Tasan ei mene arpavoitot

lauantaina, toukokuuta 07, 2016

Meillä oli ihan mieletön helatorstai. Niin mieletön, että hetihän siitä sitten rankaistiin. Mä olen meinaan kipeänä. Lämpö, nuhanenä ja voimaton olo vaivaa aika satasella tällä hetkellä. Ilmathan ovat olleet nyt todella lämpimät. Meillä on mennyt joka päivä mittari yli 20, mutta se ei silti tainnut olla ihan tarpeeksi hupparissa ajeluun. Me tosiaan Niksun kanssa lähdettiin helatorstai ajelulle meidän vekottimilla. Niksu ajoi moottoripyörällä ja minä hurjapää vetelin mönkijällä perässä. Ajoin sillä ensimmäistä kertaa ikinä kunnolla. Tässä omalla pihalla vaan olen testannut miten se toimii ja vaikutti ihan kamalan pelottavalta peliltä. Nyt me kuitenkin käytiin ajelemassa noin 60 kilsaa ja mä rakastuin menoon ihan ikihyviksi. Mä haluan nyt oman mönkijän :D


Me siis ajeltiin ympäri kyliä ja päädyttiin lopulta piknikille eräälle rannalle mäkkärisapuskojen kera. Me nautittiin lämmöstä ja hymyiltiin muille auringosta nauttijoille. Rohkeimmat otti jo bikineissä auroinkoa ja kyllähän se keli siihen tosiaan riitti. Olisi ehkä kannattanut vähän ajatella, että ajelussa se ei välttämättä ole ihan tarpeeksi. Mä menin tosiaan hupparissa koko tämän ajan ja viima kävi suoraan kurkulle. Pitihän se arvata, että mä vilustun. Nyt olen sit tosiaan ollut ihan töttöröö eilisestä alkaen. Voimat poissa, lämpöä ja nenää saa niistää koko ajan. Aivastelusta puhumattakaan. Tyhmästä päästä kärsii taas koko ruumis. Siinä missä muut nyt nauttii näistä keleistä, niin mä kerään voimia sisällä vilttien alla välillä nukkuen ja välillä telkkaria katsellen. Voitte siis arvata, kuin hemmetin kiukkunen mä olen tästä. Mun energiat ei riitä edes pihalle kävelemiseen.


No jos tästä nyt jotain hyvää haluaa etsiä, niin mä alan pikku hiljaa saada Emmerdalet ajan tasalle. Mä olen ollut koko ajan varmaan parin viikon jaksot myöhässä, mutta nyt olen sitten katsonut niitä oikein kunnon maratonina. Ja taidan mennä vielä jatkamaan. Ei tää tästä nyt muuksi muutu. Toivottavasti saan energiaa huomiseen äitienpäivään (saakeli, lahjaakaan en ole äidille saanut ostettua), että jaksan olla kaikkein kanssa. Tai siis onneksi kaikki tulee tähän meille, niin varmaan riittää kun vaan makaan edes sohvalla :D

Toivottavasti te muut saatte nyt nauttia tästä lämmöstä. Ihanaa lauantaita ♥

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Pikaista paranemista. Pieni apuvinkki: vaikka olisikin vain tavallista nuhaa, kannattaa ottaa allergialääkettä, se helpottaa limakalvojen turvotusta.

  VastaaPoista
 2. Ei sulla allergiaa olis? Hoitamaton siitepölyallergia voi meinaan myös altistaa infektioille. Terveisin: Kokemusta on.

  VastaaPoista
 3. Oijoi. :/ Mä kans pelkään et olen tulossa kipeäksi, toki juuri silloin kuin ei missään nimessä saisi; pitäisi nimittäin ensi viikolla olla siellä Helsingin suunnalla kouluttautumassa eikä noilta päiviltä pysty pois jäämään, nyt vaan kaikki mahdolliset tropit naamariin josko niillä taudin välttäisi..

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä! <3 Luulin kans ensin,että oli vaan flunssaa, mutta siitepölyallergiaahan se sit oli.. Tässä mennyt muutama päivä kotona, peiton alla. Oon koittanut katsoa Emmerdalet ajantasalle, mutta jollain asteella vähän sellanen "blaah"-fiilis, ni ehkä ne jää sit taas kattomatta.. Kuitenkin siinä pysyy ihan ok mukana, vaikka jäis jaksoja välistä :)

  VastaaPoista