Fantazya 5-vuotta - 4.arvonta

perjantaina, marraskuuta 06, 2015

Jeij! Se olis perjantai. Kyllä tuli muuten tarpeeseen. On ollut niin kiire ja aika kuluttavakin viikko. Eipä ne hommat silti tähän lopu, mutta huomenna saa sentäs nukkua vähän pidempään. Tämä ilta menee ihan vain nauttiessa vapaasta olosta ja käyn nukkumaan kun nukuttaa.Ennen kuin kuitenkin simahdan, olisi aika neljännen synttäriarvonnan. Olen teille joskus aiemminkin kertonut siitä, miten mä en ole ihan täysin sinut omien hampaideni kanssa. Mulla on lapsesta asti ollut kohtuu herkästi reikiintyvät hampaat, vaikka kuinka hyvin niitä hoidinkin. Mulla on myös oma hammasluu aika kellertävä. Sitten tuli viimeinen niitti, kun kaaduin polkupyörällä katkaisten toisen etuhampaistani. Onneksi toinen etuhampaistani oli juuri lähtenyt, maitohammas siis, ja minulta katkesi vain toinen puolesta välistä. Ai se kipu, muistan sen vieläkin. Hampaani ovat olleet aina herkät, joten kipukin on ollut sitä luokkaa. 

Nyt aikuisiällä olen alkanut himoitsemaan vaaleampia hampaita ja olen käyttänyt siihen ihan vain kaupan tuotteita. Hammastahnoja pääosin. En ole viitsinyt mennä ihan kunnolla vaalentamaan hampaitani, sillä toinen etuhampaistani tarvitsisi samalla värinkohotuksen. Ei ole siis estettä hampaideni valkaisulle, mutta olen mieluummin hoitanut vaalentamista muilla keinoin. Varsinkin nyt kun olen löytänyt siihen hyviä apuja. Tällainen himo teen juoja tarvitsee hieman apuja tummentumisille ja uusi apuri on löytynyt. Listerine Advanced White. Suuvesi, joka auttaa värjäytymien poistamisessa sekä ehkäisee uusien tulemista. Itse olen tykästynyt tähän ja käyttänyt ahkerasti. Hampaani ovat kirkkaammat ja suuhun jää raikas tuntu käytön jälkeen.


Tänään arvottavana olisikin kolme satsia teille ihanuuksille. Eli kolme törppöä kolmelle voittajalle.


ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Arvonta on avoin kaikille!

1 ARPA
Kommentti, pidättekö te jotenkin yllä hampaidenne vaaleutta tai oletteko mahdollisesti käyneet valkaisemassa hampaita?  Vai oletteko niitä onnekkaita, jotka ovat saaneet valkeat leegot ihan syntymälahjana? 

2 ARPAA
Yllä olevan mukainen kommentti ja olet Fantazyan lukija ( bloggerin, bloglovinin kautta kirjautuneena tai facebookissa tykätty). Tietysti uudet kirjautuvat lasketaan. Kerro vielä millä nimellä (varsinkin jos nimi on eri) ja mitä kautta olet seuraaja. (mikäli et halua omaa nimeäsi julki, voit laittaa sen minulle sähköpostiin)

3 ARPAA
Yllä olevat, eli kommentti ja lukija sekä jaat tämän arvonnan omassa blogissasi tai facebookissa.

KERRO KOMMENTISSA KUINKA MONELLA ARVALLA SIIS OSALLISTUT!

ARVONTA AIKA 6.11.-15.11 klo 13:00 asti

Ihanaa alkanutta viikonloppua ja onnea arvontaan <3
*arvonnan sponsoroi Why Not PR

You Might Also Like

58 kommenttia

 1. En käytä mitään vaalentavia tuotteita, vaan ihan perushammastahnalla ja lankaamisella mennään. Kaksi arpaa, bloggerin kautta seuraan :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Käytän säännöllisesti valkaisevaa hammastahnaa.
  Fb- lukijana kahdella arvalla mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla osallistun. Mulla on luonnostaan kellertävä hammasluu, tupakoin, juon kahvia ja omaan kondiittorien ammattisairauden eli sokeripölyn haurastuttamat hampaat joten reikiintyminen on sen mukaista. Paikat tuovat oman kirjavuutensa muutenkin tilkkutäkkisävyisiin hampaisiin, joten blogissakin harvemmin näkyy huulikuvia suu auki....

