Fantazya 5-vuotta - 2. arvonta

keskiviikkona, marraskuuta 04, 2015

Hahaa, ehdimpäs vielä tämän vuorokauden puolella pistämään blogin synttäreiden kunniaksi toisen arvonnan. On meinaan ollut hoppu päivä. Arvaatteko jo mihin mun aika on tänään uponnut? No kyllä, remonttiin. Sitähän se elämä meillä tällä hetkellä aika vahvasti on. Eli sen pideimmittä puheitta pistetään nyt vain se arvonta kehiin. Eli innolla odottelen taas kommentteja :)Tänään olisi arvottavana tuotteita, joista itse pidän ihan hirmuisen paljon! Mulla on kasvojen pesu ja hoito ylipäänsä iso obsessio tämän akneihoni takia. Mun on pestävä kasvot joka päivä erittäin huolellisesti tai muuten saan herätä seuraavana aamuna inhottavaan finnisatoon. Neutrogena on yksi merkeistä, joita olen käyttänyt finniarmeijan taistoon. Olen huomannut sen olevan hommaan todella pätevä ja nyt onkin ilo arpoa samoja tuotteita teille.Arvottavana olisi siis kaksi eri kasvojen puhdistajaa, kuorinta sekä voide.


ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Arvonta on avoin kaikille!

1 ARPA
Kuulisin mielelläni miten te pesette kasvojanne. Onko jokin super suosikkimerkki, pesettekö joka ilta tunnollisesti meikit pois vai saattaako seuraavana aamuna sängystä nousta pandasilmä?

2 ARPAA
Yllä olevan mukainen kommentti ja olet Fantazyan lukija ( bloggerin, bloglovinin kautta kirjautuneena tai facebookissa tykätty). Tietysti uudet kirjautuvat lasketaan. Kerro vielä millä nimellä (varsinkin jos nimi on eri) ja mitä kautta olet seuraaja. (mikäli et halua omaa nimeäsi julki, voit laittaa sen minulle sähköpostiin)

3 ARPAA
Yllä olevat, eli kommentti ja lukija sekä jaat tämän arvonnan omassa blogissasi tai facebookissa.

KERRO KOMMENTISSA KUINKA MONELLA ARVALLA SIIS OSALLISTUT!

ARVONTA AIKA 4.11.-15.11 klo 13:00 asti

Onnea jokaiselle tasapuolisesti <3

*arvonnan sponsoroi Why Not PR

You Might Also Like

77 kommenttia

 1. Naaman pesen millä millonkin, mitään erityissuosikkeja ei ole :) Sen verran kuitenkin rutiinia on, että pyyhin suurimman osan meikeistä pois ennen pesuja Garnierin miselliliinoilla. Ja joo, joka päivä kyllä poistan meikit vaikka pää kainalossa, hyi sitä tunnetta jos nukkuu meikit naamassa. Jos oikein laiskottaa tai väsyttää, niin jätän sitten tuohon liinalla pyyhkimiseen mutta joka tapauksessa.

  Luen nimellä Ine Bloggerin kautta elikkäs siis kaksi arpaa :)

  VastaaPoista
 2. Yritän olla menemättä nukkumaan meikit kasvoilla, mutta repsahtelen välillä, pakko myöntää. Mulla on ollut viime aikoina käytössä Avene ja Babe, mutta seuraavaksi alan käyttää Sensaita. Se tuskin hintansa vuoksi jää vakikäyttöön, mutta kiva luksustella välillä. :) Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 3. Kasvot on pakko pestä aamuin illoin. Hieman noloa, mutta minä käytän aina sebamedia.. ;)
  Yhdellä arvalla mukaan, pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Osallistun arvontaan!

  Pesen mun meikit heti kun pääsen kotiin enkä ole sieltä enää mihinkään lähdössä ennen aamua. Mä olen tykästynyt kovasti Cliniquen tuotteisiin, mutta käytän myös kyseistä Neutrogenaa. Arkipäiväisessä käytössä on Cliniquelta kasvovesi, -rasva ja naamanpuhdistusaine sekä kuorinta-aine ja meikinpoistoemulsio. Löysin nämä meikinpoistoemulsiot vasta vähän aikaa sitten ja suosittelen!

