BID - Blogger's Inspiration Day

tiistaina, toukokuuta 03, 2016

On tää hurjaa, miten nopeasti aika kuluu. Tuntuu kuin olisin ollut eilen Indiedaysin järjestämässä Blogger's Inspiration Dayssa. No oikeasti, siitähän alkaa olla jo puolitoista viikkoa aikaa. Ihan hyvin siis on aikaa tästä jo hujahtanut ja olen ehtinyt hyvin makustelemaan vielä tapahtumaa näin jälkikäteen. Tämähän oli mulle jo järjestyksessään neljäs BID ja kolmessa aiemmassa käyneenä voin rehellisesti sanoa tämän olleen kaikista näistä päivistä ehdottomasti parhain! Tänä keväänä paikka otti ja muutti keskustan ytimestä vähän kauemmaksi Kattilahalliin, jonka voisin sanoa olleen paras valinta paikalle. Kattilahalli on ihanan avara, valoisa ja sinne oli helppo tulla autoilevana. Se, ettei tarvinnut miettiä mihin sitä autonsa jättää, kun sen sai niin sopivasti siihen pihalle, ilman minkäänlaista parkkimaksua. Paikan valinnasta siis täysi kymppi! Mäkin kun tulen kauempaa ja mun on ehdottomasti helpointa liikkua autolla, kun sen verran pöpelikössä itse asutaan, niin oli huojentavaa mennä perille asti turvallisesti. Ja parasta tietysti se, ettei tarvinnut kaikkia ihanuuksia kantaa julkisissa kulkuneuvoissa, kun kaikki sai kivasti heitettyä takakonttiin.Minä siis tosiaan lähdin yhdessä kauniin rikoskumppanini Dixi-blogin Helenan kanssa tutkailemaan tapahtumaa innoissamme. Vaikka paikalla oli ihan hirmuisesti muita upeita bloggaajia, ei silti tullut missään vaiheessa ahdistavaa tungoksen tunnetta. Hyvin mahtui paikalla pyörimään ja ihmettelmään.Mielestäni tänä keväänä mahdollisten yhteistyökumppaneiden määrä ja laatukin oli ihan huippuluokkaa. Tai siis ainakin tosi paljon oli itseäni kiinnostavia juttuja. Osasta tulettekin kuulemaan vielä omissa postauksissaan, sillä tutustuin niin mahtaviin tuotteisiin.

Alussa muistin vielä kameraa käyttää ahkerasti ja napsin kuvia kaikista ihanuuksista, mutta lopussa alkoi ajatus herpaantua ihanista blogiystävistä ja jäinkin sitten suustani koko ajan kiinni johonkin :D Ja se mikä näissä päivissä on tosiaan ihan mahtia, niin saa tavata näitä ihania kollegoita, jotka tulee mahdollisesti vähän kauempaakin. Ja siis itsekin kun täällä pöpelikössä asuu, niin harvemmin näitä ihania tulee tavattua.

Illan gaalaosuuteen en sitten ottanut kameraa laisinkaan mukaan eli yhtäkään kuvaa ei ole sieltä tarjolla. Upeita blogeja siellä taas palkittiin ja olinkin monen voitosta todella iloinen. Ainut mikä jäi Awardseissa harmittamaan, niin me ei takaa kunnolla nähty taikka kuultu, ketkä kaikki voitti tai oli edes olleet ehdolla. Oma vika tietysti, ettei paikkaa tullut valittua fiksusti heti alkuun. mutta lavan edusta täyttyi kyllä nopeasti katsojista. Illan aikana tuli kyllä tormättyä upeisiin leideihin upeilla vaatteilla ja kaiken kaikkiaan sanoisin päivän olleen ihan super.Kiitos vielä Indiedaysille mahtavan päivän järjestämisestä ja siitä, että sain osallistua siihen ♥

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kivva postaus! Ps. mikä toi vikan kuvan sininen juttu on? :D

    VastaaPoista
  2. Vähän eri tunnelma kuin kahtena kertana missä itse olen ollut. Tännekkin olin tulossa mutta työt estivät. Jos syksyllä sitten uudestaan ;)

    VastaaPoista