Livbox - lokakuu 2015 arvostelu

torstaina, marraskuuta 19, 2015

Mä oon taas niin myöhässä näiden Livbox postausten kanssa. Marraskuun boxi on jo kuvattu ja odottaa luonnoksissa julkaisua, mutta tämä lokakuun boxin arvostelu on jäänyt tekemättä. Ja jos nyt totta puhutaan, tämä lokakuun boxi ei lopulta herättänytkään oikeastaan niin suuria tunteita, että olisin siitä halunnut enää toiste kirjoittaa. Mutta tapoihini se kuitenkin kuuluu, joten otetaas pikainen katsaus vielä tuotteisiin. Ja siis todellakin pikainen.


Skin Gain kollageenijuoma, edelleen testaamatta. En jotenkin ole innostunut siitä yhtään. Se on ollut mun vitamiinikaapisaa ja joka päivä sen siinä näen, mutta enpä vain ole innostunut testaamaan.

L´occitane Almond Shower oil  on huipputuote ja se multa täysikokoisena siis löytyykin jo. On ollut käytössä jo pitkään ja voin testauksen syvällä rintaäänellä kertoa, että tää on boxin toinen huipputuote.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure kosteuttava muotoiluvoide ja Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze CC lämpösuoja on molemmat testattu kertaalleen, mutta mjeh, nyt ei kumpikaan innostanut sen enempää. En huomannut niiden tekevän mitään todella mahtavaa hiuksilleni. Mutta joo, yksi testikerta harvemmin kertookaan mitään. Nyt ei vain innostanut. Voisin kyllä myös vähän syyttää tätä pimeyttä. Tuntuu, että sekin on vienyt musta vähän testausintoa.

Lumene Nude Perfection Glow heleyttävä meikkivoide on niin kevyt, että en nyt päässyt ihan sinuiksi sen kanssa. Mun tämän hetken lempimeikkivoiteet on kyllä myös Lumenen tekemiä, mutta tämän kanssa en tullut toimeen. Liian ohutta ja sellaista rasvaisen kosteuttavaa. Ehkä kuivakammalla ja parempi kuntoisella iholla kuin itselläni toimii hyvin.

Pepsodent White now gold hammastahna on sinistä, vahvasti sinistä. Ihan kiva hammastahna noin muuten, mutta miten ärsyttävästi tuo sinisyys tarraakaan meidän lavuaariin! Sitä saa olla hinkkaamassa vähän väliä puhtaammaksi. Ja kyllä, hampaat näyttää hetken aikaa vaaleammilta tuon vahvan sinisyyden takia, mutta en koe tämän valkaisevan hampaita muuten.

Sitten se boxin ehdottomasti paras tuote! Laiskan rasvaajan huippuapu number two on löytynyt! Siinä missä suihkussa käytettävät suihkuvoiteet ovat ihan ykköstuotteita, on tämä Vaseline Essential Healing spray supernopean levityksensä ja imeytyvyytensä takia ihan huipputuote! Sen kun suihkutat menemään, pikainen levitys ja tadaa, olet rasvattu. Ihan parasta! Toki kuivakammalle iholle tämä yksinään ei riitä, on kuitenkin sen verran kevyt voide.


Vielä pitkän tilaajan etuna tullut bellápierre shimmer-puuteri. Ihastuttava shampanjansävy ja aika isoakin glitteriä löytyy joukosta. Olen tätä testannut, mutta kunnolla ei ole ollut vielä käytössä.


Mutta mitä mieltä te lopulta olitte lokakuun boxista? Mikä oli teidän mielestä paras tuote? Ilalla pistän kyllä sen marraskuunboxin julki. Ennättää tulla uusi boxi ennen vanhan esittelyä :D

You Might Also Like

0 kommenttia