  Neutrogenalta käytän Pink Grapefruit -sarjan puhdistusainetta ja kuorintavoidetta.

  Liityin myös nyt sun lukijaksi, en ollut koskaan törmännyt blogiisi (???) enkä tiedä miten se on mahdollista. Innostuin myös tilaamaan LivBoxin ;D

  Osallistun kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 5. Pesen kasvot joka ikinen ilta ja aamuisin käytän kasvovettä. Suosin luonnonkosmetiikkaa ja tällä hetkellä testissä on EkoPharman tuotteet. Kahdella arvalla mukana. :)

  kuiskauksiablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mulla on nyt garnier micellar puhdistuvesi, millä pyyhin kasvo ja silmämeikit pois iltaisin. Joskus laiskuuden yllättäessä saatan mennä meikit kasvoilla nukkumaan :P On myös lancomen vastaava jemmassa. Bloggerin kautta seuraan, kahdella arvalla mukana.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Puhdistan kasvot illalla Biothermin puhdistusmaidolla ja saman sarjan kasvovedellä. Jos puhdistan suihkussa niin silloin käytän Lumenen puhdistusvaahtoa. En ikinä mene nukkumaan meikit naamalla.
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 8. Aknea täälläkin. Käytän Dermalogican tuotteita aamuin illoin, jotka ovat osoittautuneet toimiviksi mun iholle. Tosin nyt on kokeilussa Bionin tuotteet, ja aika lupaavalta näyttää niidenkin suhteen. :)

  Kahdella arvalla mukana, Bloggerissa seurailen. piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Minulla ei ole minkään kosmetiikan suhteen erityisiä suosikkeja. Kokeilen vaikka ja mitä. Pyrin pesemään meikit aina illalla, joskus tulee tehtyä se vähän huolimattomasti. Enemmän pitäisi skarpata rasvaamisen kanssa.

  Kahdella arvalla mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 10. Vaihtelen kasvojen pesuaineita aika usein. Joka ilta pesen meikit pois, hyvin harvoin lipsun iltarutiineista. Tällä hetkellä käytössä Dermosilin kasvopesu sekä konjac-sieni.
  Seuraan bloglovinin kautta, kahdella arvalla mukana! cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Silmämeikit pesen aina silmämeikinpoistoaineella. Jos en ole meikannut, en käytä puhdistusaineitakaan vaan pesen pelkällä vedellä. Aina en jaksa/muista käyttää iholle mitään puhdistusainetta vaikka silmämeikin poistaisinkin, kerran pari viikossa käytän natuviven jonkun tyrnisarjan puhdistusvaahtoa ja silloin tällöin saman sarjan kuorintaa :) Yhdellä mukana kivassa arvonnassa!
  saya
  sayav(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 12. Mun täytyy myös pestä aamuin illoin kasvot, iho on kuin teini-ikäisellä. Kyllästyttää. Vaihtelen merkkejä, mutta nyt kaksi viimeisintä putsaria on ollut Neutrogenalta, tykästyin. Näitä pinkkejä en ole kokeillut.

  2 arpaa :) mustikkapusu@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Ihana neutrogena! Pesen tunnollisesti joka ilta kasvot ja myös aina jos menen päiväunille. Pelkään paljon ihon kärsimistä, mutta myös nautin pesemisestä todella paljon. Se on enemmän huvia kuin pakkopullaa. Käytän vaihtelevasti eri merkkejä, mutta kun budjetti sallii, on Sensai ollut lemppari. Seurailen bloglovinin kautta, 2 arpaa siis, msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kasvot pesen dermosilin puhdistusaineella ja sitten rasvaan sen jälkeen tai joskus annan vain ihon hengittää ja jätän rasvaamatta.

