Kehyshulluutta jälleen

perjantaina, toukokuuta 20, 2016

*postaus toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Instrumentariumin kanssa

Mä olin taas ihan intopiukeana, kun Indiedays Inspiration Dayssä oli mahdollisuus päästä tekemään yhteistyötä Instrumentariumin kanssa. No te tiedätte... mä vaan tykkään silmä- ja aurinkolaseista ihan hirmuisesti. Olinkin siis intopiukeana Instrun pisteellä tutkimassa uutta valikoimaa ja laseja tuli testattua useampia. Instrumentariumille on tullut uutena Solaris-aurinkolasimallisto sekä Fuzion Step into the world - kehysmallisto. Tutkailtiin kehyksiä useampia. Mulla kun on aikalailla tietty maku lasien suhteen ja tuppaan aina valitsemaan samannäköisiä kehyksiä, joten oli todella kiva, että Istrun pisteellä oli apuna ihania neitokaisia, jotka ehdottivat sopivia kehyksiä omille kasvonpiirteille. Ja tietysti ihastuttava seuralaiseni Dixi-blogin Helena. Hänellä on myös niin hyvä maku, että hänen sanaan luotan myös. Siellä me sitten pällisteltiin ihanat lasit kasvoillamme.


Näin kesän tullen on todella tärkeää suojata silmät voimakkaalta UV-valolta. Minä migreeniherkkänä ihmisenä todellakin kaipaan silmilleni kunnon häikäisysuojan, sillä silmiä siristellessä mulle herkästi tuo viheliäinen tauti iskee hetkessä päälle. Kuunneltiin korvat höröllä Instrun pisteellä uusista aurinkolasitrendeistä, joista mulla ei ollut minkäänlaista käryä pakko myöntää. Mulla menee ohi yleensä kaikki trendit enkä mä ole sellainen, joka trendien perässä niin kauheasti edes menee. Mulle on tärkeintä, että mä itse pidän ja näyttää kivalta. Kiva oli kuitenkin kuulla trendeistä. Nyt en harmikseni muista, mitkä aurinkolasit sain testattavakseni, kun ihana Instrun neiti ne minulle valitsi. Ja nyt harmittaa, koska nuo kehykset iskivät minuun aika kovasti :). Solaris on maailman johtava aurinkolasien erikoisliike. jonka valikoimaan kuuluu monia huippubrändejä mm. Dior, Gucci ja Ray-Ban. Solaris tarjoaa aurinkolasimuotia aina klassikoista viimeisimpiin uutuuksiin. Mallistossa oli monia muitakin ihania aurinkolaseja. joten valinnan vaikeus kyllä voi iskeä. Mulle on kuitenkin tärkeintä se, että aurinkolasit peittää tarpeeksi hyvin valoa, että mun silmäherkät on sitten suojassa. Mutta joku intohimo mulla on ollut kyllä jo pari vuotta peililasikehyksiin. Onneksi tää mun aurinkolasikokoelma on jo ihan kohtalainen :DPisteellä kävi kova kuhina ja kaikki testailivat innolla kehyksiä. Vaikka me Helenan kanssa testattiin jo yhdet aurinkolasit, oli meidän molempien pakko testata vielä uutuus Fuzion Step into the world kehykset. Me molemmat käytetään silmälasejakin, joten oli mahtia saada testata taas uusia kehyksiä.


Fuzion step into the world on luova ja aikaansa edellä oleva mallisto. Tämä on saatavilla yksinoikeudella Instrumentariumista. Mallisto on saanut inspiraationsa eri puolilla maailmaa sijaitsevista värikkäistä koristelluista julkisista portaista. Vaikka Fuzion step into the world mallistossa oli ihania värikkäitä kehyksiä. oli mielestäni nämä ulospäin mustat ja sisältä värikkäät kehykset sopivimmat omaan nenänvarteen. Ja samaa mieltä oli muutkin. Malli on Rio De Janeiro. Nyt tällä tummalla tukalla välillä jopa kaipaisi kasvoille vähän väriä, niin kehykset voivat tuoda värikkään meikin kanssa eloa kasvoille.


(ylin oma ottama)

Ja nyt jotain kivaa teillekin! Jos olet uusien aurinkolasien tai kehyksien tarpeessa, saat koodilla FUZION -25% alennusta ostoksestasi. Kassalla sanomalla FUZION annetaan alennus myös. 

You Might Also Like

3 kommenttia