Fantazya 5-vuotta - 1. arvonta

tiistaina, marraskuuta 03, 2015

Tänään on juhlapäivä, blogin juhlapäivä.
Fantazya täyttää tänään jo viisi vuotta!
Pieni rakas blogini, jo viisi vuotta.Jaksan kyllä taas ihmetellä miten aika kuluu niin hurjaa vauhtia. Muistan sen vieläkin kuin eilisen, uskaltaisinko laittaa blogin pystyyn. Lukisiko kukaan mun juttuja? Onko mulla niin hölmöt jutut, ettei niistä kannata koko blogia edes aloitaa? Osaanko mä? Mutta tässä sitä sitten vaan ollaan. Viisi vuotta aloittamisesta. En mä silti sano, että mä kovin hyvin osaisin, mutta rakas blogini mulle silti on. Erittäin rakas.

Ja miten kiitollinen olenkaan jokaisesta teistä siellä ruudun toisella puolen. Olen niin otettu, että te käytte täällä lukemassa ja kommentoimassa mun juttuja. Vuorovaikutus on yksi mahtavimmista asioista blogin pitämisessä. Se kun te jaksatte kommentoida, saa mun päivän aina piristymään. Enkä voisi olla enempää kiitollinen siitä, kehen olen tämän blogin kautta päässyt tutustumaan. Aivan ihaniin ihmisiin!

En olisi ikinä uskonut, että mun pieni blogi saisi joskus niin upeita tilaisuuksia, mitä on tullut. Mahtavia yhteistyöjuttuja, huikeita tapahtumia ja tietysti te lukijat! En voi tarpeeksi painavasti sitä varmasti teille kertoa, mutta te olette yksi isoimmista asioista, miksi tähän hommaan on niin suuri palo. Ja koska te olette minulle niin tärkeitä, haluan antaa jotain kivaa teillekin. Eli olisi ehkä aika antaa jotain kivaa teillekin, sillä te annatte aina minulle <3 Aloitetaan blogin synttärit ensimmäisellä arvonnalla.


Eli ensimmäisenä olisi arvottavana ihana setti Lumenen meikkejä. Kaksi huulipunaa, meikkivoide, kaksi kynsilakkaa ja ehkä maailman paras kulmapaletti.ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Arvonta on avoin kaikille!

1 ARPA
Kuulisin mielelläni ruusuja tahi risuja. Miksi tulette blogiini aina uudestaan ja olisiko jotain, mitä ehkä voisi parantaa?

2 ARPAA
Yllä olevan mukainen kommentti ja olet Fantazyan lukija ( bloggerin, bloglovinin kautta kirjautuneena tai facebookissa tykätty). Tietysti uudet kirjautuvat lasketaan. Kerro vielä millä nimellä (varsinkin jos nimi on eri) ja mitä kautta olet seuraaja.

3 ARPAA
Yllä olevat, eli kommentti ja lukija sekä jaat tämän arvonnan omassa blogissasi tai facebookissa.

KERRO KOMMENTISSA KUINKA MONELLA ARVALLA SIIS OSALLISTUT!

ARVONTA AIKA 3.11.-15.11 klo 13:00 asti

Nyt siis innolla odottelen teidän kommentteja, joten osallistukaas arvontaan :) Pus pus teille kaikille <3

*arvonnan sponsoroi Lumene

You Might Also Like

70 kommenttia

 1. Onnea viidestä vuodesta! Mä tykkään blogissasi monipuolisuudesta, on meikkijuttuja ja sitten vähän muutakin. Osallistun kahdella arvalla, seuraan bloggerin kautta :)
  kivipuuteri@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Paljon Onneeeeaaa vaaan (kuvittele tähän sellainen epävireinen varis laulamaan ;)) Tulen tänne, jos livetapaamisesta on liian pitkä aika, lukemaan kuulumisia. Tykkään sun tyylistä kirjoittaa, kaikin puolin ihana blogi, Lavit♡♡
  Kahdella mukana
  -Skeit-

  VastaaPoista
 3. Todella paljon onnea!:) <3
  Luen blogiasi,koska blogisi on monipuolinen,tykkään persoonastasi sekä se että olet hurjan taitava kirjoittaja ja meikkaaja! :)
  Osallistun kahdella arvalla, luen bloggerin kautta (nimimerkillä riikkaamalia) :)
  Redandblack113@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana uutena lukijana. Ihania karvakamuja löytyi ja huikean hieno tirehtöörimeikki :)