  2 arpaa hemantinde@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Kasvot pesen illalla puhdistusgeelillä ja kasvovedellä, aamulla kylmällä vedellä. Yhdellä arvalla mukana.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Mukana, kyllä Bakelin ja Sensain putsarit on niitä suosikkejani. Kahdella arvalla mukana.
  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. 1 arpa! :) pesen huolellisesti mutta hellävaraisilla tuotteilla iltaisin. anniiina.t@gmail.com
  Ihanan näköiset nuo purnukat Neutrogenalta ! :)

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukana! Kiva arvonta :) pesen joka ilta kasvot enkä mene ikinä nukkumaan meikit kasvoilla. Tuotteet vaihtelevat, tällä hetkellä käytän mm. Lumenea ja Laveraa :)

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukana, seuraan bloggerin kautta. Putsaan kasvot tunnollisesti. Iltaisin kaksivaiheisesti ja aamuisin pyyhkäisen ihon misellivedellä :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Pesen nukkumaan mennessä kasvot tällä hetkellä joskus Livboxista tulleella Neutrogena puhdistusvaahdolla, saatan laittaa kasvovettä ja jotain voidetta. Joskus olen yövuoron jälkeen niin laiska, että pesen vaan misellivedellä. Nuo purnukat on ihanan värisiä <3 Kolmella arvalla mukana, seuraan Facebookissa (Cindy Kannela) ja jaan.
  Kintsu

  VastaaPoista
 21. FB-seuraaja.Kolme arpaa!Käytän kasvojen pesuun päivittäin puhdistusgeeliä. sannikas15@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla osallistun jännittämän. Pesen nassun iltaisin vaikka en olisikaan meikannut. Mitään supersuosikkia ei ole, testailen mielelläni uusia juttuja, mutta Lushin Movis-kasvosaippuaan olen pihkaantunut aika lujasti. Yövoidettakin tulee käytettyä ja silmänympäryksille oma voiteensa aina silloin kun muistan.... Aamulla riittää misellivedellä pyyhkintä ennen meikkiä tai meikittöminkin päivinä tulee kyllä huuhtaistua unihiekat pois. Eli melko säännöllinen pesurutiini löytyy täältä puolen ruutua. :)

  Niin ja ihan Bloggerin kautta vakoilen... :D

  Terkuin,
  Sonja / meikkimonsteri @ gmail.com

  VastaaPoista
 23. Pesen kasvot huolellisesti aamuin illoin, iho tykkää todella huonoa jos meen meikit naamassa nukkumaan :s Hullareilta ostin Biothermin kasvomaitoa ja pomppas kyllä suoraan lempparituotteeksi. Nuita Neutrogenan tuotteita oon pyöritellyt kaupassa useaan otteeseen mutta vielä en ole saanut ostettua niitä. Bloglovinin kautta seuraan eli kahdella arvalla ollaan mukana! 😊sari.holapp@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Pesen aina kasvot illalla, pyyhin kasvovedellä ja rasvaan :)
  Blogger-lukija
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 25. kaksi arpaa!!

  Yleensä pyrin olemaan huolellinen kasvojen pesun suhteen. Käytössä neutrogenan puhdistusvaahto. JOskus pitkän illan jälkeen saatta meikit unohtua naamalle....huups :D

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. En mene koskaan nukkumaan meikit kasvoillani ja pääsääntöisesti käytän pesuun puhdasta vettä. Kuorin myös kasvojeni ihoa säännöllisesti ja käytän yövoidetta.
  Fb-lukijana kahdella mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Oi, nää on niin munkin suosikkeja! Meikkaan aika harvoin, eli normipäivinä pesen kasvot ihan vain iltaisin himalajan suolasaippualla ja rasvaan tuolla ihanalla pinkillä Neutrogenalla, aamuisin vesipesu ja sama voide. Meikkipäivinä sitten puhdistan iltaisin kasvot tuolla pumppupulloputsarilla. :) Kahdella arvalla mukana.
  jippurajr(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Pesen aivan joka ilta meikit pois, vaikka olisin kuinka väsynyt. Tällä hetkellä käytän Lumenen silmämeikin poistoainetta ja Avonin kasvojen puhdistusvaahtoa, mutta nämä vaihtelevat tosi paljon ja paremman puutteessa käy ihan suihkusaippuakin. En kärsi kasvojen ihon ongelmista, niin voi aika huoletta pestä millä vain. Bloggerin kautta luen. :) Kaksi arpaa mulle. emmi.kivikoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Dermosilin tuotteita käytän ja kyllä välillä pandasilmiäkin löytyy ;)
  Yhdellä mukaan.
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 30. Pesen nykyään päivittäin meikit ja mun lemppari on se lumenen geelimeikin pesu aine. Ennen oli laiska enkä ikinä pessyt meikkejä :p Mukana kahdella arvalla :>

