Livbox - elokuu 2015

tiistaina, elokuuta 11, 2015

Vaikka Livbox onkin tuottanyt välillä pieniä pettymyksiä ja harmeja sisällöllään, on sen odottamisessa silti aina jotain maagista. Josko tällä kertaa tulisi jotain mahtavaa? Innolla siis jaksan yhä edelleen boxia odottaa, vaikka tälläkin kertaa sisältö oli vähän keskinkertainen. Odotin jotain suurta ja ihmeellistä, sillä boxi oli normaalia paksumpi. Mennään nyt vaan suoraan sisältöön.

Ja hei, toivottavasti kukaan ei nyt spoilaannu tästä mun kuvasta, sillä unohdin ottaa toisen kuvan kokonaan :p


Kubiss London on boxista jo entuudestaan tuttu. Viimeksi merkiltä tuli puuteri. Halpsimerkki, joka kuitenkin vaikuttaa ihan käyttökelpoiselta. Mitä nyt puuterilla oli aika vahva tuoksu, mutta kyllä se muuten toimii. Kynsilakka tuli ihan herkullisessa oranssiin taittavassa punaisen sävyssä. Innolla siis testaan onko lakka miten varteenotettava.

Cutrin Color Ism Shampoo ja hoitoaine ovat oikein sopivankokoisissa testituubeissa. Se mikä mut sai tässä kohtaa harmistumaan, niin jo toinen boxi perättäin, että tulee hiustenpesuaineita. Okei, hiuksia pestään kyllä paljon ja tuotteita kuluu, mutta olisi ollut edes yksi boxi välissä ennen seuraavien tuloa. Kyllä mä näitä silti mielenkiinnolla testaan, että miten toimii. Cutrin on kuitenkin aika hyväksi havaittu merkki.

Boxin eniten ihmetystä aiheuttanut tuote oli Wellan EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion. Siis BB juttuja jo hiuksillekin. Jaahas. Tuotteen sanotaan olevan hellivä koostumus, joka tekee hiuksista silkinpehmeät ja kiiltävät. Ilmeisesti joku kampausaine. Siinä on myös kuumuus- sekä UV-suoja. Mä en nyt oikein tiedä. Miten ihmeessä tätä tulisi käyttää ja missä tilanteissa? Tehän jo tiedätte, että mä olen niin huono hiusten kanssa, että tämä tuote todella aiheuttaa kummastusta. Ehkä joku tarvitsee. Mä nyt kuitenkin testaan.

Dermosil hiuskiinne on sopiva matkakoko. Edelleenkin mulla on vaikka kuinka monta hiuslakkaa käyttämättä mitä aiemmista boxeista on tullut. Mä kun en oikein käytä enkä koe tarvitsevanikaan lakkaa. Äiti käy meillä aina välillä suihkimassa ja mitä nyt jos muille teen kampauksia niin sitten käytän. Omaan päähäni hyvin hyvin harvoin. Testaan kyllä tätäkin ja onhan se nyt hyvä, että kaapeissa on kymmenkunta lakkaa jos joskus tarttee xD

Nivea Invisible for Black & White deodorantti. Niin, taas deodorantti. En ole kahta edellistäkään saanut vielä loppuun asti. Pakko sanoa, että ihan vähän ärsyttää. Juu, onhan ne kulutustuotteita, mutta että vähän niin kuin koko ajan tulee niin sitten alkaa ärsyttämään. Eikä siinä, kyllähän mä oikeasti tykkään dödöistä, mutta boxista olisi välillä ihan kiva saada jotain muutakin. Niveassa pidän siitä, ettei sen pitäisi tahrata vaatteita. Tämän pistän todellakin tehotestiin.

Viimeisenä vielä kasvovoide, Lumene Arctic Aqua 3D tehokosteuttava voidegeeli. Mun on ollut todella vaikea löytää omille kasvoilleni täysin sopivaa voidetta ja tämä kyllä taas vaikuttaa mielenkiintoiselta. Eihän siitäkään kyllä kovinkaan kauaa ole, kun boxista tuli vähän vastaava Lumenen kasvovoide. Tämä kyllä meni heti testiin, sillä töivon löytäväni sen naappelivoiteen, joka olis itselle just passeli.


Kokonaisuutena sanottakoon, että on ihan käyttökelposia tuotteita ja periaatteessa niistä kaikista tykkäänkin. Se mikä tässä tökkii, on boxien samankaltaisuus. Eikö muka löydy mitään muuta boxien täytteeksi? Vaikka pohjustuksia, kulmakyniä tai vaikka kuorintaa. Jotain muuta välillä, niin se tekisi ainakin tämän tilaajan kovin onnelliseksi. Ja kovasti toivonkin, että ensi kuun boxi tulisi räjäyttämään tajunnan. Syyskuun boxi on meinaan bloggaajaboxi. Bloggaajat on jo paljastettu (tai ainakin luulen että on, kun kuusi heitä on) ja nämä naiset ketkä tuotteita on ollut valitsemassa...oijoijoi! En ees saa sanaa suustani. Sen verran isoja nimiä blogimaailmassa ovat, joten odotan heidän valinneen ihan mahtavan boxin. Sitä siis erittäin suurella innolla odottaen :)

Mitä te tykkäsitte elokuun boxista?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Minäkin odottelen sitä bloggaajaboxia. Kovassa seurassa olen ja on ilo ja kunnia päästä mukaan :) toivottavasti pidät tuotteestani!
  Minusta tämä boxi oli ok mutta en hyppinyt kattoon. BB ja Cutrin mielenkiintoisimmat, muut odottavat vuoroaan mutta välillä voisi olla muutakin kuin dödöä tai voidetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan innolla, minkä tuotteen olet valinnut :) Ja kyllä sä ihan kuulut sinne jengiin mukaan :)

   Poista
 2. Mä olen samaa mieltä, vähän vaihtelua kaipaisi. Esim. noita voiteita on ollut aika monta peräkkäin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vaihtelu virkistäisi erittäin paljon. Josko ensi boxi räjäyttäisi sitten tajunnan ;)

   Poista
 3. Boksi kokonaisuutena "ihan kiva", mutta siinäpä se. Ei mitään ihan turhaa, mutta ei mitään kovin kiinnostavaakaan. Mä olin kans ihan huuli pyöreenä sen hiusvoiteen kanssa, näinköhän tulee edes testattua vaikka lupausten perusteella voisi olla ihan tervetullutta mun tukalle. Seuraavasta boksista onkin sitten odotukset k o r k e e l l a :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, ihan kiva. Tuotteet on käyttökamaa, mutta ei mitään niin todella innostavaa. Katsotaan mitä sen hiusjutskan kanssa keksitään :D
   Ja ensi boxista todellakin odotukset siellä taivaissa! :D

   Poista