  VastaaPoista
 4. En tee mitään ihmeellistä, mutta koska en juo kahvia, mustaa teetä, limsoja, punaviiniä tms. ei hampaisiin kohistu hirveästi tummentavia aineita. :) Enkä kyllä pidä mistään hollywood-legoista, sellainen luonnollinen vaalea sävy on paras!

  Blogger-lukija eli kahdella arvalla mukana. :)
  leevilotta at luukku.com

  VastaaPoista
 5. Hampaani ovat melko valkoiset luonnostaan, mutta valitettavasti iän myötä kahvin ja teen juonti alkaa näkyä. Listerineä olisikin kiva testata-mukana yhdellä arvalla,
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukana! Joskus käytän tummentumia poistavaa hammastahnaa (tai niin niissä ainakin luvataan...), mutta siihen se valkaisu sitten jääkin. Tarvetta kyllä olisi. :/ Seuraan blogiasi Bloggerin kautta.

  kuiskauksiablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kaksi arpaa, bloglovinin kautta seuraan! Mutta jooo onhan mulla pepsodentin valkaiseva hampitahna käytössä mut kyl varmasti ois järeimille aseillekkin käyttöö :D

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Kahdella mukana ehdottomasti! <3 Hampaita en ole koskaan vaalentanut vaan olen tyytynyt siihen, että ei ole kovin vaaleat hampaat. :)

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukana. Tuota tarvitaan teen ja kolan juojan huushollissa :)

  Kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 10. 1 arpa: Juon surutta punkkua ja kahvia enkä ole edes miettinyt valkaisua muutakuin kevyesti valkaisevilla tuotteilla voisi alottaa ja kokeilla : ) anniiina.t@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Pelkkä hammastahna on ollut käytössä. Hampaani ovat kellertävät, eikä kummemmin hammastahnalla valkene. Haaveena kyllä olisi hohtavat valkeat hampaat, mutta haaveeksi se jää.
  Yhdellä arvalla mukana.
  ~ elle~

  VastaaPoista
 12. Joskus olen käyttänyt ns vaalentavia hammastahnoja, mutta tosi harvoin. Minulla ei onneksi kauhean keltaiset hampaat oel, mutta valkoisemmat saisi olla. Valkaisua olen harkinnut monesti. Kahdella arvalla mukana

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukana. Itselläni on melko vaaleat hampaat luonnostaan, mutta kahvi ja tee niitä värjää keltaisemmiksi. En ole koskaan pitänyt hampaistani joten en valkaisua koe omaksi jutuksi. Sen sijaan olen valkaisevia tahnoja kokeillut useammalta merkiltä ja nyt viimeisimpänä Lushin Sparkle- hammastahnatabletteja kokeilen. Kunhan eivät hampaat ihan keltaisiksi mene niin olen tyytyväinen. En koskaan hymyile hampaat esillä. :D

  Hyvää viikonloppua toivotellen,
  Sonja / meikkimonsteri@ gmail .com

  Niin ja Bloggerin kautta kyttäilen. :D

  VastaaPoista
 14. Kahdella arvalla mukana, seuraan Facebookissa (Cindy Kannela). Tekisi mieli mennä kunnon hampaiden valkaisuun, mutta hieman pelottaa jos se vihloo paljon. Käytän välillä valkaisevaa hammastahnaa.
  Kintsu
  kintsu_k@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Yhdellä arvalla. Kolmas putkilo Yotuelia menossa ja ei minkäänlaista muutosta valkoisempaan päin. Minulla on kyllä ollut jo lapsena keltaiset hampaat ja siihen päälle vielä aikuisiän paheet...

