Lumene True Passion Lip Color - huulipunat

tiistaina, marraskuuta 17, 2015

Kesäisin mä tykkään käyttää oikeastaan aina huulikiiltoja tai kovin kevyitä punia. Mukavan rusketuksen saatua saatan räväyttää muutamia kertoja oikein räväkän kirkkaalla huulipunalla. Huulipunahimo mulle kuitenkin iskee aina syksyn saavuttua ihan mielettömän kovana. Tummat sävyt ja ylipäänsä punatut huulet saavat kalvakoituvan ihon näyttämään hitsin paljon paremmalta. Mä kun yleensä muutun oikein kalman valkeaksi. Jotain väriä siis tähänkin lakanaan on saatava. Joskus mä häpeilin huuliani todella kovasti, onneksi alan olla niiden kanssa sinut. Olen tästä muistaakseni ennenkin kirjoitellut jo tänne, mutta siis mainittakoon sen verran, että mua on haukuttu niiden takia. Olen kuullut niistä, että ne ovat liian isot. Kouluaikoina siis. En enää näin vanhemmalla iällä. Ne lapsena kuullut jutut vain ovat syöpyneet syvälle päähän. Se mikä mua enemmän näin vanhemmalla iällä on häirinnyt ja saanut tuntemaan epävarmuutta, on mun huulien epäsymmetrisyys. Tosin, kun mä puhunkin, niin mun suu liikkuu epäsymmetrisesti enemmän toiselle puolelle. Huulipunien esittely on siis joka kerta itselleni hieman vaikeaa, mutta siitä jo ainakin todistettavasti kerran selvinnyt kohtuu kunnialla läpi, niin esittelenpä teille seuraavankin setin aivan mielettömän ihania punia.


Sain Lumenelta testattavaksi ihanaiset uutuudet, True Passion Lip Color-huulipunat. Sain ensikosketuksen näihin I Love Me-messuilla työskennellessäni, kun Lumenelta oli meikkaaja Livboxin pisteellä. Upea, ihana Tintti teki minulle tummimmalla sävyllä huulimeikin ja olin välittömästi myyty. Tiesin, että mun on saatava kokeilla kaikkia!


Lumenen huulipunat tulevat näteissä putkiloissa. Kuinka helppoa näistä onkaan valita oikea sävy, jota minäkin päivänä tahdot käyttää. Punien sävyt näkyvät siis suoraan putkilossa, mikä on siis vain hyvä juttu! Kirkas peilipintainen korkki tuo tuotteeseen ylellisyyttä.


Punissa on erittävän hyvä terävä ja tasainen kärki. Niillä on helppo muotoilla puna sopivasti huulille. Nämä ovat äärimmäisen pigmenttisiä sekä kestäviä huulilla. Itse olen käyttänyt tumminta sävyä nyt ihan nonstoppina ja voi kertoa, että kestävyys siinä on ihan huippuluokkaa. Huoletta voi juoda ja syödäkin vähän. Mikäli tuo kuitenkin kuluu pois päivän aikana, on pohjasta esiin rullattavaa punaa äärimmäisen helppo lisätä.

Ja nyt sit siihen osioon, joka mua jännittää eniten. Tässä siis swatchin kaikista sävyistä ja kaikkien nimet alla. Nämä kuvat ovat nyt vaaleimmasta tumminpaan, eli ei numerojärjestyksessä kuten tuossa yllä on.

1 Natural Light - Valon Liekki

4 Charming Breeze - Lumoava tuulenvire

3 Rosy Evening - Ruusuinen ilta

5 Exquisite Touch - Ylellinen tunne

6 Breathtaking Beauty- Häikäisevä kauneus

2 Beautiful Shadows - Varjojen tanssi


Ihan mielettömän pigmenttisiä ja todellakin helppo levittää. Kivasti sävyjä mistä valita ja ihan täydellinen nude sekä tumma puna. Nämä nousivat nyt kertaheitolla mun suosikeiksini kaikilta osin. Helppokäyttöisyys ja kestävyys on ihan huippuja, joten putkilot kulkevat mun mukana vaikka missä menossa.


Tässä vielä kaikki punat ja alimmista punaisista näkee sävyeron paremmin. 5 on lämmin punainen ja 6 kylmä. Ihan huippua, että punainenkin tulee molemmissa sävyissä.

Onko nämä punat teille jo tuttuja?

*tuotteet saatu testattavaksi

You Might Also Like

22 kommenttia

  1. Nää on kyllä hieno uusi tuote Lumenelta! :) Sellainen, joka iskee meihin meikkihöperöihin ja tavallisiin kuluttajiin yhtä lailla. Ja näissä ei tainnut olla mitään tuoksuakaan...? :) Kun muissa Lumenen punissa yleensä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ei tainnut olla tuoksua, kun ei tuu nyt ainakaan mieleen mitään :D Nää on kyllä niin ihania ja huipputuote :)

      Poista
  2. Vau, näyttää ihan mahtavilta! :)

    VastaaPoista
  3. Ei ole tuttuja, mutta olen aina tykännyt Lumenen kiilloista. Kauniit sävyt ja sun huulet on tosi kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen ♥ Lumenella on kyllä tosi kivoja huulituotteita ollut aina :)

      Poista
  4. Ylellinen tunne näyttää ihanalta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylellinen tunne on kyllä kaunis lämmin punainen :)

      Poista
  5. Todella kauniita! Toi kommentti "liian isot huulet" on kyllä kateellisten panettelua ;) Olisivat itse halunneet samanlaiset! Plus että harvemmin huuletkaan on täysin symmetriset et se on kyl ihan normaalia jos on pientä eroa :) En kyllä ite huomaa mitään vikaa, kauniilta vaan näyttää.

    Terkuin Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanainen, kiitos ihanasta kommentistasi ♥
      Ja joo, nää on kyllä niin kauniita :)

      Poista
  6. Ihanan näköisiä ja kiva myös että pysyvät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pysyvyys on itselleni yksi tärkein kriteeri aina ja näissä toimii :)

      Poista
  7. Pakko oli itsellekin yksi sävy tuolta (alkuun) hankkia ja sävyksi valikoitui Lumoava tuulenvire (postauksen aiheesta tänään itseasiassa tein: http://blingershimmer.blogspot.fi/2015/11/lumene-true-passion-i-love-makeup-lip.html)- aivan ihanat punat kyseessä ja nyt muutkin sävyt kovasti alkavat himottaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan suosittelen muitakin. Tiedätkin jo yhden perusteella miten ihania ovat, joten muitakin vain hankkimaan ;)

      Poista
  8. Kestävyyden takia haluaisin kokeilla jotain sävyä, toivottavasti yksi puna tulisi vaikka Livboxin mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tää olis kyllä oikeasti tosi kiva löytö Livboxista! :)

      Poista
  9. Mulla odottaa kuusikko testiä, ja nyt pitää korkata ainakin nude ja toi tummin sun suosituksen perusteella! Ja hei, sun huulet on eri pop, ja kaikilla ne on eriparia, mullakin. Ei paljon oo menoa haitannut... ;D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, onneks ei erpar huulet tätä puhetta estä ;D No, mitä itse olit mieltä punista? :)

      Poista
  10. Aiiiika ihania värejä niin ihanat kuvat! ❤️ Mun täytyykin hakea testiin tuo Charming Breeze, aivan ihana!

    VastaaPoista