  VastaaPoista
 5. Onnea 5-vuotiaalle! Blogisi on monipuolinen ja inspiroiva! Saa hyviä vinkkejä! :)
  Yhdellä arvalla mukaan,
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Synttärionnea blogille! Olen kahdella arvalla, lueskelen bloglovinin kautta. Erityisesti nautin elämänläheisyydestä ja rehellisestä tunnelmasta blogissasi. msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Onnittelut! Blogisi on monipuolinen ja jaksaa inspiroida kerta toisensa jälkeen :) Yhdellä mukana kivassa arvonnassa!
  saya
  sayav(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 8. En tällä kertaa osallistu arvontaan, mutta halusin tulla antamaan synttärihalauksen! Onnea! <3

  VastaaPoista
 9. Satuin löytämään blogisi, kun teimme kylppäriremppaa vuoden vaihteessa, teidän vanhan kodin kylppäriremppa pomppasi esiin googlesta. Ihastuin blogissasi siihen, että täältä löytyy kaikkea, kodin sisustusta, tyylivinkkejä, meikkivinkkejä ja ihan sitä tavallista arkeakin, yms... Tykkään! Luen bloggerin kautta. Kahdella arvalla siis mukana. emmi.kivikoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Paljon onnea! Kahdella mukana :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea <3 Tykkään blogistasi erityisesti siksi, että meillä on jotenkin niin paljon yhteistä ja tunnut todella samanlaiselta kuin minä :) Luen facebookin kautta (cindy kannela). Jaan facebookissa, eli 3 arvalla mukana!
  Kintsu

  VastaaPoista
 12. Onnea onnea! Kiva, kun aloit kirjoittelemaan, koska blogiasi on ilo seurata. :) Pidän monipuolisesta sisällöstä ja laadukkaista kuvista, alun perin löysin tieni tänne kosmetiikkajuttujen perässä. Olen kahdella arvalla mukana. :)

  kuiskauksiablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Woooow mikä saavutus blogissasi! Olen iloinen että olen löytänyt kauniin ja hyvän mielen blogisi! Keep on! ❤️ ja mukana kahdella arvalla. :)

  VastaaPoista
 14. Yhdellä mukana. Ekaa kertaa blogissasi tutkailemassa :) onnea taipaleesta! jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 15. Onnittelut! :)

  Sun blogissa ehdottomasti yksi parhaimmista asioista on aitous. Jotenkin teksteistä huokuu se, ettet mieti liikaa, että tämän pitäisi näyttää nyt tältä ja tuon pitäisi kuulostaa tuolta, vaan kaikki tulee jotenkin aitona :). Sitten postausaiheissa olen tykästynyt sun meikkipostauksiin, aina saa ihastella upeita lookkeja :). Nyt sait siis ruusuja kahden edestä ;).

  Kahdella arvalla mukana, Bloggerin kautta seurailen :).

  laurasblogi@outlook.com

  VastaaPoista
 16. Paljon Onnea :) Pidän blogisi monipuolisuudesta ja luen aina mielelläni uudet postaukset. Bloggerin kautta olen seuraillut blogiasi. Kahderlla arvalla mukana :)

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Yksi arpa!Paljon onnea 5-vuotiaalle blogille!Hyvän mielen blogi,seilaan blogien maailmassa ja olen löytänyt sekä seurannut Fantazya välillä. sannikas15@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Kaksi arpaa :) onnea synttäreiden johdosta ❤️ Minä oikeastaan tykkään kaikesta; meikeistä, eläimistä ja liikuntajutuista. Meillä on samat kiinnostuksen aiheet joten siksi tykkään blogistasi :)

  VastaaPoista
 19. Yhdellä arvalla mukana! Onnea 5-vuotiaalle! :)
  isla123(a)luukku.com

  -Isla

  VastaaPoista
 20. 1 arpa: Kuvat blogissa ovat ehkä liian usein hyvin samanlaisia esim. kasvokuvat (tietty kulma), mutta muuten kyllä tykkään, luen ja seuraan ! : )

  anniiina.t@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mä tykkään erityisesti joka viikkosesta koosteesta, se liikunnat vk, missä kerrot myös koko viikon tapahtumat :)
  Vähän tulee blogeja luettua mutta tää on niitä yksiä harvoja. Meikki postaukset ei aina iske, mut kaikki muu ;)

  VastaaPoista
 22. ONNEA <3 Kahdella mukana :) Bloggerissa luen!

