Viikko 20

maanantaina, toukokuuta 23, 2016

Mä tulin muutama tunti sitten fysioterapiasta. Mulla on vähän murjottu olo. Mut määräsi työpaikkalääkäri olkapään takia fysioon ja siellä tänään sitten karoitettiin mun tilannetta. Olipa kiva, että ensimmäistä kertaa ikinä hoitaminen aloitettiin itse asiassa ihan muualta kuin sieltä, missä vaivan pitäisi olla. Fyssari kävi läpi mun ranteessa ja nilkassa olevia faskiitti? en muista enää mistä hän puhui :D alueita. Mä olen kuulemma aivan jumissa ja tuolta jaloista lähtevä jumi voi myös olla syynä mun migreeneihin. Nyt on sovittuna vielä kaksi seuraavaa maanantaita näitä käyntejä ja toivottavasti mun olo paranee. Ja siis fyssari kysyi, että olenko tehnyt salitreeniä ja totesin, että kyllä. Mä olen kuulemma aivan toispuoleinen. Nyt on kielletty kaikki lihaskuntotreeni, kunnes saadaan tasapainoa kroppaan.

Ihme kiire ja väsymys muuten jatkuu edelleen. Mä veikkaan, että tuleva kesäloma tulee todella tarpeeseen, sillä joka paikassa saa nyt vetää ihan täysiä.Vime viikolla ei oikeastaan tapahtunut mitään muuta normaalin arjen lisäksi, kuin tuo eilen kertomani lauantain ihana reissu Turkuun. Eipä oikeastaan ole mitään ihmeellistä kerrottavaa. Tylsää elämää siis :D


Vierailu Nonnulassa sai teki kyllä viikosta mieluisan, kun muuten ei tuntunut tapahtuvan yhtään mitään.
Eilen tulikin sitten levättyä ja nautittua lämmöstä. Joka on ihanasti jatkunut tänään ja jatkuu vielä muutman päivän. Nautitaan siitä siis ihan täysin rinnoin.


Nyt tää murjottu kroppa tarttee ehdottomasti lepoa, joten untenmaille! Ihanaa alkanutta viikoa <3

You Might Also Like

4 kommenttia