  VastaaPoista
 31. Tykkään pestä kasvot vaahto- tai geeliputsarilla (merkillä ei väliä) ja silloin tällöin vielä kasvovesi päälle, eikä ikinä meikit naamassa nukkumaan.
  Kahdella arvalla mukana; Blogger; Riitta T.
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 32. HennaH
  Yksi arpa minulle, käytän useita eri tuotteita mitä sattuu nyt aina mieleen tulemaan kaupassa kun valitsen, aamuin illoin puhdistan kasvot huolella.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 33. Meikkiä käytän tosi harvoin. Puhdistan kasvoni milloin milläkin, rasvaus on tärkeä. Yksi arpa.
  ~elle~

  VastaaPoista
 34. 2 arpaa, seurailen Bloglovinin kautta nimellä Taika. Itse pesen tunnollisesti pois kyllä, mutta aina ei rasvata jaksa sen jälkeen. Pesen vähän sillä mitä nyt milläkin hetkellä sattuu olemaan testissä mutta viimeisin mistä olen kovasti tykännyt oli myöskin Neutrogenaa :-)

  taika.sariola (at) gmail.com

  VastaaPoista
 35. Erisan hoitava puhdistusgeeli on luottotuote! Suosittelen. :) Pesen aina illalla jos olen meikannut.

  Blogger-lukija ja kahdella arvalla mukana. :)
  leevilotta at luukku.com

  VastaaPoista
 36. Kahdella arvalla mukaan. Tunnollisesti pesen joka ikinen ilta meikit pois. Täytyy tunnustaa etten muistakaan milloin olisi niin käynyt, että olisin mennyt meikit naamalla nukkumaan... Ehkä joskus vuosia sitten baarista tullessa ja silloin on kyllä aamulla ollut melkoinen ilmestys :D
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 37. kahdella arvalla mukana.
  pandana heräillään yleensä.meikkailen kyllä harvoin.
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 38. Yhdellä arvalla mukana :) Poistan iltaisin silmämeikin Lancomen meikinpoistoaineella ja tämän jälkeen pesen kasvot puhdistusmaidolla. Käytän vielä tämän lisäksi kasvovettä. Aamuisin meikinpoistoaine jää toki väliin, kun meikit naamalla en enää nukkumaan mene... -Sari P- (kissankarva85(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 39. Pesen meikit pois aina ennen nukkumaanmenoa tai joskus jopa suoraan koulusta kotiin tullessa, koska mun naamaan tulee niin helposti finnejä. Myös stressi aiheuttaa niitä, enkä kaipaa siis niitä lisää vain siksi etten jaksaisi pestä naamaa. Aamuisinkin putsaan naaman ennen kuin laitan siihen kasvovoidetta ja meikkiä.

  Tällä hetkellä käytän Oriflamen Optimals-sarjan tuotteita (puhdistusgeeliä ja kasvovettä), niitä jotka on rasvoittuvalle iholle tarkoitettuja. Kuorintana mulla on Oriflamen Pure Skin Deep Action -kuoriva kasvopesu, mutta en ole kerennyt vielä kokeilla sitä kun pari kertaa, joten en ole vielä muodostanut siitä mielipidettä. :D Olen kokeillut läpi vähän kaikenlaisia puhdistusaineita, enkä ole vielä törmännyt mihinkään mikä olisi jotenkin parempi kuin muut, kaikki toimivat jotenkin (paitsi yksi Lumenen joka aiheutti minulle allergisen reaktion). Tämän arvonnan tuotteistakin olen osaa kokeillut ja tykkäsin kyllä, siksi tähän nyt osallistun. :)

  Olipa pitkä sepostus. :D Kahdella arvalla kuitenkin osallistun ja luen bloggerin kautta nimellä Sonja.