  VastaaPoista
 16. Minä juon teetä joten hampaat ovat vähän kellastuneet. Käytän sähköhammasharjaa ja pesen valkaisevilla tahnoilla, Yotuel on paras :)

  Kaksi arpaa! charmingnails@suomi24.fi

  VastaaPoista
 17. 2 arpaa (Blogger-lukija)
  Olen haaveillut hampaiden valkaisusta. Tällä hetkellä käytän ihan kaupan tuotteita.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukaan. Ikävä kyllä hampaani ovat kellertävät enkä ole niihin mitään keinoja käyttänyt. Valkaisu kyllä kiinnostaisi, mutta toisaalta myös epäilyttää. Ehkä joskus vielä :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Vaalentavia hammastahnoja olen käyttänyt. Yhdellä arvalla mukana.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Olen käyttänyt ainoastaan valkaisevia hammastahnoja, mutta en ole huomannut mitään suurta eroa edelliseen. Hammastahnojen sininen väri luo hetkeksi efektin valkoisemmista hampaista, mutta pysyvää tulosta ei synny. Olisikin kiva kokeilla jotain uutta, valkoise(mma)t hampaat olisi nimittäin kiva saada. :)

  Olen kunnon kolaholisti, enkä toisaalta edes ihmettele mikseivät hampaani pysy vaaleina. :D Ne myöskin reikiintyvät helposti, vaikka pesen niitä tunnollisesti. Aloitin suuveden käytön vasta nyt syksyllä, koska joskus kokeilin sitä, mutta se poltteli todella paljon, joten en sen jälkeen uskaltanut käyttää. Jälkeenpäin olen tajunnut, että suuvedessä mitä kokeilin, oli ainesosaluettelossa alkoholi ensimmäisenä eikä vesi, joten alkoholia oli eniten, eivätkä hampaani pitäneet siitä. Nykyään olen ostanut vain alkoholitonta suuvettä, eikä polttelua ole ollut. Listerinessä alkoholia on, mutta uskaltaisin kokeilla sitä, koska se ei ole ainesosaluettelossa ensimmäisenä. :)

  Hirveän pitkä sepostus taas. :D Mukana kahdella arvalla, luen bloggerin kautta nimellä Sonja.

  sonyhilu@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Yhdellä arvalla mukana. Harjaan hampaat aamuin illoin ja toivon että se riittää.
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Joskus satunnaisesti tulee käytettyä tuubi jotain valkaisevaa (marketti)hammastahnaa, muutoin ihan perus puhdistuksella mennään.
  Kahdella arvalla mukana, seuraan vähän joka paikassa :D

  VastaaPoista
 23. Hampaani eivät nyt niin hohtavan valkoiset ole, mutta olen niihin toistaiseksi tyytynyt =). Mukaan kahdella arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Kahdella arvalla mukana. Hampaat on ikvän keltaiset, valkaiseva hammastahna toisinaan käytössä, mutta teho kyllä heikohko...

  jippurajr(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Kahdella mukaan (blogger). Käytän valkaisevia tahnoja

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 26. Oon pitkään halunnut valkaista hampaani, en todellakaan ole saanut vitivalkoisia hampaita syntymälahjana! Tällä hetkellä käytössä vain valkaiseva tahna ja hammaslanka.
  Luen bloggerin kautta nimellä HANKASAINA.
  hankasaina@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Oon pitkään halunnut valkaista hampaani, en todellakaan ole saanut vitivalkoisia hampaita syntymälahjana! Tällä hetkellä käytössä vain valkaiseva tahna ja hammaslanka.
  Osallistun kahdella arvalla ja luen bloggerin kautta nimellä HANKASAINA.
  hankasaina@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Valkaiseva tahna on päivittäisessä käytössä. Kahdella arvalla mukana :) --maisa

  VastaaPoista
 29. Käytän toisinaan valkaisevia tahnoja, mut en ole huomannut vaikutusta.

