Viikko 47

maanantaina, marraskuuta 23, 2015

Kolottaa, sattuu, vihloo... tämän hetkiset kropan tuntemukset siis. Viikonloppu painettiin menemään täyttä häkää ja kyllä muuten kannatti! Vielä tänään jatkettiin mitä pystyttiin, mutta nyt odotellaan, josko tulisi vielä pari lauhaa päivää, että saataisi vielä muutamat hommat tehtyä loppuun. Ja nyt on pakko vähän kehaista meidän huikeaa työtiimiä. Niksu, äiti ja minä ollaan kolmistaan kyllä sellainen kopla, että pois alta. Niin vain parissa päivässä saatiin tehtyä monta stressaavaa asiaa pois alta. Soraa tuli kärrättyä varmaan yli 50 kottikärryllistä, lapioitiin sitä soraa varmaan satoja lapiollisia ja kaiken maailman kyykkiminen ja nostelu, se tuntuu kropassa. Käsilihakset ja jalkalihakset löytyi taas. Ja toivon, että tämä selkäsärkykin on surkastuneiden lihasten särkyä eikä mitään vakavampaa. Kipu on vain niin lähellä rankaa, etten ole sata varma. Pystyssä olen ja pystyn liikkumaan, joten kai se on lihassärkyä. Ja pakko sanoa, vaikka kipeää tekee, niin tekee tää hyvää mielellä. Tietääpähän taas tehneensä. Sykkeet oli lapioimisessa välillä varmasti lähemmäs kahtasataa, kun painettiin niin kovaa menemään. Menee ehdottomasti rankemmastakin treenistä. Eli työntäyteinen viikonloppu takana, mutta kyllä maar tuli hyvä mieli.
Viime viikolla kaipailin vielä kesäsateita, kun syksysade on niin pimeää ja harmaata. Mutta kyllä sekin harmitus poistui, kun saatiin lunta valaisemaan maata :) Lumi tekee vaan niin paljon. Olin välittömästi pirteämpi. Ja tänäänhän vasta ihana keli olikin! Aurinko paistoi! Tällaista kun olisikin koko ajan, olisi mieli pirteämpi ja varmasti sitä myöden enemmän energiaakin. Mä olen meinaan ollut todella väsynyt. Kuten varmaan edellisestä postauksesta osaatte aavistella. :P


Törmäsin pitkästä aikaa lapsuuskuviini ja sain hyvät naurut tämän kuvan nähtyäni. Vai mitäs sanotte? Oikea tyylilyyli pienestä pitäen. Ehkä on siis ihan hyvä, etten pidä muotiblogia. Musta ei ehkä olis siihen. Katsokaa nyt tota lätsääkin xD Ainakin kaikki on hyvin sävy sävyyn valittu. Pieni pullaposki se siellä :D

Mutta juu, viikon liikunnat jäi siis taas tuohon pihahommaan, mutta kyllä tästä vielä noustaan, uskokaa pois! Kunhan tää pahin remonttistressi taas saadaan selätettyä. Olen huomannut, että pienenkin stressi saa mut ihan toimettomaksi ja ihan lukkoon muutenkin. Pitäisi nyt vaan löytää ne oikeat keinot purkaa tätä oloa. Vielä en ole keksinyt, että mikä se vaan on.


MA: -
TI: -
KE: -
TO: -
PE: -
LA: pihahommia 4h
SU: pihahommia 6hEilen illalla remontin jälkeen otettiin vielä iisisti hetki ennen nukkumaan menoa. Sellainen viikko siis oli, ei mitään ihmeellisempää. Ja pikainen päivitys tämäkin, kotihommat odottaa vielä tekijäänsä, joten pakko nousta tästä koneen äärestä vielä pyykkien sekä eväiden laittoon.

Mikä on teidän paras keino lievittää sterssiä?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Stressi on inhottavaa. :( Kestän tosi huonosti stressiä ja oikeastaan paras, millä saa stressaaviin ajatuksiin tauon, on rankka salitreeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä totta. Treeni tekee hitsin hyvää, mutta mä olen huomannut myös sen, että stressissä treenistäkään ei aina saa tarpeeksi irti :(

   Poista
 2. Kivaa että saitte hommia tehtyä, tuollainen on kyllä hyötyliikuntaakin parhaimmillaan! Liikunta on kyllä ehkä paras stressin lievittäjä itsellä, kunnon koreografinen jumppa missä ei ehdi miettiä muuta kuin mihin jalat menee... Voi, niin ikävä kovaa urheilemista! Mukavaa ja mahdollisimman stressitöntä viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi remppa mitä nyt on tehty on todellista rankkaa hyötyliikuntaa :D
   Voi murunen, kyllä sä pääset vielä treenaamaan :) ja kiitos, yritän kovasti päästä nyt siitä stressistä eroon :)

   Poista
 3. Stressaaminen ei ole kivaa...se on ihan jostain todella syvältä! Kun osaisikin elää ilman sitä!! Huoh!

  Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, kun vaan osaisi olla stressaamatta. Mieli se vaan on niin kummallinen.
   Kiitos muru ♥

   Poista