  sonyhilu@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Joskus muinoin kun yöelämässä on tullut käytyä niin silloin saattoi joskus käydä meikit naamassa nukkumaan, mutta en edes muista koska viimeksi.. nykyään joskus jos ei ole ollut meikkiä saatan laiskana putsata vaan misellivedellä nassun, mutta yleensä kyllä ihan pesen. Biotherm on suosikkimerkki mutta nyt on tullut käytettyä kaikkea muutakin, kun niitä on livboxin mukana kertynyt...
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 41. Lumenen tuotteilla pesen, joskus laiskottelen ja pesen pelkällä vedellä. Mutta silloin kyllä aamulla odottaa mustankirjavat silmänaluset kyllä. Mukaan kahdella arvalla, seuraan bloglovinin kautta.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Kasvojen pesu on vähän päivästä kiinni, jää joskus pesemättä

  Bloggerlukijana kahdella mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 43. Pesen kasvot yleensä aamuin illoin, aina ennen meikkiä ja meikit iltaisin pois. Tällä hetkellä aika luottotuotteita nuo luonnonkosmetiikat. En iki maailmassa nukkuisi meikit kasvoilla!
  Kahdella arvalla osallistun, lukijana bloggerin kautta nimellä HANKASAINA.
  hankasaina@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Pesen kasvot iltaisin suolasaippualla/pesuvaahdolla/geelillä/voiteella... vähän fiiliksen mukaan valitsen tuotteen. Aamuisin käytän yleensä puhdistuspyyhkeitä, koska olen laiska ja haluan suoriutua pesusta mahdollisimman nopeasti. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 45. Meikit pesen aina Aqualan L -voiteella, jonka jälkeen pesen kasvot vielä joko syväpuhdistavalla tai kuorivalla pesugeelillä.
  Kahdella arvalla mukana, nimi s-postissa :) --maisa

  VastaaPoista
 46. Kasvot pesen joka ilta, tällä hetkellä käytössäni on Lieracin puhdistusgeeli, joka on ehkä paras, jota olen kokeillut. Meikit naamalla en koskaan mene nukkumaan.
  Kolmella arvalla mukana, Bloggerin kautta luen nimimerkillä Netteriina, ja Facebookissa tykkäys ja jako nimelläni Elise Ha...
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Yhdellä arvalla mukaan. Pesen silloin kun olen meikannut aina, muuten epäsäännöllisesti. Lumenen puhdistustuotteita yleensä käytän.
  millal@luukku.com

  VastaaPoista
 48. Pesen joka ilta kasvot, myös silloin kun en ole meikannut. Lempituotteeni on Dermosilin puhdistusvaahto. Muutaman päivän olen kokeillut myös Nivean Micellar-vettä, mutta en ole yhtä vakuuttunut. Mukaaan kolmella arvalla. Seuraan ja jaoin fb:ssä, nimellä Suvi K.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 49. Iltaisin pesen lumenen tuotteilla mikäli olen meikannut. Pakko tunnustaa, että olen kyllä äärettömän laiska naaman pesijä ja joskus sukellan peiton alle meikkeineen päivineen, hyiiii ko hävettää sanoa ääneen!!!! :D :D Yhdellä mukana. jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 50. Pesen kasvot aamuin illoin geeliputsarilla, nyt olen myös opetellut käyttämään kasvovettä. Tosin esim.viikonloppuna kun en meikkaa en myöskään pese kasvoja muuta kuin vedellä suihkun yhteydessä. Kuorin pari kertaa viikossa. Seuraan FB:n kautta eli kahdella arvalla mukana. marika.tuovinen[at]gmail.com

  VastaaPoista
 51. Tällä hetkellä olen käyttänyt puhdistusvaahtoja ihon puhdistukseen. Nyt on testissä Dermoshopin herkän ihon versio ja puhdasta näyttää tulevan :) Pesen kasvot aina aamuin illoin.
  Olen mukana kahdella arvalla, luen bloglovinin kautta nimellä haaruhainen.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Välillä olen pikkaisen laiska :) ja ihan vesipesu riittää vaikkei aina riittäisikään!! 2 mukana... bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Itse pesen Acon puhdistusvaahdolla ja sitten vielä pyyhin kasvot misellivedellä :)
  2 arvalla mukana, Bloggerin kautta lukijana. :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Puhdistusvaahdot ovat suosikkejani (merkit vaihtuvat vähän väliä).

  Mukana kahdella arvalla ja lukijana bloggerin kautta.

