiä! Olin itse käsileikkauksen takia 4 kk poissa salilta, ja plääh! Mutta homma ei ole ollut IHAN toivoton sen jälkeen, luehan blogistani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä :)
      Oijoi, käsileikkaus. Toivottavasti ei mitään vakavaa :O Mutta kuntopyörä, hyvä idea! ;)

      Poista
  2. Kyllä sulla tulee tota liikuntaa jo monta tuntia viikossa! Pitää ite pyrkiä tuohon :) Ja salillehan ehtii taas kun on syksyn kylmät kelit, nyt pitää nauttia auringosta :D Itsellä tavoitteena painonpudotus ja rasvanpoltto eli jotain kymmentä kiloa haluaisin pois. Tulee kivaa tsemppausta kun lukee tätä blogia, sulla on oikea asenne <3 Eteenpäin mennään ja vaikka pieniä repsahduksia tulisikin niin silti ei saa luovuttaa! Hyvää ja aurinkoista viikkoa sinne :)
    Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Noora, kiitos ihanasta kommentista jälleen kerran ♥ Saat hymyn huulille.
      Vaikka musta tuntuu, että aika vähän olen liikkunut ja repsahtanut ihan pahasti, niin sä se jaksat silti kehua. Olet ihana :)
      Sama täällä. Kymmenen ku sais pois oisin tyytyväinen. Tosin samaan aikaan jos saan lihasmassaa, niin katson enemmän peiliä mitä se sanoo. Lihas kun painaa löysää enemmän. Ja joo, salille vasta ilmojen viilentyessä ;)
      Ihanaa aurinkoista viikkoa myös sinulle ♥

      Poista
  3. Täälläkin pitäis saaha kilot kuriin. Pitää alkaa salitreeni oikein urakalla.
    ~elle~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salille pitäisi minunkin mennä. Tsempataas toisiamme ;)

      Poista