  2 arpaa ja mustikkapusu@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Olen kokeillut swiss whitening ja käytän joskus valkaisevia tahnoja.
  Kahdella arvalla mukana. Seuraan bloggerin kautta!

  Jolana / jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Välillä käytän valkaisevia hammastahnoja. Valkaisukin kiinnostaisi.
  Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloglovinin kautta. cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 32. Joo, ei todellakaan ole siunattu valkoisilla hampailla :D Pari kertaa elämäni aikana olen päässyt lähtemään suuhygienistiltä niin, että ei ole ollut reikiä tulossa. Ne muut kerrat onkin sitten hammaslääkärillä surruuteltu kuntoon. Valkaisevia tahnoja käytän silloin tällöin, mutta eipä ne mitään eroa tuo (tosin, pitäisi varmaan luopua teestä). En ole ikinä hampaitani muilla keinoin valkaissut.

  Luen Bloggerin kautta, nimellä Mimosa.
  talkandbake@suomi24.fi

  2 arpaa.

  VastaaPoista
 33. En ole tähän mennessä käyttänyt mitään valkaisevia aineita, vaikka varmaan syytä olisi, lempijuomani kun sattuu olemaan Pepsi Max :)
  Kolmella arvalla mukana, Bloggerin kautta luen nimimerkillä Netteriina, ja Facebookissa tykkäys ja jako nimelläni Elise Ha...
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 34. En juo kahvia enkä tykkää Coca-Colasta, joten melko valkoisina on hampaat pysyneet ilman mitään erikoiskeinoja :)
  Yhdellä mukana.
  millal@luukku.com

  VastaaPoista
 35. 2arpaa. Hampaiden valkaisuun oon aatellu mennä, kahvinjuonti tehnyt tehtävänsä. Välillä käytän valkasevaa tahnaa.
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 36. Välillä käytän valkaisevia hammastahnoja, mutta eipä ne vissiin luonnostaan kellertävälle hammasluulle mitään voi. Blogger-lukijana 2 arvalla mukana. piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Käytän silloin tällöin valkaisevia hammastahnoja. Kolmella arvalla mukana. Seuraan ja jaoin myös fb:ssä, nimellä Suvi K.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 38. Ihan vaan harjaamalla tulee hoidettua, välil hammaslankaa ja tikkuja tulee käytettyy. Omat hampaat ei oo herkästi reikiintyviä ja ovat suht valkoset vaikkei mitään niille tekiskään.
  Kahdel arvalla ollaa mukana :)
  anne.trainer4@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Nyt ostin (jo) sähköhammasharjan!
  2 mukana
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Käytän valkaisevia hammastahnoja silloin tällöin.
  Mukana kahdella arvalla!
  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 41. En ole koskaan valkaissut hampaitani millään tavalla, vaikka olen kyllä sitä harkinnut.
  2 arvalla mukana, bloggerin kautta lukijana. :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Kahdella arvalla mukaan, lukija olen. :)
  En ole kokeillut mitään tuotteita, vaikka syytä kyllä olisi :(
  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Käytän valkaisevia tahnoja ja olen kokeillut kotivalkaisuakin.
  Kahdella mukana :)

  VastaaPoista
 44. Oon joskus käyttänyt valkaisevia hammastahnoja, mutten ole mielestäni huomannut juurikaan mitään tehoa niissä. Yhdellä arvalla mukana! :-)

  emmih96@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Käytän vaihtelevasti valkaisevia hammastahnoja. Minulla ei ole oikeastaan mitään lempihammastahmaa, vaan ostan yleensä sellaisen tahnan mikä on esimerkiksi tarjouksessa :)

  2 arpaa :)

  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 46. Käytän valkaisevia hammastahnoja säännöllisesti :)

  hilsan@luukku.com

  niin ja kaksi arpaa :)

  VastaaPoista
 47. Käytän säännöllisesti valaisevaa hammastahnaa :) Bloggerlukijana kahdella arvalla mukaan!
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Tarkoituksena on jossain välissä valkaista hampaat ensimmäistä kertaa. Valkaisevissa hammastahnoissa en ole huomannut hirveästi eroa tavallisiin.
  mariah-79(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 49. Käytän silloin tällöin vaalentavaa hammastahnaa. Kieltämättä olisi mielenkiintoista kokeilla joskus hampaiden valkaisua.