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 55. Käyn joka ilta suihkussa, ja pesen kasvoni siellä jollakin kasvojenpesuaineella. Aamuisin pesen vedellä ja käytän lisäksi kasvovettä. Merkit vaihtelevat, esim. Acoa ostan melko usein. Samoin ihan perus Lumenea.

  Kahdella arvalla mukaan! hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Pesen joka ilta meikit joko misellivedellä tai puhdistusvaahdolla. Sen jälkeen rasvaan ihon. Vaihtelen merkkejä aika paljon. :D

  Yhdellä arvalla mukana!
  emmih96@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Kolmella mukana, FB jaettu :) Pesen joka ilta, nyt käytössä Foreverin kasvonpesuaine. -Heidi (Mäki)

  VastaaPoista
 58. Pesen kasvot aamuin illoin Sensain kasvojenpesuaineella :) Bloggerlukijana (tällä nimimerkillä) kahdella arvalla mukaan!
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 59. En juurikaan käytä värikosmetiikkaa ja varmaan sen takia en ole kovin tunnollinen kasvojen pesijä, koska ei ole meikkiä, joka pitäisi saada pestyä pois. Totta kai pesen kasvot päivittäin vedellä, mutta tarkoitan nyt kasvopesuaineella pesemistä. Mutta silloin kun pesen kasvot vettä tujummalla aineella, niin yleensä illalla käytän geeliputsaria ja sitten aamulla pyyhkäisen naaman misellivedellä. Minulla ei ole oikein mitään suosikkimerkkiä vaan käytän milloin mitäkin.

  Olen Blogger-lukija nimimerkillä Marikki. Osallistun kahdella arvalla.

  pokkaritaivas (a) gmail.com

  VastaaPoista
 60. Tutustuin itse ihan vasta neutrogenaan ja juuri nyt käytössä oleva(kohta lopussa) puhdistustuote on tuollakin setissä oleva puhdistusvoide ja olen tykännyt hurjasti! Se siis lemppareihin. Mulla on kasvojen kanssa sama tilanne kuin sinulla eli kasvot on pestävä joka päivä muuten tulee kipeitä paukaumia...Joskus kyllä laiskottaa,mutta siitä saa seuraavina päivinä kärsiä.:/ Kuorin myös ihoani ja käytän naamiota viikottain. :)

  Luen bloggerin kautta nimimerkillä riikkaamalia ja kahdella arvalla mukana.

  Redandblack113@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Pesen kasvot usein iltaisin juuri noilla Neutrogenan tuotteilla, pinkit on vielä kokeilematta :) Aamuisin sipaiset kasvot usein michelin vedellä. Ja täytyy myöntää että silloin tällöin kasvojen pesu jää illalla väliin, koska uni on vienyt voiton.
  Kahdella arvalla mukana, Facebook tykkääjä Minna :)

  VastaaPoista
 62. kyllä vaan puhdistan ja käytän kasvovettä Nivean tuotteet käytössä tällä hetkellä , kaksi arpaa :) pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 63. Puhdistan kasvot joka ilta puhdistusvoiteella ja kasvovedellä, en ole vielä löytänyt täydellisiä tuotteita joten vaihtelen koko ajan :D Aamulla sitten vielä pyyhin Garnierin misellivedellä.

  Kahdella arvalla mukana, seurailen Bloglovinin kautta.
  -Sara

  VastaaPoista
 64. 1 ARPA
  Kuulisin mielelläni miten te pesette kasvojanne. Onko jokin super suosikkimerkki, pesettekö joka ilta tunnollisesti meikit pois vai saattaako seuraavana aamuna sängystä nousta pandasilmä?
  Pesen aina kasvot iltaisin, nykyisin suosin kaksoispuhdistusta (vai pitäisikö sanoa kolmoispuhdistusta, koska perään käytän vielä miselliveden + silmämeikin poistan omalla poistotuotteella :D) Tykkään vaihtelusta, joten harvemmin jämähdän yhteen ja ainoaan, mutta yksi merkki mikä juurikin kaksoispuhdistukseen itseni on aikanaan opettanut ja jonka tuotteet ovat ihan super on Sensai <3

