Viikko 18

maanantaina, toukokuuta 09, 2016

Nuhainen maanantai tervehdys!

Viime viikko oli poikkeuksellisen hiljainen mulla vähän jokaisessa somekanavassa. Sitä se kipeily teettää. Mitään ylimääräistä kun ei tosiaan jaksa tehdä. Ja kiitos teille ihanille, jotka epäilitte mun kärsivä allergiasta. Ainakaan koskaan aiemmin mulla ei ole ollut allergiaa. Tietysti se ei tarkoita sitä, etteikö se voisi puhjeta näin vanhemmalla iällä. Mulla on kuitenkin 99% varmuus, että tää on tavan lentsu. Me käytiin meinaan Niksun kanssa viime torstaina ajelemassa, hän moottoripyörällä ja mä mönkijällä, ja mulla oli sitten vähän turhan vähän päällä. Kaula paljaana hupparissa suhattiin menemään kymmeniä kilometrejä ja käytiin piknikilläkin. Ajelun jälkeen heittäidyin päiväunille ja sen jälkeen sohvalta nousi kurkkukipuinen ja vähän kiukkuinen mamma. Ja siitä se sitten on pikku hiljaa vaan pahentunut. Perjantaina oli illalla lämpöä ja lauantaina mulla oli tosiaan niin huono olo, että en kyennyt koko päivänä tekemään muuta kuin nukkumaan. Nyt sitten tukkoista nenää saa niistää aina välillä. Ja tiukkaa limaa tulee, mikä on muuten aivan syvältä. Mutta ehkä tää alkaa olla vähän paremmalla mallilla jo :)


Mutta miten ihanista keleistä nyt on todella saatu nauttia! Harmittaa, kun MTV3:n Mette lupaili jo sään viilenemistä loppu viikolle. Jotkut tosin povaa, että tästä tulisi superlämmin kesä. No, mä en usko ennen kuin koen :D Keli on kyllä ollut ihan mieletön! Kyllä on saanut nauttia. Tai no mä taisin tirauttaa pari kyyneltä lauantaina kipeenä, kun en jaksanut tosiaan ulkona olla kuin hetken Tarea pissattamassa.


Urheilusta ei siis taas vaiheeksi ole tullut oikeastaan mitään. Viime viikolla ehdin pari kertaa käydä lenkillä ja sitten tuli tää kerpelee vilustuminen. Ruoka ei myöskään ole maistunut. Lämpö tekee mulla aina tän, ei vaan oikein mikään ruoka maistu ja nyt lentsussa vielä vähemmän mikään. Mynthon on ollut tällä hetkellä paras kaveri.MA: -
TI: Kävelylenkki 50min 5km
KE: -
TO: Kävelylenkki 45min 4km
PE: (kipeänä)
LA: - (kipeänä)
SU: - (kipeänä)


No, tästäkin taas noustaan ja sit painetaan taas menemään. Jokos te olette piknikille ehtineet ja vähintään nauttineet tästä lämmöstä täysin simauksin?

Se mikä tässä viikossa on ihan kivaa, niin mulla on vähän poikkeuksellinen työviikko. Mä lähden keskiviikkona käymään Turussa ja vietän siellä hotellissa yhden yön. Turusta siis pitäisi löytyä jotain kivaa tekemistä ja hyviä ruokapaikkoja. Ja samalla toki voisi käyttää aikaa hyödyksi ja törmäillä tuttuihin :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Päiväkodin työntekijän ilot on pienet ja hyvä sää on ehdottomasti niistä yksi :D
    Kivasti on jo muutamassa päivässä ehtinyt päivettymään.
    Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä upeat kelit viime viikolla ja nyt! <3 Ihanaa tiistaita Janet!

    VastaaPoista