Livbox - huhtikuu 2016 arvostelu

tiistaina, toukokuuta 10, 2016

Voi pimpulat, kohta ollaan jo puolessa kuussa ja mulla on huhtikuun Livboxin lopulliset mietteet vielä täysin julkaisematta. Johan se uusi boxi tuolla odotta julkaisua kuumeisesti. Mä syytän tästä jäisyydestä ihan totaalisesti tätä lentsua. Mä oon vähän jäljessä hommista ja sit kun tää vie musta niin paljon mehuja, etten ole jaksanut olla koko ajan ihan messissä :D Eli jälleen, sen suuremmitta selittelyittä mennään vaan suoraan asiaan.

Huhtikuun Livbox olikin mun mielestä oikeastaan todella mahtava näin jälkikäteen makusteltuna. Boxissa oli tällä kertaa vain yksi tuote, jota en ole ottanut testiin, koska se ei nyt ihan innostanut vielä. Mutta sekin lähtee ehdottomasti testiin tässä vielä lähiaikoina varmasti.


Boxissa oli siis kaiken kaikkiaan kuusi tuotetta ja pitkäaikaistilaajille vielä ylimääräinen lahjus.

Lumene Arctic Glow Huuliöljy sävyssä 100 Shine/Hohto oli ehdottomasti ihan mahtituote boxissa! Meikit nyt innostaa meikäläistä aina ihan simonaattoristi, joten enpä ihmetellyt, kun tämäkin nousi yhdeksi lempituotteeksi. Siis ensinnäkin, niin superhoitava huuliöljy on tuntunut mun lentsun aikana pelastukselta. Mä niistän mun nenän ruvelle ja siinä samalla saa huulet oman osuuden. Tää öljy on ollut ihan huippu! Meikki saa sellaisen pienen silauksen, vaikkei tästä öljystä sävyä lähdekään ja samalla huulet saa ihanan hoidon.


Pakko sanoa, että kyllä mua innostaisi kokeilla niitä muitakin sävyjä. Jääköhän niistä miten kivasti huuliin väriä? Mutta tykkäsin. Tää tuote saa multa 9½ ihan ehdottomasti.

SIM System 4 Oil Cure Hair Mask 0 hiusnaamio on boxin tuote, jota en ole vielä testannut. Tuo pieni ruskea puteli ei ole innostanut testaukseen. Mä ajattelin ensin, että tää menee mulla varmaan ekana testiin, mutta silti jäi laatikon pohjalle pyörimään. En oikein osaa sanoa, miksi ei ole innostanut testaukseen. Mutta varmasti testaan, jossain vaiheessa!

Osis+ Big Blast volyymigeeli oli rakkautta ensitestauksella. Ja tehän tiedätte, mä en noita hiustuotteita ole koskaan oikeastaan käyttänyt sen mun pitkän reuhkan takia. Nyt tällä lyhemmällä mallilla olen innostunut testaamaan hiustuotteita ja jumpe! Tämä Big Blast teki hiuksiin ihan mieletöntä tuuheutta, ne oli helppo muotoilla ja tämä koko komeus pysyi pari päivää muitta mutkitta. Mä rakastuin tähän niin kovaa, että anelin mun rakkaalta Sirja ystävältä hänen pullon, hän kun ei siitä innostunut lain. Eli onni on ystävät, jotka tykkää eri kosmetiikkatuotteista ;)

Cutrin Chooz Hairspray Super Stong hiuskiinteestä voisin sanoa samaa. Mä oon lyhyiden hiusten ansioista löytänyt ihan uuden hiusmaailman. En mä tiennyt, että näin kivoja hiustuotteita onkin olemassa :D Tämä Cutrin on todellakin super strong. Me Niksun kanssa käytiin jokunen aika sitten treffeillä syömässä ja tein kampauksen, jossa laitoin hiukset kokonaan toiselle puolelle päätä ja toisen puolen vedin lakalla sileäksi päänmyöden. Ja kyllä muuten kesti, kesti kuin liimattu! Ei tarvinnut pelätä hapsottavia suortuvia vaan kaikki pysyi tiukasti paikallaan. Illan päätteeksi tämä oli myös kohtuu helppo harjata hiuksista pois. Tykkään!

Garnier Respons Mythic Olive vartaloöljystä tuli myös yksi rakkaustuote. Niin, tämä on jo neljäs boxin tuotteista, jotka vei ihan täysin mennessään. Tämä vartaloöljy tuoksuu huumaavalle, kosteuttaa ihoa älyttömän tehokkaasti ja imeytyykin vielä hyvin. Ihan rakkaustuote siis. Enpä nyt osaa sanoa tästä oikein muuta, tykkään kuin hullu puurosta.

Colgate Max White Expert White hammastahna oli ihan kiva tuttavuus hänkin. Jos jotain positiivista näistä tahnoista voi sanoa, niin onpa kiva, kun ei tartte kaupassa muistaa ostaa niitä xD Mä varmaan oon ihan hukassa, kun Livboxista ei tulekaan hammastahnoja, kun olen tottunut, että kaapissa on vähintään kaksi putelia odottamassa testausta. En nyt ole huomannut mitään ihmeellistä valkaisutehoa, mutta pesee tämä ihan kivasti. Ihan ok siis.


Sitten vielä pitkäaikaistilaajien lahjaksi tullut Ecotoolsin Bath&Shower Mitt pesukinnas. Tämä on boxin viides rakkaustuote. Kuten viimeksi kerroin teille, oli mun entinen pesukinnas vaihdon tarpeessa ja tämä tuli kuin tilauksesta. Tämä on sopivan karhea, ei raavi liikaa tällaista herkkähipiäistäkään ja kuorii ihanasti kuollutta ihosolukkoa. Aivan mahti tuote tämäkin.

Kaiken kaikkiaan tämä oli ihan huippu boxi. Mitä te lopulta tykkäsitte tästä?

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Mun suosikkituotteet huhtikuussa olivat Lumenen huuliöljy, Osiksen muotoilutuote ja Cutrinin lakka. Kaikki kyllä olivat mieluisia joten tosi hyvä boxi oli :)

    VastaaPoista