I got it

keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2012

Huuuh, oli kuulkaas pienestä kiinni, etten jääny ilman leffaa! Toi mun ostama Blu-ray oli vika kappale Cittarissa. Joo, olishan niitä ollu DVD:nä, mut eihän meillä sellasia enää kattella ;) Nyt sit himottelen tota kantta ja koitin ystäväni A:n kanssa sopia maratonia. Meillä kun ei vaan tunnu aikataulut koskaan menevän yksiin, et täytynee ehkä katsella sit yksin. Mut onneks mä sain sen vaikken tänää katsokkaan :D


kuvat: Janet

Mun aarteet :D Kukas muu tulee maratonille ;)


Mulla on vähän paha miele tai sellainen apea. Mulla on aamusta saakka ollut kurkku hieman kipeän tuntuinen ja jotenkin nuutunut olo. Koittaa ilmeisesti flunssa tehdä tuloa ja mä taistelen sitä vastaan kovasti! Ei nyt oo aikaa sairastaa, varsinkaan halua. Vaikka kuinka mulle tulikaan huono omatunto tästä lepäilystä, niin mieluummin nyt vaan otan iisisti, ettei lentsu varmana tule. Lämmintä juotavaa, pehmeä viltti ja nyrkit pystyssä, lentsulle ei anneta sijaa. Vitamiineja naamaan nii eiköhän sillä lähde!

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Komia kokoonpano leffoja ;) Mä en uusinta vielä ole hakenut, jahka joskus siihen kaupassa törmään niin ostan. Tai vartun alennuksia :D
  Maratoni kuulostaisi kyllä hyvältä :D

  VastaaPoista
 2. maisamiisa: Hih, mun on ollu pakko saada noi kaikki ;) Miten sä kykenet olla hakematta sitä? :D Pakko myöntää, just katoin leffan ja lähen kattoo ihania unia :) Tuu vaan maratonille ;) Ukko tossa jo nauro tälle mun leffahimotukselle. Pakkohan niistä on vuorosanatkin muistaa ;)

  VastaaPoista
 3. oo kaikki kerralla =) tää ilmottautuu mukaan =) mie oon nähny noista vast noi 3 ekaa, pikkusiskoni aikanaan miut koukutti.
  Pyys kattoo leffan ja kysy leffan jälkee et "oliko noi tylsä?"
  olin nimittäi koko leffan istunu hiirenhiljaa ja tuijottanu eteeni =D että niin tylsä oli =D hieman oli hyvä =)

  VastaaPoista
 4. tao: Tervetuloa vaan ;) Mä kans ihan vahingossa katsoin tuon ykkösleffan. Sit näin kaupassa sen kirjan pokkarina ja päätin myös lukea. Se oli menoa :D Mä koukutuin tohon niin pahasti et kirjat luettu kaks kertaa, leffat katsottu sen kakskyt kertaa :D Ukko pyörittelee päätä mun fanitukselle. Noi on tosi hyviä! :)

  VastaaPoista
 5. Ei siis ilmeisestti parane katsoa edes tota ekaa, jos siihen voi jäädä noin pahasti koukkuun :D Joltain tutuilta oon lukenu facebookista vähän samansuuntasia tilapäivityksiä ja päivitellyt itsekseni hiljaa tuollaista villitystä :D

  VastaaPoista
 6. Heidi: Sä jäät paljosta paitsi ;D Eilenki illalla herkistelin ja tippalinssissä kattelin tuota uusinta ja välillä jännityksestä jäykkänä :D nii ja toista kertaa katsoin. Mut tää sarja jakaa kyllä mielipiteitä. Toiset ei tykkää yhtään. Kokeile niin tiiät ;)

  VastaaPoista
 7. Ehkä mun joskus täytyy joku niistä kattoa, niin tiijän mistä höpötetään :)

  VastaaPoista
 8. Heidi: Sit kun joskus oot kattonu, nii tuu kertoo mitä tykkäsit :)

  VastaaPoista
 9. No tänään kyllä jo olin kaupassa leffahyllyllä, mutta jätin vielä ostamatta :D Mutta jos loma tulee vietettyä kotona ni sitten ainakin käyn sen ostamassa, lohdutukseksi ;)

  VastaaPoista
 10. maisamiisa: Kuin sä pystyit jättää sen ostamatta :D No ei, mä pidän kovasti peukkuja, et löydätte matkan! Vaikka ei Twilight loma kuulosta yhtään hullummalta ;)

  VastaaPoista