Livbox - toukokuu 2016

tiistaina, toukokuuta 17, 2016

Voisin tässä vaiheessa veikata, että jokainen on jo oman Livboxinsa saanut, enkä tällä kuvalla pilaa kenenkään omaa yllätystä. Tai jos pilaan, niin hämmästelen mihin avaruuteen teidän paketti on oikein sitten kadonnut. Eli toivottavasti jokainen on jo oman mysteerilaatikon saanut, sillä nyt olisi aika tosiaan esitellä tämän kuun Livboxin sisältö. Mulla jää harmillisesti taas vähän vähän aikaa testata tuotteita, mutta voin jo heti alkuun todeta, että eipä tässä kuussa kovin montaa ihmeellistä tuotetta testattavaksi tarvitsekaan ottaa.


Tämän kuun boxissa on meinaan sellaisia tuotteita testattavana, jotka oikeastaan kuuluu jokapäiväiseen käyttöön. Ei tarvitse sen ihmeemmin ottaa aikaa testaukselle, sillä jokainen näistä ehtii kyllä käyttöön asti. Tämän kuun boxista paljastui virallisia tuotteita yhteensä viisi, joista vain yksi oli täysikokoinen. Kaksi muuta sanoisin sopiviksi matka kooiksi, mutta kaksi menee mielestäni ihan vain hitusen normaalia isompina testereinä. Lisäyllärinä oli kaksi tuotetta, joista toisen saa herkkusuut popsia. Olin kyllä vähän pettynyt siihen, että vain yksi täysikokoinen tuote saapui, eikä sekään hinnaltaan edes boxia lunastava. No, näillä mennään tämä kuukaisi ja kurkataan nyt siis vielä lähemmin mitä saatiin.

Iberon puhelinlankaponnarit tulivat lisälahjana. Ihan mielenkiinnolla testaan yltääkö nämä samalle tasolle alkuperäisten Invisiboblejen kanssa. Nämä näyttävät olevan hieman paksumpia, mutta ihan kivat sävyt näistä tuli. Kirkkaat ovat olleet mun lemppareita näissä. Käytän näitä ponnareita aina silloin tällöin, koska mun sydän lyö silti tavallisten ponnareiden suuntaan. Mutta siis testiin menee. Hintaa 2,90-3,90€

Nivea Creme Care Facial Cleansing Wipes puhdistuspyyhe pakkauksen kokoa ihmettelin suuresti. Miksi tätä ei voitu laittaa täysikokoisena, kun ei ole edes kovin kalliista tuotteesta kyse. Nyt tuli pikkupakkaus, jossa seitsemän pyyhettä testattavana. Liinojen pitäisi poistaa meikki hellävaraisesti ja tekokkaasti ollen samalla kuitenkin hoitava. Pitäisi poistaa myös vedenkestävä ripsari. Hoitavan koostumuksen pitäisi ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa ja estäen ihoa kuivumasta. Normaaliin pakkaukseen kuuluu 25 pyyhettä hintaan 4,25€. Nämä testaan todellakin mielelläni. Saapa nähdä, lähteekö meikki miten kasvoilta ja riittääkö yksi pyyhe koko kasvojen puhdistukseen.

Palmolive Aroma Sensations Feel The Massage suihkusaippua tulee jo toistamiseen boxista. Viimeksi sain samankokoisen, mutta vaaleanpunaisena. Pidin tuotteesta kyllä, mutta miksi toinen samanlainen yhtä pienenä vielä. Tämä kuluu ihan muutamalla kerralla loppuun. Täysi pullo 250ml maksaa 1,85€ Tässä testerissä on siis 50ml.

Toinen lisäylläripylläri oli tuo Pandan uutuus suklaa. Mä rakastan valkoista suklaata ja tässä on vielä vadelmaa upotettuna kaveriksi, niin voisin veikata tämän vievän kielen mennessään. Hämmentävää vaan, ettei mulla ole edes ollut kamalaa himoa avata tuota. Taidan säästää pahan päivän varalle :D Hintaa levyllä on 1,70€

Biozell Professional Texturizing Spray Rakenne- ja volyymisuihke on ihastuttavan Nooran valitsema tuote. Curiouser&Curiouser-blogin kirjoittaja on niin taitava hiusten kanssa, että en yhtään yllättynyt tämän olevan hänen valinta. Biozell on uusinut pakkauksensa ja nämä iskee minuun ainakin ihan satasella. Äärimmäisen hyvä värimaailma. mustalla pohjalla kunnon pinkki. Tykkään! Tuote itsessään antaa hiuksille voimakasta tukea, rakennetta ja tuuheuttaa jättämättä niitä tahmeiksi tai jäykiksi. Tuote antaa hyvän pohjan kampauksille ja niitä mun pitäisi kyllä alkaa opettelemaan. Tämä oli kyllä kiva yllätys boxista :)