  VastaaPoista
 23. Paljon onnea 5-vuotiaalle!! Luen blogistasi meikki- ja muotipostauksia, nämä antavat ideoita omaan elämään. Tosi monipuolinen blogisi on.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Onnea!! <3 yksi arpa
  hemantinde@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Onnea kovasti saavutuksestasi ja hyvää jatkoa eteenkin päin.
  Blogisi on vaihteleva ja siksi tykkäänkin lukea sitä. Aina innolla odotan, mitä seuraavaksi pääsen tutkaamaan. Yhdellä arvalla mukana.
  ~ elle~

  VastaaPoista
 26. Onnea 5-vuotiaalle! Kuulumisiasi lueskelen säännöllisen epäsäännöllisesti. Kirjoitustyylisi on aitoa ja olet oma ihana itsesi <3 risuja ei ole annettavaksi, so very sorry ;D kahdella arvalla mukana, sähköpostissasi nimi jolla seuraan facessa :) --maisa

  VastaaPoista
 27. kaksi arpaa! Ja sun blogiin palaan aina koska kirjoitat mielenkiintoisesti ja laajasti eriaiheista. Arvostelut ovat laajoja ja tutoriaalejakin teet ainakin välillä :) yleisesti hyvin toimiva paketti!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Onnea vielä täälläkin toivottelen blogille ja sulle!♥ Tulen blogiisi lukemaan kuulumisiasi sekä ajatuksiasi eri asioista, kun emme välimatkan takia näe usein. Olen alkanut kiinnostumaan enemmän kauneudenhoidosta&meikkauksesta, kaikenlaisista noihin liittyvistä tuotteista sekä omasta hyvinvoinnistakin osittain sun bloginkin kautta (:

  Bloggerin kautta lueskelen ja kahdella arvalla mukana (:

  VastaaPoista
 29. Onnea 5-vuotiaalle :) Olen ollut blogisi lukija ihan sieltä alkuajoista lähtien - muutaman vuoden pidin kokonaan taukoa blogimaailmasta, kun oma elämäntilanteeni muuttui radikaalisti. Nyt kuitenkin olen alkanut taas lukemaan aktiivisesti blogeja ja sinun blogisi vaan yksinkertaisesti on mielestäni yksi parhaista ;)

  Osallistun kahdella arvalla :) karoliina.markkanen1@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Onnea blogillesi, viisi vuotta on pitkä aika bloggailla. Anna edelleen inspiraation kukkia :)
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 31. Kahdella mukana, Bloggerin kautta seurailen. Pidän erityisesti sun liikuntaan liittyvistä jutuista sekä tuotearvosteluista :)
  ONNITTELUT!

  VastaaPoista
 32. Onnea blogillesi! Pidän postaustesi sisällöistä, teksteistäsi ja kuvistasi :)
  Seuraan bloglovinin kautta tällä samalla nimimerkillä, kahdella arvalla mukana siis!
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 33. Onnea! Vau, voi todellakin sanoa, että pitkään olet blogia pitänyt. Kokemuksen mielestäni huomaakin kirjoituksistasi, teksti on sujuvaa.

  Kahdella mukana, kiitos. Seuraan sekä Bloggerin että Bloglovinin kautta (PS / backinreverieÄgmailÄcom).

  VastaaPoista
 34. Kauneudenhoito- ja meikkipostaukset kiinnostavat eniten, samoin vinkkaukset hyvistä meikki/ihonhoitotuotteista!
  Yhdellä arvalla mukana :)

  h_lo (ät) netti.fi

  VastaaPoista
 35. Onnea! Yhdellä arvalla mukana. Luen kuulumisia tätä kautta ja hauskoja&pirteitä juttuja.- Heidi.

  VastaaPoista
 36. Liikuntajutut erityisesti kiinnostaa, mutta toki tulee luettua myös ne kauneudenhoitoaiheiset mielenkiinnolla :)
  Kahdella arvalla mukana.

  jippurajr(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Onnea! :) Mukana kahdella arvalla ja mä itse tykkään eniten sun meikki postauksista ! :) Ja mua itseeeni pisti silmään heti aluksi, ku sun blogin aikoinaan löysin niin se aitous.

