Viikko 45

maanantaina, marraskuuta 09, 2015

Kivaa maanantaita! Oletteko jo ihan täynnä arvontoja, kun niitä on ollut jo niin monta? Ihan vaan pieni vinkki, ei ne kyllä vielä siihen kuitenkaan loppuneet :D Vielä hetken aikaa joudutte niihin mahdollisesti osallistumaan ;) Viime viikko oli siis hyvinkin arvontapitoinen täällä blogin puolella, mutta mun aikatauluun kuului jotain ihan muuta. Kiireen vuoksi postaukset jäivät aika pitkälti vain arvontoihin, mutta eiköhän sitä päästä aika pian takaisi normaaliin rytmiin. Tämä ainakin on mulla tarkoituksena. Muutama deadline painaa päälle ja niitä yritän tässä parhaani mukaan suorittaa. Pitäkäähän peukkuja, että ehdin tehdä kaiken.

Viime viikko alko hyvinkin uuvahtaneissa tunnelmissa. Mun mielestä on vaan jotenkin ihana, että aina ku mä oon totaali tööt, on noi meidän elukatkin ihan uuvatteja. Ja miten ihanaa, että mun rakkaat karvapallerot käpertyy tätä nykyä yhä useammin ja useammin toistensa viereen. Kyllä niillä nokkapokkaakin on, mutta sekin yleensä vain leikkiä. Katsokaa nyt, tuollaiset karvavintiöt meillä ♥



Ja kyllä, ne alkaa olla yhä tiiviimmissä tunnelmissa :D Tare vaan nauttii lisälämmöstä, kun Cata tulee päälle. Cata vaan herkästi hermostuu, jos alunen liikkuu :D


Tuota upeaa auringonlaskua katson hieman haikein mielin. Muutama päivä on ollut kovin sateista ja synkkää. Ilma pistää uuvuttamaan muakin. Mun oli pakko juosta ulos napsimaan kuvia taivaasta, kun ikkunasta upean palon näin. Ihana!

Mutta juu, viime viikko oli tosiaan aikamoista haipakkaa. Tai ainakin siltä se tuntui. Meillä on sen verran ollut kotona hommia, että aika tuntuu uppoavan niihin nyt ihan kokonaan. Remonttia on jatkettu ja se on myös edennyt. Niin sisällä kuin pihallakin.

Torstaina sain osallistua taas ihanaan Bernerin bloggaajatapahtumaan ja siellä sekosin taas kokonaan kosmetiikasta. Ihanien kollegoiden kanssa vietetty iltama ja tästä vielä lisää omassa postauksessa.




Eilettäin käytiin sitten Helenan ja Annin kanssa Meidän Viikonloppu-messuilla. Messuihin kuului mm. Outlet-expo ja Elma-messut. Parasta antia oli ehdottomasti suloiset eläimet, joita me tytöt rapsuteltiin ihan hulluna. Tai minä ainakin. Olisin mielelläni tuonut kaikki niistä meille kotiin. Mitäköhän Niksu, Tare ja Cata olis siitä tykännyt? :D Outlet puoli oli mielestäni tänä syksynä aika heikko. Muutama hassu osasto, jotka olivat mielenkiintoisia, mutta muuten aika huonoa tarjontaa. No, eipähän tarvinnut tuhlata ihan jäätävää omaisuutta.



Messuilla oli myös joulua tarjolla ja pukkikin jo bongattiin! Me kaikki kolme ollaan vielä hirmuisia jouluhöperöitä, joten tuo osasto upposi meihin todella kovasti.




Saaliiksis lähti tietysti teetä, halvalla kun sai. Pari pyyhettä, yksi meikkivoide, pieni joulusisustusjuttu sekä pari pipoa. Niin ja ihanat valopallot! Kuvista unohtui Taren ja Catan tuliaiset. Cata sai mustan hiiren, joka hajosikin sen käsittelyssä heti. Pelkkä karvarimpula siitä enää jäljellä. Sitäkin tosin kantaa innoissaan ympäri taloa. Tare sai hienon valopannan, josta varmasti laitan parempia kuvia.



Miksi otsikossa lukee vain viikko 45, eikä liikunnat? Enpä kehdannut merkata edellistä viikkoa liikuntojen mukaan, koska..... Niitä ei ole :( Harmittaa ja mieli tekisi treenaamaan nyt entistä kovemmin, mutta nyt on pakko laittaa remontti kaiken muun edelle. Ja tietysti sit kun on ollut vähän kaikkea muutakin. Maanantai meni autoillessa, kun meille käytiin ostamassa uusi kulkuväline. Niksu osti meille mönkijän! Kävin lauantaina testaamassa sitäkin ensimmäistä kertaa ja hitsi kun oli jännittävää. :D
Toivon mukaan saan laitettua teillekin pian kuvia remontista, mutta vielä joudutte hetken odottamaan.

MA: -
TI: - (piharemontti)
KE: - (piha ja sisäremontti)
TO: -
PE: - (sisäremontti)
LA: - (sisäremontti)
SU: - (messuilla)


Eli vahvasti ei täällä mene, mutta mä olen päättänyt, että vielä mä tästä nousen ja tykitän menemään. Tuon herkullisen lauantaimunkin siivittelemänä lopettelen höpinän ja palataan illalla taas arvonnan merkeissä ;)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Ihan varmasti jaksetaan arvontoja! :D
    Olin myös aika pettynyt Outlet-puoleen messuilla. Ei jäänyt oikein mitään käteen sieltä. Mutta lemmikkihaisunäädän silittäminen Lemmikkimessujen puolella korvasi kaiken!

    VastaaPoista
  2. Ihana vauhtiviikko ja kivaa, että tavattiin. <3 Voi noita ihania karvaisia olentoja, niin söpöjä. <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanasta messuseurasta! ♥
    Ps. Kylhän messut ja rempan vois jo melkein laskea liikunnaksi! :D

    VastaaPoista
  4. Tuli noista eläin jutuista mieleen, että meille tuli äidin kanssa puoliksi (vähän niin kuin heräteostoksena :D) 1,5 v heppavarsa <3 Nyt meneekin sitten sen kanssa puuhasteluun taas aikaa. Liikuntaa tullut nyt taas harrastettua vähemmän kun olen ollut kipeänä.
    Mä olin ihan tohkeissani kun käytiin Kodin1 ja siellä soi joululaulut :D Tekisi mieli ostella kaiken maailman joulukrääsää.
    Kiva, että teille on tullut mönkkäri, vaatii varmaan vähän totuttelua ennen kuin uskaltaa hurjastella?
    Kintsu

    VastaaPoista