Lisää kevään lempihajuvesiä

tiistaina, toukokuuta 24, 2016

Kirjoittelin teille noin kuukausi takaperin ihanan keväisistä Marc Jacobsin hajuvesistä. Marcin lisäksi on tullut muitakin ihastuksia ja tällä kertaa haluan kirjoittaa teille Calvin Kleinin CK2 ihanuudesta. Tämä raikas ja lämmin tuoksu on kylläkin tullut markkinoille jo helmikuussa, että siinä mielessä olen vähän myöhässä tämän esittelyn kanssa, mutta tämä ansaitsee ehdottomasti tulla julki.

Clavin Klein CK2 on unisex tuoksu, joten se sopii niin miehille kuin naisille. Minun omaan nenääni tämä tuoksuu naisellisemmalta ja samaa mieltä tuoksusta oli kanssa Niksu. Hän ei tätä kuulemma omaan käyttöönsä ottaisi, joten saan suihkua pullon tyhjäksi itse ihan hyvillä mielin ;) CK2 on pakattu ihanan raikkaaseen ja yksinkertaisen mielenkiintoiseen pulloon. Jo pelkkä pullo vetoaa minuun yksinkertaisuutensa vuoksi ja antaa viitteitä siitä, millainen tuoksu sisällä lymyää.


CK2 on tuoksultaan tosiaan raikas, yllättävä, lämmin ja sähköinen. Vaikka tuoksu on mielestäni rauhallinen, on siinä silti samalla jotain mystistä ja sen eri nuotit iskevät omaan tajuntaani oikein jysäyksellä.

Koska itse olen edelleen surkea haistamaan ihan kunnolla kaikkia tuoksuja hajuvesistä, miin otetaan avuksi taas viisaammat tiedot. Tuoksun sisällöstä kerrotaan siis seuraavaa:

Alkutuoksu: Wasabi, mandariini, orvokinlehdet
Sydäntuoksu: Sateinen kaupunki, orris, ruusu
Jälkituoksu: Vetiver, suitsuke, santelipuu

Ainoat mitkä tuoksukuvauksesta omaan nenääni osuu on mandariini, orvikin lehdet, ruusu ja sateinen kaupunki. Nämä mulle vahvasti tuoksusta tuleekin mieleen. Raikas ja lämmin kesäpäivä sateen jälkeen. Tämä tuoksu onkin ollut tämän vuoksi todella kovassa käytössä tämän erikoisen ihanan tuoksunsa vuoksi. Enkä muuten ole ainut, joka tälle sydämensä on menettänyt. Minna ystäväni on jo monta kertaa pyytänyt suihkimaan tuoksua itseensä, kun tästä niin kovin tykkää :)

Suositushinta 30ml 42,30€ // 50ml 52,90€

Joko te olette löytäneet tälle keväälle sen oman ultimaattisen lempituoksun? Iskeekö CK2 johonkuhun teihin? :)

*tuote saatu testattavaksi

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Kyllä se on raparperinen Hérmesin Eau de Rhubarbe Ecarlate. <3 Meillä tää CK2 meni suoraan miehelle, mun makuun todella miehinen. Näin ne maut eroaa. :D Tosin tykkään todella naisellisista tuoksuista, joten ei ihme. Mies taas pitää tästä valtavasti (haistelenkin tätä mielelläni hänen yllään) ja yleensä juuri CK:n tuoksut on hänen lemppareitaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole tuota Hérmesiä tuoksuttanutkaan. Raparperinen kuulostaa kyllä herkulliselta.
   Jännä, miten tämä tuoksuu jokaisen nenään erilaiselta :D

   Poista
 2. Tuo tuoksuu niin hyvältä <3
  Aurinkoista tiistaita!

  VastaaPoista
 3. Tää CK2 on kyllä ihana! Mulla ei oo mitään ultimaattista lempparia, mulla menee vähän sykleissä tää tuoksu-ihastus: tykkään täysillä jostain tuoksusta, kunnes oon sen käyttänyt loppuun ja sitten etsin jotain uutta johon ihastun palavasti jne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä niin ihana :)
   Mulla menee kans tosi sykleissä, vähän kaikki jutut. Niin ruoat kuin tuoksutkin. Talvisin tykkään tummista tuoksuista ja kesällä raikkaista ja makeista. Tämä on ollut just sopiva kevääseen.

   Poista
 4. Omaan makuun tämä oli liian maskuliininen. Sitä ultimatea en ole löytänyt, joka voittaisi kaikki ihanat mitä tänä keväänä on tullut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi jännä, miten toisille tämä on niin vahvasti maskuliininen :D Mähän siis tosiaan pidän tätä kuitenkin paljon enemmän naisille sopivana :D Mut niin ne tuoksut jakaa nenät.

   Poista