  VastaaPoista
 38. Onnittelut! Blogissasi pidän erityisesti tekemistäsi meikeistä (niitä ehdottomasti lisää!) ja mukavasti kerrotuista arjen kuulumisistasi :) Mukana yhdellä arvalla. - Jenna

  VastaaPoista
 39. Onnittelut!
  Tykkään blogissasi siitä, että kerrot myös itsestäsi, näin tulet lähemmäksi lukijoitasi.
  Kahdella arvalla mukana.
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Aikku10
  Onnea minultakin, yksi arpa ja tykkään tyylistäsi kirjoittaa niin luontevasti. Suosit suomalaisia tuotteita.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 41. Onnea! Kauneudenhoito- ja liikuntajutut kiinnostavat.Aitous ja sympaattisuus:)
  Kaksi arpaa; Bloglovinin kautta SariBP, s-posti: sari.blom.pirjala (at) gmail.com.

  VastaaPoista
 42. HennaH
  Yhdellä arvalla mukaan, 5 vuotta on jo pitkä aika ja siitä lämpimät onnittelut, luen blogiasi koska kauneusjutut kiinnostavat minua paljon.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 43. Paljon onnea! :) Mun mielestä parasta sun blogissa on kaikki kauneusjutut, niitä on kiva lukea! :)

  Kahdella arvalla mukana, Bloggerin kautta lukijana :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Onnittelut! :) Pidän monipuolisesta aiheskaalasta. Tykkään lukea kotijuttuja. Olisi kiva jos kertoisit enemmän näkemyksiäsi tärkeistä vakavammista aiheista, kuten ekologisuudesta. :)

  Blogger-lukija ja kahdella arvalla mukana. :)
  leevilotta at luukku.com

  VastaaPoista
 45. Onnea 5-vuotiaalle :) Tällaiselle kosmetiikka-addiktille tuotearvostelut ja -esittelyt ovat olleet erittäin antoisia, mutta arvostan myös paljon liikuntapostauksia ja ihan kotijuttuja. Uusia ideoita on aina kiva saada! -Sari P- (kissankarva85(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 46. Onnea 5-vuotiaalle! Tykkään erityisesti kaikista kauneusjutuista mistä kirjoitat, suurena plussana tietysti hyvät kuvat!

  Kahdella arvalla mukana. Luen bloggerin kautta nimellä Sonja.

  sonyhilu@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Onnea viisveelle!! Melkein yhtä kauan täällä on tullut käytyä kuulumiset lukemassa, eihän sitä enää osaa olla tulematta ;) Tykkään kun juttuja on laidasta laitaan :)

  VastaaPoista
 48. ...ainii ja kahdella arvalla tässäkin mukana :)

  VastaaPoista
 49. Onnittelut 5-vuotiaalle! Tykkään blogistasi sellaisenaan, jatka samaan malliin =). Mukaan kahdella arvalla, seuraan bloglovinin kautta.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Onnea :)

  Ja bloggerlukijana kahdella mukaan

  Henna73 / unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 51. Onnea! Olen aivan vasta blogiisi törmännyt, mutta tykästyin heti kauneudenhoito-postauksiin. :)
  Mukana kahdella arvalla, seuraan bloggerin kautta nimellä HANKASAINA.
  hankasaina@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Suuret onnittelut minultakin! Blogisi on ihana, en muuttaisi siitä mitään :)
  Kolmella arvalla mukana, Bloggerin kautta luen nimimerkillä Netteriina, ja Facebookissa tykkäys ja jako nimelläni Elise Ha...
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Yhdellä arvalla mukaan :) Juttusi ovat kivoja ja itseäni kauneudenhoito kiinnostaa kovasti :)
  millal@luukku.com

  VastaaPoista
 54. Onnea blogille! Blogisi on monipuolinen ja pidän kuvistasi!
  Mukana kolmella arvalla. Seuraan ja jaoin postauksen fb:ssä, nimellä Suvi K.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 55. Onnea!! Tykkään lueskella juttujasi ja erityisen otettu olen tuosta "hullu tirehtööri" lookista! Huippista!
  2 mukana.. bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Erityisesti tykkään sisustus -ja kauneusjutuista :) Kahdella arvalla mukana.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Onnea blogisynttäreiden johdosta! :) Tykkään blogistasi koska olet niin aito, oma itsesi. Kuvat on myös aina tosi ihania!

