Seuraneidin virka

perjantaina, marraskuuta 27, 2015

Wuhuu! Tulihan se viikonloppu taas sieltä. Ja tuntuu, että jälleen tulee todellakin tarpeeseen. Kärsiikö kukaan muu nyt ihan jäätävän kovasta väsymyksesta kuin minä? Mä voisin oikeasti nukkua ihan koko ajan. Aamulla herätessä - väsyttää, päivällä töissä - väsyttää, illalla kotona - väsyttää. Koko ajan väsyttäis. Ja musta tuntuu, että voisin nukahtaa ihan mihin vain ja ihan mihin asentoon vain. Musta vahvasti tuntuu, että tällä kelillä on jotain vaikutusta tähän olotilaan. Tai ainakin toivon niin, ettei tää väsymys nyt johdu mistään muusta. Mutta nyt tämä viikonloppu olisi tarkoitus ottaa iisisti. Meillä olisi tarkoitus huomenna käydä vähän kaupoilla ja sit lähdetään rentoutumaan oikein kunnolla. Muistatteko mitä viime vuoden jouluna sain Niksulta lahjaksi? No ette varmaan, joten mä muistutan ihan pikkasen. Lahjakortti, lahjakortti Flamingo Spahan. Ja kyllä, se on edelleen käyttämättä ja vuoden käyttöraja on menossa ihan näillä näppäimillä umpeen. Tota joo... onko meillä ollut kiire vai mitä ihmettä? Eipä mennyt sit yhtään viime tinkaan. Tosin, nyt tää rentoutuminen siellä tulee todella tarpeeseen. Odotan huomista päivää todella innolla ja aion karistella stressiäni altaissa lillutellessä ja löylyjen lämmössä. Siis ainakin yritän.


Arvatkaapas missä mä tällä hetkellä teille bloggaan? No meidän autotallissa :D Niksu tulitekemään vähän autohommia ja pyysi seuraksi. On kuulemma niin tylsää aina yksinään, kun ei ole ketään kelle höpöttää, joten mehän sitten Taren kanssa napattiin viltti, kone sekä juotavaa mukaan ja lähdettiin toimittaman seuraneidin virkaa. Vähän täällä on vilpoista, mutta muuten oltavat on aika ruhtiaalliset. On kuulkaas pehmeä sohva missä istua ja hyvää musiikkiakin vielä. Ei parane valittaa. Ainut mitä kaipaan, on lämmin teekuppi. En vain jaksa vaivautua sisälle hakemaan :D Erilaiskaa porukkaa ;)Tarekin viihtyy niin hyvin. Kyhjöttää tässä mun kyljessä viltin alla. Täällä miesjuttujen keskellä. No ei, mäkin olen näistä semisti kiinnostunut. Kyllähän mä olen teille siitä kertonut. Vanha poikatyttö, joten autojutut oikeasti kiinnostaa. Mun mielestä on ihan mielenkiintoista tietää, miten auto toimii ja mitä mikäkin juttu tekee ja miksi. En usko, että mulla menisi sormi ihan heti suuhun, jos keskusteltaisiin moottorin toiminnasta tai jos autoa pitäisi alkaa jotenkin korjaamaan. Niin paljon on jo tullut nähtyä ja autettua. Entiseen autooni osaisin vaihtaa jarrupalat -levyineen, osaisin tehdä öljynvaihdon ja renkaiden vaihdosta nyt puhumattakaan. Nyt meillä on sen verran hifimmät autot, että ei ihan tuosta noin mennäkään vaihtamaan osia ilman tietokoneen apua. Olen siis suosiolla jättänyt Niksulle ne hommat ja itse hyvin tyytyväisenä hoidan vain tätä seuraneidin virkaa.


En olekaan muistanut näyttää teille uusinta moottoriajoneuvoamme. Niksu sitten meni ja osti meille mönkijän :D On muuten hitsin hauska peli! Olen siis uskaltautunut itsekin jo kokeilemaan, tosin mulla on vielä vähän hakemista sen ajamisessa. Ei ole meinaan ihan helppo homma säädellä kaasua pelkällä peukalolla. Niksu on vaan tykkää harrastaa näitä moottorivehkeitä, joten jos täällä olisi paljon lunta, uskoisin meillä olevan moottorikelkankin. Ehkä toistaiseksi nämä vempeleet riittää. Ehkä. :D


Niksu oli puhunut jo kauan ennen kuin olimme edes etsimässä omakotitaloa, että hänen haaveenaan olisi iso autotalli, johon saisi levittää kaikki tarpeelliset niin kuin tahtoo ja saisi sinne oman miesnurkkauksen ja sohvan. Sohva oli tosi tärkeä juttu. Ja mikä tuuri meillä kävi! Tässä meidän kylillä eräs muuttoa tehnyt perhe halusi luopua vanhasta nahkasohvastaan, kun oli jo sen verran kulunut etteivät tahtoneet sitä enää uuteen kotiinsa. Antoivat kahden hengen makuuasentoon säädettävän sohvan sitten ihan ilmaiseksi pois. On muuten nahkasohva hyvä täällä autotallissa. Ei haittaa, vaikka pöksyissä olisi vähän likaa, kun ei jää pahemmin nahkaan kiinni. Täällä se Niksu sitten viettää onnellisena aikaansa, omassa miesviidakossa ;)


Ja kyllä seuraneitikin aina silloin tällöin voi tulla vierailulle ;) Onhan tää ihan viihtyisä paikka hengailla.
Hei mahtavaa alkanutta viikonloppua! Mäkin kyllä varmasti kömmin kohta sisälle nukkumaan ;)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Joo väsymystä on pahasti liikkeellä täälläkin, keli se se on...
    Ihanaa seuraneidin elämää, ja hei tosi kivaa Flamingo päivää teille mussukoille <3

    VastaaPoista
  2. Hyvää viikonloppua! Heitin sulle blogissani haasteen! :)

    VastaaPoista