Cutrin Pure ISM Anti-Green shampoo, ai niinku mikä? Anti-Green? Tuotteen pitäisi kirkastaa hiuksia ja poistamaan hanavedestä tulleita mineraaleja kuten raudan ja kuparun aiheuttamia värjäytymiä. Öö, okei. Mä en tiennyt, että tällainenkin tuote pitää olla. Minähän en tällaisesta vaivasta hiuksissa ole koskaan edes kuullut, että ne värjäytyy hanavedestä. Tosin meillä nyt on oma kaivovesi, joten siitä ei varmaan pahemmin mitään ihmeellistä hiuksiinkaan irtoa. Tietysti tämän voin testata, vaikka toisaalta mielelläni antaisin tämän vaikka siskolle testiin, joka kaupungin sykkeessä hanaveden äärellä elelee. Josko häneltä saisi parempaa analyysia tuotteen toimivuudesta. Mä nyt testaan ihan vaan normaalia pesutehoa :D Mutta olen silti hämmästynyt tästä. En tosiaan ole ennempää kuullut moisesta tuotteesta tai että ylipäänsä tarvitaan oma shampoo tällekin vaivalle. Jännää. Tämä matkakoko on 75ml ja täysikokoinen 300ml maksaa 11,90€

Viimeinen ja mielestäni boxin kiinnostavin tuote on Neutrogenan Visibly Clear Correct & Perfect CC-voide. Mustaa Kajalia-blogin meikkitaituri Heidi oli valinnut tämän tuotteen boxiin. Sävytetty CC-voide auttaa poistamaan iholta epäpuhtauksia samalla häivyttäen jälkiä vanhoista epäpuhtauksista. Mun iho tosiaan taitaa olla aika ideaali tällaiselle tuotteelle. Voide peittää finnit ja ihon pienet virheet tehden ihon samalla mattapintaiseksi ja tasoittaa ihon sävyä. Innolla odotan, onko tämä kuina peittävää tavaraa. Itse koen tarvitsevani melko peittävää, kun tässä naamassa sitä tapahtumaa tuntuu olevan vuoden päivästä riippumatta. Mattapintaisuus on plussaa ja toivon tämän todella toimivan siinä. Eli todellakin lähtee testiin. Tämä siis boxin ainut täysikokoinen tuote 50ml Ovh 10,95€.


Mitäs te tykkäsitte boxin sisällöstä? Oliko teille pettymys, että boxista paljastui vain yksi täysikokoinen tuote vai onko muut tuotteet tarpeeksi miellekkäitä korvaten koot?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Itse tykkäsin boksin sisällöstä: Mistään tuotteesta en luovu! 😃 erityisesti tuo anti-green shampoo sopii mulle koska on kokemusta hiusten vihreydestä 😳 ja mmmm toi suklaa on niiiiiin hyvää.. Pus ihanalle Janetille! ❤ --Maisa

  VastaaPoista
 2. Tää oli sellainen ok boxi, ei mitään tajunnan räjäyttävää.

  Oot sit semis ponnareiden suhteen mun kanssa. Nutturalle tykkään laittaa hiukset kiinni IB:lla, koska sillä saa pysymään parhaiten, mutta normi ponnarilla normit lenksut on mun hiuksissa parhaita. On niin liukkaat, et noi muoviset vaan normissa ponnarissa valuu läpi.

  VastaaPoista
 3. Neutrogenan CC kannattaa levittää meikkimunalla. Ei peitä kauheasti, laitan päälle meikkipuuterin niin sitten saa hyvän, koko päivän kestävän pohjan :)

  VastaaPoista
 4. Itse tykkäsin kyllä boxin sisällöstä vaikkakin aikalailla samoista asioista "marmattaisin" kuin sinäkin :D Tuo shampoo voi tosiaan olla kätevä jos asuu sellaisella alueella missä metalleja vedessä paljon on - omalla asuinalueella vesi on käsittääkseni kaikin puolin varsin hyvälaatuista enkä itse ole ainakaan koskaan (edes blondina ollessani..) huomannut hiusten värjääntymistä, pesin nyt kuitenkin sillä hiukset ennen kampaajalle menoa..

  VastaaPoista