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Tykkään lukea Livbox-arvosteluja ja yhteenvetoja kuukauden loppuneista kosmetiikkatuotteista, toivottavasti niitä postauksia on tulevaisuudessakin :) Mielestäni postauksista paistaa läpi mukava persoona, joten blogin parissa on kiva olla.

  Olen Blogger-lukija nimimerkillä Marikki. Mukana kahdella arvalla.

  pokkaritaivas (a) gmail.com

  VastaaPoista
 59. Onne ihanalle blogille. Itse käyn lukemassa joka postauksen, koska se tuo hyvän mielen! Jatka samaan malliin <3
  Facebook tykkääjä Minna :)

  VastaaPoista
 60. onnea blogillesi , olen aikas uusi lukijasi ja huomasin että mukavia juttuja olet kirjoitellut :) pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 61. Onnittelut "vanhalle blogille" ja kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 62. Tykkään sun blogista kovasti, tunnut jotenkin "aidolta" ihmiseltä ja sulla on mukava tyyli kirjottaa. Plussaa myös useista kosmetiikkajutuista! :)

  Kahdella arvalla mukana, seurailen Bloglovinin kautta.
  -Sara

  VastaaPoista
 63. 1 ARPA
  Kuulisin mielelläni ruusuja tahi risuja. Miksi tulette blogiini aina uudestaan ja olisiko jotain, mitä ehkä voisi parantaa?
  Olen vasta pikaisesti kerennyt blogiisi tutustua; vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta, mutta vastaan tähän nyt yleiselle tasolla; palaan blogeihin, jotka ovat persoonallisia eli se oma yksilöllisyys nousee sieltä esille. Kosmetiikka on toki rakkaus numero 1, mutta mielellään aina välillä muitakin postauksia lueskelen. :)

  2 ARPAA
  Yllä olevan mukainen kommentti ja olet Fantazyan lukija ( bloggerin, bloglovinin kautta kirjautuneena tai facebookissa tykätty). Tietysti uudet kirjautuvat lasketaan. Kerro vielä millä nimellä (varsinkin jos nimi on eri) ja mitä kautta olet seuraaja.
  Bloggerin kautta seuraan tällä nimimerkillä. :) (käyn myös klikkaamassa Facebookissa tykkää-nappia ihan kohta! :D)

  3 ARPAA
  Yllä olevat, eli kommentti ja lukija sekä jaat tämän arvonnan omassa blogissasi tai facebookissa.
  Jaan kaikki arvontapostauksesi, mutta katson kumpaa käytän blogia vai Facebookia vaiko peräti molempia. :)

  VastaaPoista
 64. 3 arpaa.hannele.karhu@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. Yksi arpa. Juttusi kiinnostavat ja mukavia aiheita.
  lumikki1@luukku.com

  VastaaPoista
 66. 2. arpaa :) Paljon onnea 5:stä vuodesta, se on pitkä aika! :) Käyn blogissasi silloin tällöin, erityisesti luen livbox-jutut :)

  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 67. Tykkään sun blogista koska se on niin monipuolinen. Myös se on niin ihanaa kun et ole tuota mobiiliversiota asetuksilla poistanut, koska se lisää tosi paljon lukumukavuutta esim kännykällä.
  Kahdella arvalla mukana. Luen blogiasi nimellä Hilma ja s-posti on hd.panula@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Kahdella mukana. En vielä osaa antaa risuja enkä ruusuja, vasta eksyin "huudeille", mutta jatkoon kyllä jää seurantaan. Eli jatkossa seuraan Bloglovinin ja Facebookin kautta uusia juttuja. Onnea tulevillekin vuosille!

  VastaaPoista
 69. Yhdellä arvalla mukana. Pidän monipuolisesta blogistasi, kivoja postauksia :)
  sinilintu_(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Minä olen uusi seuraaja, mutta olen lukenut juttujasi silloin tällöin. Erityisen kiinnostunut olen uusista kosmetiikkatuotteista ja niiden arvosteluista.
  2 arpaa.
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista