Liikunnat vko 44

maanantaina, marraskuuta 02, 2015

Mun pitäisi niin jo olla nukkumassa, mutta tässä sitä ollaan. Bloggailemassa. Elämä tuntuu olevan tällä hetkellä aivan liian hektistä ja kiireistä. En oikeastaan edes tiedä mistä tämä kiire kumpuaa. Nyt ehdin ensimmäistä kertaa tänäänkin istumaan aloilleni ja hengähtämään. Tänne kirjoittaminen antaa hetken rentoutumiselle, vaikka itse koneella olo ei teekään hyvää. Kiirettä on siis pidellyt ja tällä samalla meiningillä mennään tämäkin viikko.


Olen muuten miettinyt sitä, miten moni ehtii nukkumaan joka yö sen seitsemän-kahdeksan tuntia. Mä saan keskimäärin sen kuusi, vähän alle. Tiedän kyllä, ettei se ole tarpeeksi, mutta kun ei vaan ehdi. Ainakaan tällä hetkellä. Ajattelin pahimman kiireen helpotuttua alkaa opettelemaan menemään aiemmin nukkumaan. Josko saisin edes tunnin lisää unta joka yölle.Viime viikolla tuli miesten Livbox. Kävin nappaamassa Niksulle ostamani boxin smartpost-laatikosta ja näky oli kurja. Boxin pohjasta näki, että sisältö ei olisi kunnossa. Kotona harmiteltiin sitten yhdessä boxin avattuamme. Saippuaputelin korkki oli ihmeellisesti räjähtänyt auki ja sotkenut koko sisällön. Boxi tuoksui kyllä erittäin hyvälle, mutta oli kuulkaas lähmäinen.


Onneksi oma pakettini oli säilynyt ehjänä perille. Olisin ehkä itkenyt silmät päästäni, jos joku noista kauniista kynsilakkapulloista olisi rikkoutunut.


Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, oli lauantaina Indiedays-pirskeet. Aamupäivällä oli ensin Indiedays Inspiration Day. Tutustuttiin yhteistyökumppaneihin ja herkuteltiin ihanalla ruoalla. Hyvää seuraa unohtamatta.Ja illalla olikin aika Indiedays Blog Awardsien, jossa palkittiin blogien parhaimmistoa ja samalla vietettiin Halloweenia. Pääsin ensimmäistä kertaa osallistumaan Halloween-bileisiin ja oikein pukeutumaan.


Hullu sirkustirehtööri, kuten kerroinkin jo. Nappasin kuviin ihania kollegoitani <3
Ihan mahtavat pirskeet oli ja ihan huikeita kostuumeja oli juhlijoilla!

Ja ne viime viikon liikunnat. Syytän tätä kiirettä...


MA: Kayla-treeni 40min
TI: -
KE: Kayla-treeni 40min
TO: -
PE: -
LA: -
SU: -


Heikosti menee ja se muuten ärsyttää! Nyt kun olisi intoa vaikka millä mitalla, niin muut hommat on pakko laittaa edelle. Ihan pakko.Ja huhhei, marraskuukin tuli jo. Mihin ihmeeseen tää aika vilistää. Ja nyt se on vilistänyt tässä kirjoitellessakin niin paljon, että tälleen lyhkäisen sepustuksen jälkeen mun on pakko lähteä maaten.

Mua kiinnostaisi kovasti kuulla, miten pitkään te yleensä nukutte öisin? Olenko ainut vähäuninen?

You Might Also Like

0 kommenttia