  2 ARPAA
  Yllä olevan mukainen kommentti ja olet Fantazyan lukija ( bloggerin, bloglovinin kautta kirjautuneena tai facebookissa tykätty). Tietysti uudet kirjautuvat lasketaan. Kerro vielä millä nimellä (varsinkin jos nimi on eri) ja mitä kautta olet seuraaja. (mikäli et halua omaa nimeäsi julki, voit laittaa sen minulle sähköpostiin)
  Bloggerin kautta seuraan (ja kävin myös Facebookissa klikkaamassa tykkäyksen :)), nimimerkki on tämä mikä tässäkin (Facebookissa toki etunimen perässä sukunimi blogin nimen sijasta :D)

  3 ARPAA
  Yllä olevat, eli kommentti ja lukija sekä jaat tämän arvonnan omassa blogissasi tai facebookissa.
  Kuten aiemmassakin; jään tämän vähintääkin toisessa, jos en peräti kummassakin. :)

  Kolmella arvalla mukana. :)

  VastaaPoista
 65. Harvoin tulee meikattua ja silloin kun meikkaan tulee yleensä herätty seuraavana aamuna meikit naamalla :) Kasvoja pesen säännöllisesti, vältän kuitenkin saippuan käyttöä, koska minulla on kuiva iho muutenkin. Vesipesu riittää hyvin arkena :)

  anu.jaakonsaari@gmail.com

  VastaaPoista
 66. 3 arpaa.hannele.karhu@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Yksi arpa. Silloin kun meikkaan niin pesen kyllä aina iltaisin meikit pois.
  lumikki1@luukku.com

  VastaaPoista
 68. 2. arpaa. Joskus jos olen laiskalla tuulella, saatan vaan suihkussa pestä vedellä meikit, mutta normaalisti käytän ACO:n silmämeikinpuhdistusainetta. Tosi hyvää! :)

  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 69. Pesen kasvoni iltaisin ennen suihkussakäyntiä Lumene Menin puhdistusgeelillä.

  Olen Blogger-lukija nimimerkillä Lynx Poing. Osallistun kahdella arvalla.

  huuhkajarocks (a) gmail.com

  VastaaPoista
 70. Ahh! Neutrogenan pink grapefruit naamanpesugeeli on mun ihan lemppari. Käytän sitä aina suihkussa ja jos meikit ei ole suihkun aikana lähtenyt niin sitten vielä otan ne pois Garnierin misellivedellä jota kaytän myös kasvovetenä. Ja oon kyllä aina tosi tunnollisesti oon meikit putsaillu kun jotenkin tuntuu tosi ällöttävältä mennä niiden kanssa nukkumaan. :D
  Kahdella arvalla mukana. Luen blogiasi nimellä Hilma ja s-posti on: hd.panula@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Kasvot pesen päivittäin joko puhdistusmaidolla tai -geelillä. Nykyisin olen kyllä ottanut tavaksi puhdistaa päivän meikit kotiin tultua misellivedellä. Aamut lähtee käyntiin kasvoveden avulla.
  Seuraan Bloglovinin ja Facebookin kautta.

  VastaaPoista
 72. Pesen meikit huolellisesti pois joka ilta. Tykkään eniten puhdistusvaahdoista, tällä hetkellä käytössä Lumene Labin vaahto. Aamulla usein riittää pelkkä kasvovesi freesaamiseen.
  Yhdellä arvalla mukana. sinilintu_(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Joskus näytän pandakarhulta, mutta yleensä pyrin siihen että jos olen meikkiä jaksanut laittaa niin täytyy se jaksaa myös pestä pois. Ei ole erityisemmin mitään lempparituotteita, mutta lumenen silmämeikinpoistoaine on hyvää :)

  VastaaPoista
 74. Unohdin sähköpostiosoitteen eli hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 75. Kasvot tulee pestyä aamuin illoin vaihtelevilla tuotteilla. Neutrogenat vielä testaamatta kokonaan.
  -katja90

  VastaaPoista
 76. Pesen aika usein jojobaöljyllä. Uskon, että meikkaisin useammin, ellei peseminen olisi niin vaikeeta :) En halua meikillä mennä nukkumaan!

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 77. AI niin ja kahdella arvalla mukana :)

  jolanninan@gmail.com

  VastaaPoista