  Olen Blogger-lukija nimimerkillä Marikki. Osallistun kahdella arvalla.

  pokkaritaivas (a) gmail.com

  VastaaPoista
 50. vaalentavia hammastahnoja ainoastaan :) kahdella mukana , pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 51. No en todellakaan ole saanut niitä valkoisia hampaita niinkuin siskoni (ärsyttävä Pepsodent hymy) ja sepä harmittaa kun olen aina suu auki nauramassa. Tahnoja olen käyttänyt vaihtelevasti ja haluaisin valkaista hampaat, mutta minulla myös toisesta etuhampaasta vain puolet jäljellä eli tarvitsisi vaihtaa myös tuo paikka vaalennuksen yhteydessä.

  kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 52. 1 ARPA
  Kommentti, pidättekö te jotenkin yllä hampaidenne vaaleutta tai oletteko mahdollisesti käyneet valkaisemassa hampaita? Vai oletteko niitä onnekkaita, jotka ovat saaneet valkeat leegot ihan syntymälahjana?
  Tällä hetkellä käytössä on LivBoxissa tullut valkaiseva hammastahna, muutoin käyttö aika vähiin jäänyt - vaikken hampaideni väriin olekaan tyytyväinen. Hammaslääkärissä käydessä kysyinkin valkaisusta niin hän tosin oli sitä mieltä ettei ole minulle välttämätön = en siis touhuun ainakaan vielä lähde. :)

  2 ARPAA
  Yllä olevan mukainen kommentti ja olet Fantazyan lukija ( bloggerin, bloglovinin kautta kirjautuneena tai facebookissa tykätty). Tietysti uudet kirjautuvat lasketaan. Kerro vielä millä nimellä (varsinkin jos nimi on eri) ja mitä kautta olet seuraaja. (mikäli et halua omaa nimeäsi julki, voit laittaa sen minulle sähköpostiin)
  Blogger (nimimerkin pitäisi näkyä..?) + Facebook (sama etunimi kuin nimimerkissä).

  3 ARPAA
  Yllä olevat, eli kommentti ja lukija sekä jaat tämän arvonnan omassa blogissasi tai facebookissa.
  Jako blogissa ja/tai Facebookissa. :)

  Kolme arpaa. :)

  VastaaPoista
 53. En ole käyttänyt mitään hampaita vaalentavia tuotteita, syytä ehkä kuitenkin olisi, koska en todellakaan ole saanut syntymälahjana valkoisia hampaita :) Yhdellä arvalla mukana.

  anu.jaakonsaari@gmail.com

  VastaaPoista
 54. 3 arpaa.hannele.karhu@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Yksi arpa. En käytä mitään valkaisujuttuja ja hampaat kyllä ovatkin kellertävät.
  lumikki1@luukku.com

  VastaaPoista
 56. Minulla ei ole erityisen valkeat hampaat mutta en ole harkinnut niiden valkaisemista.

  Olen Blogger-lukija nimimerkillä Santtu. Osallistun kahdella arvalla.

  huuhkajarocks (a) gmail.com

  VastaaPoista
 57. Kahdella arvalla mukana. En valkaise hampaita mutta jotain olisi kyllä hyvä tehdä, tuo vinkkaamasi Listerine kuulostaa hyvältä. Tuotepaketti tulisi siis tarpeeseen.
  Seuraan Bloglovinin ja Facebookin kautta.

  VastaaPoista
 58. 3 arpaa!Hampaiden normaali pesu ja hampaanvälien puhdistus.Tämän jälkeen->Sähköhammasharjalla harjaten suussa olevaa suuvettä saa aikaan aika hyvän tuloksen.Fb-seuraaja Sanna Koskinen.Jaattu on. sannikas15@gmail.com

  VastaaPoista